Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
noooo - jeśli faktycznie byłam tam z dzieckiem, chciała je ratować i nie dała rady - to wolę nie myśleć, co przeżywa...
chyba nie wejde juz z dziecmi nigdy na molo :( bo przeciez to jest chwila nieuwagi
patikaz- to samo pomyślałam
Dokładnie - nigdzie nie umecze się tak na spacerze ze Stachem, jak na molo - te barierki kompletnie nie chronią dzieci...
o losie na poczatku pomyslalam, ze moze z przedszkola zginela, albo przedszkole czy szkola byla sobie z rana na spacerku. masakra. oby w takie miejsca nikt nie chodzil grupa z tak malymi dziecmi.
wspolczuje jej mamie, jesli probowala ja ratowac. ja bym poplynela razem z mala chyba...
Bardzo mi żal tego dziecka. Nie wyobrażam sobie co musiało czuć w tej wodzie.

Ja również nigdzie tak nie stresuje się na spacerze jak na molo. Chwila nie uwagi i może stać się tragedia.
dla dziewczynki (*)
tragedia dla całej rodziny, biedna kobieta.
niewyobrażalna tragedia! Obojętnie co tam się stało.... mowę mi odjęło. Wizualizacja tej sytuacji sprawia mi ból, mimo, że nie znam dziecka ani matki. Ogromnie współczuję :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie tez trzesie jak patzre jak sobie dorosli robia dzieciom zdjecia w gdyni na skwerze, i siadaja sobie jak najblizej wody:( na tych słupach mnie az trzesie, nawet kolzance zwrocilam uwage czy sie nie boi a ona spojrzala na mnie jak o co mi chodzi...
Lubie chodzić z Małą na molo ale jak tylko podchodzi mi bliżej tej barierki bo ona chce zobaczyć to ją trzymam nogami rekoma i czym się da... tam normalnie siatka powinna być jakaś zrobiona do tej ostatniej barierki...:/...

Straszna tragedia. Nie wyobrażam sobie co musi czuć matka,bo tego chyba nie da się wyobrazić heh..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Aktualizacja, godz. 11.40

- Wraz z kobietą do szpitala pojechał funkcjonariusz i jak tylko jej stan zdrowia na to pozwoli, zostanie poproszona o wyjaśnienia na temat tragedii - dodała Karina Kamińska, rzecznik prasowy sopockiej komendy policji.

Poinformowała, że do tej pory nikt nie zgłosił się w tej sprawie na policję i nie wpłynęło też zawiadomienie o zaginięciu dziecka."
http://sopot.naszemiasto.pl/artykul/1161641,sopot-6-letnia-dziewczynka-utonela-wylowiono-jej-cialo,id,t.html#84b8264dda9768d0,1,3,8

"Aktualizacja 11:46 Policja i prokuratorzy przeglądają obecnie zapis monitoringu zainstalowanego na molo. - Na razie nie możemy wykluczyć żadnego scenariusza. Równie dobrze mogło dojść do nieszczęśliwego wypadku, jak i do przestępstwa - mówi Karina Kamińska z Komendy Miejskiej Policji w Sopocie. Z wyłowioną z wody kobietą - głównie ze względu na jej stan - policji nie udało się na razie dłużej porozmawiać."
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
przed chwilką w radio mówili, że świadkowie zeznali, że dziecko przez jakiś czas biegało same po molo.
Jak wpadło do wody nikt nie widział.

Świadkowie widzieli, że dziecko samo biega, ale nikt się tym nie zainteresował. gdyby była mniejsza znieczulica może udałoby się uniknąć tragedii.

Ja nie mogę dojść do siebie.
o w morde...
moze mala uciekla" do wody" amatka probowala ja uratowac.. smutne,
ale smutne i to ze "gapie" zalozyli ze dziecko to cialo martwe, moze o tej 8,30 i dziewczynka jeszcze miala szanse :(((
a to to juz wogule nikt nie zareagowal ze taki maluch sam... , ja jak gdziekolwiek widze samo dziecko to je zatrzymuje i "szukam" wzrokiem opiekuna , zatrzymuje dzieci wychodzace same ze sklepu jak mama placi itp... czasem wlasnie sekunda nieuwagi.
ale na molo cvzy innych dziwnych miejscach moje dzieci ida za reke nie pozwalam inaczej.
Na internecie przeczytałam, że dziecko było z opiekunką i biegało po molo bez opieki.
Opiekunka skoczyła po dziecko po jakimś czasie od wpadnięcia do wody

Ja nie mialabym po co zyc po takiej tragedii
najgorsze ejst to, że mimo naszej opieki dzieci i tak czesto robią swoje.. i czasami zdarza się tragedia, to jest ułamek sekundy, moja córka jak miała około roku skakała po fotelu, zaznaczam, ze z jedenj strony stałam ja z drugiej maż i ja trzymaliśmy, i nagle nie wiadomo jak to się stało, wyslizneła isę i uderzyła zebem o kawędz tego fotela, no i ząbek się złamał, a bylism pewni że dobrze ja chronimy, może mój przykład to maluteńka tragedia przy tym co się tu stało, ale nie wiadomo jak było, może matka pierwsza wpadła i to dziecko jej chciało pomóc... chyba już s-f wymyslam, ale taka szkoda dziecka i współczuje matce, nie wyobrazam sobie jej stanu ducha :(
:( straszne
Już po wyciągnięciu ciała dziewczynki z wody wyłowiono też około 30-letnią kobietę - najprawdopodobniej matkę dziecka. Była wyziębiona, znajdowała się w ogromnym szoku i kontakt z nią był utrudniony. Zabrano ją od razu do szpitala.

nie wiemy co się stało,nie osądzajmy.. Moze ktoś im "pmógł" wpaść do wody..:( Straszne,takie małe dziecko..
"ludzie widzieli jak dziecko samo biega".....a pamietacie, jak nagłosnili ta sprawe chłopca co wybiegł po zmroku za psem....i sasiadka nie zareagowała? ludzie niczego sie nie ucza...wtedy pies chłopca uratował...udało sie...dziś niestety nie...:/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry