Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Aktualizacja godz. 7:42 - 34-letnia kobieta, matka 3-latki, która utonęła przy molo, została zatrzymana w charakterze podejrzanej - mówi Karina Kamińska z Komendy Miejskiej Policji w Sopocie. Na razie kobiecie nie przedstawiono jednak zarzutów, prawdopodobnie stanie się to jednak jeszcze dziś."
czyli jednak matka winna, ja cały czas wierzyłam, że nie mogła tego zrobić:(
Kasia31 jeśli matka to zrobiła, to specjalnie wybrała taka godzinę... tylko ciekawe dlaczego była w wodzie, chciała zabić siebie i dziecko, ale ze sobą nie dała rady skończyć, czy wskoczyła bo się opamiętała...
A może ona z tym dzieckiem zanurzona w wodzie była kilka godzin. Wiadomo, dziecko malutki organizm, więc hipotermia i śmierć.
Ona nadal w wodzie była, może też czekała na śmierć, tylko została odnaleziona.
To oczywiście spekulacje, ale jakoś tak mi przyszło to do głowy, jeżeli dziecko faktycznie nie utonęło, tylko zmarło z wyziębienia, więc musialo po prostu znajdować się dłuższy czas w wodzie z czyjąś pomocą, bo nie sądzę, żeby 3 latek sam utrzymał się na wodzie, aż do uzyskania hipotermii
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jesli....to prawda....to niech zrobia z nia porzadek w pudle
Aśku, ta osoba mogła być niezrównoważona psychicznie :(
Najbardziej boli, że takich sytuacji jest cała masa, nas to dotknęło, bo tragedia stała się pod nosem.
Tam gdzie ludzie nie powinni zaglądać w cudze gary, to patrzą i plotkują.
Tam gdzie może stać się dramat, bo matka nie do końca jest normalna, każdy siedzi cicho i myśli, jakoś to będzie

Możemy sobie gdybać, ale nikt z nas nigdy się nie dowie, co w takiej chorej głowie siedzi :(
od wczoraj nie mogę się otrząsnąć
Kasia31, przypuszczajac...że to jednak jej wina, to musiała być niezrównowazona, bo kto normalny zabija własne dziecko do cholery??? brrr...
właśnie kto zabija, tylko gdzie był ojciec, wydaje mi się, że raczej tkii pomysł nie przychodzi od tak.. zreszta nie wiem nie miałam takiej sytuacji wiec ciezko oceniac, sama sie czasem złoszcze na dzieci, ale żeby zabić, nie potrafie sobie wyobrazić nawet jak bym się po tym mogła czuć :(
laski nie oceniajcie tego co dzieje sie w chorej głowie skoro nigdy nie byłyście tego ofiarami ... i SIEDZCIE cicho zanim sprawa sie nie rozwikła
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
I całe szczęście ze nie wiemy....
własnie mówia w tvn 24 o tej tragedii...:/

Dejwi, cięzko tak jakoś cicho siedzieć, mi sie to w głowie nie mieści...chciałam wierzyc ze był to nieszczesliwy wypadek:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale wynal snujecie...

Oni napisali jedynie,że zatrzymali Matkę, i jst podejrzaną a nie,że już wiedzą w 100%,że ona to zrobiła..

Już wbiliście kobiecie nóż w plecy.... Matka była chora- nie wiadomo narazie to domysły i wszędzie piszą co innego.. A ojciec był zdrowy skoro nic nie zgłosił...?

Bez sensowne jest takie pisanie.. Trzeba czekać.. do momentu aż nie napiszą wszystkiego.. A rzucają ochłapy mięsa a wy się rzucacie jakby Wam dali wędline....

-.-'
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lina, biorąc pod uwagę, informację, że dziecko zmarło z wyziębienia, jedno tylko się nasuwa.
Bo przecież sama sobie po morzu nie pływała.

;)
Natura człowieka, że snuje domysły, zastanawia się, bierze wiele aspektów pod uwagę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie przesadzaj....
aśku nie przesadzam...

Kasia- no ja rozumiem...:) Ale wieszacie już pętelke na szyi tej kobiety a tak naprawdę jeszcze nic nie wiadomo.

Jakkolwiek nie było DZIECKA już i tak nie ma.........
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie moge tego ogarnąć :(
no ale tekst "gdzie byl ojciec..." no moze w pracy?
jezeli kobieta sie leczyla no to chyba bylo cos robione zeby byla"normalna" i tak jest w naszych psychiatrykach ze dopuki osoba naprawde kogos nie skrzywdzi/sprobuje jest uwazana za osobe ktora nie jest niebezpieczna dla otoczenia, bo ile tragedii personalnych gdyby tak wszystkich swirnietych wsadzali odrazu na oddzial zamkniety... kazdy kij ma dwa konce, pozatym zwykla depresja kiedy osiaga stan krytyczny to rozne dziwactwa z ludzmi robi - i moze wlasnie takie cos spotkalo te rodzine - nawet nie wiecie ze jest dosc duzo przypadkow targania sie na swoje i dziecka zycie w depresjii poporodowej

a jak bylo mozemy sie wcale nie dowiedziec, bo opini publicznej nie trzeba o wszystkim informowac..

a tak malemu organizmowi do hipotermii nie wiele potrzeba woda ZIMNA teraz jest, mogla sie trzymac drabinki albo rantu molo a plywanie pieskim to odruch bezwarunkowy moze sie udalo jej troche utrzymac, albo w momencie szoku termicznego serduszko staneło....
m0oze moze moze...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lina, w postach pisałam "zakładając" "ewentualnie" jeżeli by było tak....

Po prostu w momencie jak Dejwi napisała, że dziecko nie utonęło, tylko zmarło z powodu hipotermii, jedna rzecz mi się tylko nasunęła, bo żadna inna nie przychodzi mi do głowy

Współczuję tej kobiecie z całego serca, nawet jeżeli prawda będzie okrutna, to zdaję sobie sprawę, że nikt o zdrowych zmysłach nie wyrządzi dziecku krzywdy
i tak czekać trzeba...

...i tak dziecko nie żyje....

....możecie postawić znicz na cmentarzu.....

i czekać na to co napiszą.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry