Widok

vacu well - czy warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy warto jest korzystać z tych zabiegów? Niedaleko domu mam gabinet z tym mechanizmem i zastanawiam się, czy warto w to zainwestować? Rzeczywiście są po tym jakieś efekty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie jest taki gabinet?Gdzies blisko zaspy?
W połączeniu z dietą oczywiście, traci się parę cm w obwodzie po serii ćwiczeń, na Zaspie chyba jest w nowych blokach za ryneczkiem na pasie startowym.
No wlasnie tam jest chyba sam rolletic.Zajde dzis to zobacze.Na pewno jest na startowej obok romantiki
tego koło Romantici już nie ma, bo już wogle tego klubu nie ma.
Ale taki sprzęt jest w takim małym budynku na Pasie na Zaspie koło Biedronki na przeciwko kościoła.Tam jest też solarium, a na tyłach tego budynku jest chyba pizzeria Krokodyl.
ja z tego korzystałam i uważam ze warto, oczywiście plus dieta.
Ja też korzystałam - razem z dietą schudłam i zmniejszył mi się obwód ud,bioder.
Poprawia się również kondycja.
Trzeba jednak pamiętać,że nie jest to polecane dla osób z żylakami i ze skłonnością do pękających naczynek.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

Jak odpieluchować malucha? (37 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie mi proszę co mam zrobić :) Mój synek ma rok i 7 m-cy i od dziś postanowiłam...

do góry