Widok

vacu well - czy warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy warto jest korzystać z tych zabiegów? Niedaleko domu mam gabinet z tym mechanizmem i zastanawiam się, czy warto w to zainwestować? Rzeczywiście są po tym jakieś efekty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie jest taki gabinet?Gdzies blisko zaspy?
W połączeniu z dietą oczywiście, traci się parę cm w obwodzie po serii ćwiczeń, na Zaspie chyba jest w nowych blokach za ryneczkiem na pasie startowym.
No wlasnie tam jest chyba sam rolletic.Zajde dzis to zobacze.Na pewno jest na startowej obok romantiki
tego koło Romantici już nie ma, bo już wogle tego klubu nie ma.
Ale taki sprzęt jest w takim małym budynku na Pasie na Zaspie koło Biedronki na przeciwko kościoła.Tam jest też solarium, a na tyłach tego budynku jest chyba pizzeria Krokodyl.
ja z tego korzystałam i uważam ze warto, oczywiście plus dieta.
Ja też korzystałam - razem z dietą schudłam i zmniejszył mi się obwód ud,bioder.
Poprawia się również kondycja.
Trzeba jednak pamiętać,że nie jest to polecane dla osób z żylakami i ze skłonnością do pękających naczynek.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry