Widok

w bibliotece...

chciałbym wypożyczyć Powrót Posła...Niemcewicza
...ale nie wiem, kto jest autorem

Stworek, Ulisses Joyce'a też jest uznawany za arcydzieło literatury
a ilu go przeczytało?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fate Blurp

Fate: żart, to był żart!! A konkretnie miał być:) Ale i tak tylko Twój link działa wariatko:) :*

Blurp: ja już za więcej dziękuję, to by mnie zabiło, utknęłam w Krainie Wielkiej Szczęśliwości. Teraz Ty się elfnij, wiesz kompromitacja w doborowym towarzystwie to nie kompromitacja:)

30% wiecej kredytu mieszkaniowego.

30% wiecej kredytu mieszkaniowego.

Skorzystaj z promocji i wydrukuj kupon. Zdobadz kredyt wiekszy o 30%! Wydrukuj kupon
www.mieszkania.info.fe.pl

prosze o wpis

wszystkich ktorzy sie o mnie martwia.
obiecuje wyslucham kazdego.
dziekuje
serio
hihi

TKT

jak na trupiaczaszkee to duzo sie martwisz.
hihi

Mieszkania!

Mieszkania!
www.mieszkania.info.fe.pl

:/

hmm... :/ wiesz co, adas? jestem zaniepokojony.

TYLKO ADAS

..umie patrzec prosto w oczy
lub znikac...
on zna Twoje pragnienia...

Wkrotce w Twojej okolicy

jeden jedyny adas

UWAGA TO SAMOREKLAMA
SAMOREKLAMA MOZE
SPOWODOWAC
ODJAZD NA MAKSA
SZCZ U NIELETNICH

Byle szubko ochłonąć po takim Sylwku

Sylwestra spędziłem w łóżku w domu
bo nagle wyskoczyło trzydzieści dziewięć
tak brutalnie nie mówiąc nikomu
życie przypomniało że grzechów głównych jest siedem.

Mogłem wcale nie grzeszyć
i grzecznie spędzić dzień cały
lecz gdy chce się uderzyć
to zawsze się znajdzie kawał pały.

Wśród głównych nie ma
niestety skłonności do ekstremy
a wówczas tak mało trzeba
by napytać się ze zdrowiem biedy

Nota bene nie dotykając do nieba.

Grzegorz Rymopis

Tramwaik na Chełm

Obserwuje budowę tej linii i coraz bardziej wydaje mi sie że wrociła stara nasza przywara czyli bezmyslność powiekszona o fundusze europejskie i głupotę. Nic sie nie dzieje chociaz pogody dla inwestycji lepszej nie mozna bylo wymarzyc sobie. od 4 do 5 pracownikow lazi tam i z pozwoprtem po trasie Koparka wykopala 300 metrów gruntu i chyba sie zepsuła Zrteszta wczesniej tez Pan operator nudził sie czekając na ciężarówki. Chyba ktos przesadził w prztargu z wybortem MTW, firma wszystko na wskazuje ma ogromne zamiary ale wogóle opadła z sił. A jedynym rozwiązaniem komunikacji z Chełma i innych dzielnic południa jest tramwaj. Za troche będą ferie a więc znowu mniejszy ruch na Al. Armii Krajowej a co za tym idzie mozliwość szybkiego manewrowania samochodami z ziemią. A coi z godzinami nocnymi wtedy wogóle nie bedzie probvlemu zwlaszcza ze w tym rejonie nawet halas koparki nikomu nie przeszkodzi bo tam nikt nie mkieszka a jezeli juz to za ekranem dźwiękochłonnym za wywalone w błoto milion z chakiem plz. Ja juz nie wierzę że w tym kraju cokolwiek mozna zrobic szybkmo dobrze i z głową

F&M

dzieki dziewczyny :)
duzo szczescia w nowym roku :)

WYLANSOWALIŚCIE BOHATERA

Saddam Husajn został stracony w tym roku dlatego że w przyszłym roku skończył by 70 lat a kodeks arabski zakazuje wykonywać karę śmierci osobom po 70 roku życia.Dlatego tak szybko amerykanie ten wyrok nadzorowali.Z tąd też wszelkie przyspieszenia procesu sadowego.I co się dzieje: grób dyktatora odwiedza ponad 2000 tysiące ludzi czyniąc z niego nie przestępcę tylko bohatera.
TAK SADDAM HUSAJN BĘDZIE BOHATEREM.

ucz się TotenKopf

wasz wacuś

Obowiązek poszanowania godności, w której naturze odzwierciedla się obraz w konsekwencji oznacza, że nie można dysponować osobą wedle upodobania. Kto cieszy się większą władzą polityczną, technologiczną, ekonomiczną, nie może wykorzystywać jej do naruszania praw innych, będących w mniej szczęśliwym położeniu. Na poszanowaniu praw wszystkich ludzi bowiem buduje się pokój. Mając tę świadomość, broń podstawowych praw każdego. W szczególności domaga się poszanowania każdego. Poszanowanie prawa do życia w każdej jego fazie stanowi punkt o decydującym znaczeniu: życie jest darem, którym podmiot nie dysponuje w pełni. Podobnie zapewnienie prawa do wolności stawia istotę ludzką w relacji do transcendentnego Pryncypium, które uniezależnia ją od osądu człowieka. Prawo do życia i do swobodnego wyrażania własnej wiary nie podlega władzy człowieka. Pokój wymaga ustalenia jasnych granic między tym, czym można, a tym, czym nie można dysponować: w ten sposób uniknie się niedopuszczalnych ingerencji w owo dziedzictwo wartości, które jest właściwe człowiekowi jako takiemu.

TotenKopf ucz się jeśli masz kłopoty to dzwońdo wacusia

wasz wacuś

Za pomocą tej funkcjonalności możesz założyć, które umożliwi dostęp wyłącznie do jednego wybranego przeznaczonej na publikację Jest to doskonałe narzędzie, którzy nie powinni mieć dostępu.

nie dzwońcie do wacusia, niech dzwoni tylko totenkopf

Aukcje Internetowe - eBay.

Aukcje Internetowe - eBay. Fantastycznie niskie ceny! Darmowa rejestracja!
Przyłącz się... http://www.ebay.yoyo.pl

Mieszkania!

Mieszkania! www.doms.59.pl

ty wacuś

Ta łechtaczka ci tak uderzyła do głowy? To przez jej impantację czy nadmierną masturbację? Kogo TY tu chcesz uczyć? I czego?

PS : SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU WSZYSTKIM ŻYCZĘ!!! ;)

ucz się

http://www.majdanek.pl/articles.php?aid=125&acid=62

niemcy naród mordersów

ucz się

http://www.majdanek.pl/articles.php?aid=124&acid=62

ucz się

http://www.izrael.badacz.org/historia/szoa_obozy_auschwitz.html

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry