Widok

w czym chodzicie po domu drogie forumki?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Tak zastanawiam sie czy aby nie zapuszczam sie w domu, zazwyczaj nosze dresy i jakas bluze. ostatnio jak zobaczylam siebie w lustrze to sie przerazilam wygladam jak zaniedbana kura domowa ;)

Wraz z nadejsciem wiosny kupilam sobie sexi legginsy i bluzeczke i zauwazylam ze maz znowu zaczal sie za mna ogladac i podlapywac tu i tam :) pamietam tez o make upie i uczesanych wlosach i odrazu lapiej sie czuje jak patrze w lustro. czasami ciezko z czasem bo dziecko marudzi itd ale przed przyjsciem meza z pracy poprawiam swoj wyglad.

stad moje pytanie co Wy nosicie w domu? malujecie sie? nadal wygladacie sexi dla swoich mezow?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

majka78
2010-03-25 19:19:14
Tak zastanawiam sie czy aby nie zapuszczam sie w domu, zazwyczaj nosze dresy i jakas bluze. ostatnio jak zobaczylam siebie w lustrze to sie przerazilam wygladam jak zaniedbana kura domowa ;)

Wraz z nadejsciem wiosny kupilam sobie sexi legginsy i bluzeczke i zauwazylam ze maz znowu zaczal sie za mna ogladac i podlapywac tu i tam :) pamietam tez o make upie i uczesanych wlosach i odrazu lapiej sie czuje jak patrze w lustro. czasami ciezko z czasem bo dziecko marudzi itd ale przed przyjsciem meza z pracy poprawiam swoj wyglad.

stad moje pytanie co Wy nosicie w domu? malujecie sie? nadal wygladacie sexi dla swoich mezow?
Spodnie dresowe albo jakieś takie krótki (zależy od temperatury) z Hibou. Do tego jakiś top czy tshirt :) Ma mi być przede wszystkim wygodnie :)
Do pracy cacy a po domu be a mąż się wkurza że żona ubiera się ładnie dla jakiegoś apsztyfikanta

standardowo leginsy i koszulka ;)

My z mężem oboje pracujemy z domu. Jak zaczęła się pandemia siedzialam caly dzien w piżamie albo dresie, ale zauważyłam se bardzo źle to na mnie wpływa, więc staram się dla własnego komfortu psychicznego wygladac jak człowiek. Najczęściej noszę po domu dzinsy (chociaz często stare i poprzecierane, bo są wygodniejsze ;)) i jakiś sweter/bluza. W tygodniu najczęściej się nie maluję jeśli nigdzie nie wychodzę ( nakładam na twarz jedynie delikatny podkład Eveline selfie time: https://www.cocolita.pl/eveline-selfie-time tak aby wyrownac ceerę), ale w weekend tak, nawet jeśli nie mamy żadnych większych planów - mój mąż tez stara się wygladac tak, jakby chodził do biura. Wiadomo nie codziennie i nie chodzi po domu w garniturze, ale podziurawione czy powyciągane tshirty tylko jako opcja awaryjna, ewentualnie do spania.
ja dziś kupiłam sobie nowy dresik ;)
ja chodzę zawsze w dresie lob w szortach i w bokserce najwygodniej:)
właśnie b. często jest tak, że więcej sexapilu ma dziewczyna nieumalowana i w kucyku jak ktoś napisał i na taką bardziej zwracają uwagę, wiem coś o tym :) oczywiście mówimy tu cały czas o fakcie chodzenia w czystych ubraniach, posiadaniu czystych paznokci itp. ja nie wyobrażam sobie chodzić w domu w spodniach materiałowych eleganckich i bluzkach krępujących ruchy, nawet skarpetki mam domowe ulubione :)
dokladnie polianna...wlasnie tak samo pomyslalam...ze nie wazne w czym chodzisz po domu..ale zeby byly to ciuchy czyste i całe ( nie podarte, obdarte itp.) wlosy swieże, paznokcie czyste i tyle :) aaaa i najwazniejsze...!!!!! depilacja szeroko rozumiana!!!! :) :) :) a nie krzaczki na nozkach czy udach ;P ;P
no właśnie, byle nie chodzić brudnym, podartym, z tłustymi poczochranymi włosami;) ale swobodnie. A nawet zobaczcie jak gdzieś przyłapują gwiazdy filmowe to najczęściej są w jakiś trampkach, często powyciąganych jeansach, bez make up-u na sportowo i raczej w butach na obcasie i super kieckach nie chodzą po domu:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi sie wydaje ze niewazne czy jest sie w dresie(oczywiscie nie jakims wyciagnietym) czy w innym ubraniu,chodzi o to by wygladac schludnie,czysto a przy tym czuc sie swobodnie i na luzie,w sportowym ciuszku tez mozna seksownie wygladac:)
Nie wyobrazam sobie w spodniczce albo w spodniach z kantem tarzac sie z moja Mloda po podlodze i tanczyc na materacu podczas programu "Jaka to melodia" :) - ulubiony program mojego dziecka :D

I to, że ubieramy sie w domu czy na placu zabaw wygodnie nie oznacza, ze jestesmy zaniedbane....

Czasami wiecej seksapilu ma naturalnie wyglądająca kobieta w kucyku w t-shircie obcislym i jeansach czy nawet fajnych dresach niz kobieta na szpilkach i w mini z mocnym makijazem... jak dla mnie :)
a ciekawe czy wasi mężowie też chodzą po domu eleganckko? mój mąż też chodzi w dresach i mi to zupełnie nie przeszkadza, w domu mamy odpoczywać i czuć się swobodnie, oczywiscie jest tez i czas na strojenie itp. ale bez przesady, zresztą każdy chodzi tak jak mu wygodnie
mój poprzedni związek rozpadł się po 14 latach, były mąż też niby piał z zachwytu w naszych dobrych latach niezależnie od ubioru, makijażu itp. dopiero jak się rozstawaliśmy to mi wypomniał jak się nosiłam po domu, to nieprawda, że oni nie zwracają uwagi, po kilku latach małżeństwa pójdzie gdzieś zobaczy ładną zadbaną laskę, która mu się spodoba, wróci do domu i porówna ...
mój obecny partner wymaga ode mnie, żebym była zadbana także w domu i ja też lepiej się z tym czuję, dresów nie cierpię i nie mam, chodzę po domu tak samo, jak i na zewnątrz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
może jestem próżna ale nie wyobrażam sobie że miałąbym się zaniedbać tylko dlatego że aktualnie jestem na macierzyńskim... miałam dwa tyg temu cesarkę ale już od następnego dnia w szpitalu zadbałam o swój wygląd. w domku sexi dresik a nie jakiśwyciągnięty, legginsy i wygodna spódniczka. make up lekki jak najbardziej. włosy też układam, na szczęscie mam taką fryzuręże nie zajmuje to wiele czasu. i jakoś sięwyrabiam ze wszystim - praniem, prasowaniem gotowaniem i wyglądem. sama lepiej się tak czuję;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w czym choze po domu? hmm, w ubraniach :P
nei mam jakiś specjalnych domowych ciuchów, nosze takie same jak i po dworzu
Karolinka - mam dokładnie tak jak Ty ;) po powrocie do domu - zdejmuję pierścionki(zegarka nie noszę), myję ręce i wskakuję w spodnie dresowe :)))

to już taki odruch :P

a nawet jak chwilę dłużej chodzę w jeansach - to Mariusz sam mówi "po co chodzisz w jeansach? załóż dres - będzie Ci wygodniej" :)

sam po domu chodzi w krótkich spodenkach :)
Pewnie, jakiś miły dla oka dresik - jest jak najbardziej OK! Wygodny, dopasowany, super! :)

W jeansach albo legginsach i jakaś koszulka, albo sukienka, ale nie wystrzałowa, tylko jakaś luźna, wygodna, bo u nas bardzo ciepło. Makijaż nie, chociaż czasami jak mam ochotę, albo jak wychodzimy to raczej tak.
I wcale nie dlatego żeby mężowi się podobać, bo podobno nawet w jego Tshircie mnie uwielbia, ale dla siebie samej, jakoś mi lepiej jak nie straszę.
no wlasnie larisa sa dresy i dresy :)
w dresach kreszowych raczej nie wyglada sie sexi :)
ale juz w takich elastycznych z lycra troche to owszem :) wyglada sie ponetnie :)

te wszystkie instruktorki fitness zgrabne w obcislych dresach - dla mnie bomba :)
ja nie rozumiem skąd taki strach przed dresami ? w fajnych dresach też można wyglądać sexi ;) był czas i dzielnice gdzie " dresiary " robiły furorę na imprezach he he ;):)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry