Widok

w czym rodzić?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bardzo proszę dziewczyny, które już rodziły o odpowiedź na pytanie: w czym najlepiej rodzić? W domu raczej nie mam nic, co mogłoby się przydać i zastanawiam się, czy kupić jedną koszulę do karmienia więcej (i przeznaczyć na straty) czy jakiś większy t-shirt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za tyle cennych rad :) Napewno wezmę coś, co porządnie zakryje tyłek.
Chciałam kupić wielki t-shirt, ale moja siostra powiedziała, że jak będą mi chcieli położyć dziecko na piersi po wszystkim, to powinnam mieć coś z dużym dekoltem, a nie takie pod samą szyję :/ Czy to w ogóle ma jakieś znaczenie?
ja podciagalam to co mialam tak mocno zeby dzidzia na piersi lezala ... ech jak to dawno bylo :(
jak sie nie ubierzesz bedzie dobrze, byle nie byl to gorset ;) na zaspie moglam byc i nago bo salka tylko dla nas i personelu, a jak do wc czy pod prysznic to zawsze szlafrok mozna zalozyc(tu polecam taki cienki nie frotte bo skwar tam) i tez dobrze :)
w wojewódzkim nie dali żadnej koszuli miałam swoją ale nie pobrudziła sie od krwi.potrzebne raczej dwie.
na Klinicznej nie dostałam żadnej koszuli :)

miałam mega t-shirt ;) do połowy uda :) nie chodziłam po korytarzu - sala porodowa była wystarczająca :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry