Widok

w czym rodzić?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Bardzo proszę dziewczyny, które już rodziły o odpowiedź na pytanie: w czym najlepiej rodzić? W domu raczej nie mam nic, co mogłoby się przydać i zastanawiam się, czy kupić jedną koszulę do karmienia więcej (i przeznaczyć na straty) czy jakiś większy t-shirt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam duży męski t-shirt było git, nie musiałam paradować po korytarzu bo chodziłam sobie po sali porodowej, była wystarczająco duża :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Koszula, taka prawie do kolan. Możesz kilka godzin wędrować po korytarzach porodówki, będziesz się głupio czuła paradując przed innymi parami w T-shircie ledwo zakrywającym tyłek.

Moja koszula od porodu nie miała najmniejszej plamki, za to pierwszego dnia po porodzie większość dziewczyn bardzo plami koszule - pokarmem, krwią...
W szpitalu dadzą tobie koszulę (szpital wojewódzki)...a po porodzie i kąpieli nałożysz swoją wziętą z domu....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry