Widok

wĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 56 ***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
:-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja siedzę w projektach domów, urządzaniu wnętrz... sorki, ale się uzależniam powoli :)

K@juta, ostatnio w koleczkowie facet chciał sprzedać działkę 1800m za 60 zł / metr :) Niekoniecznie w tamtych okolicach musi byc drogo :)

Żebym o tym wczesniej wiedziała. Kurcze a ja tyle razy tak pisałam. Powinnaś zwrócić mi uwagę.

Tak dziewczyny gdzies się podziały...mam nadzieję ze to nie przeze mnie ze się pojawiłam??:)

my odiwedziliśmy cukiernie. I ciasteczka są super świerze że aż ciężko się jes kroiło.

e ja sie nie gniewam az tak bardzo tylko Karcia poruszyła ten temat to ja go podtrzymałam

gdzieś nam dziewczyny uciekły

no ja sie do kolezanki na kawke wybieram ale niedobra nie zdążyła zrobic ciasta:) ale może cos jeszcze razem stworzymy:)

dokładnie. Pierwsza kawka przed chwilką razem wypita.

ooo to słodziutkie popołudnie się u ciebie zapowiada:)

Wróciliśmy z eskapady po materiały i wróciliśmy prawie z niczym. Za to zrobiliśmy sobie zakupy w postaci ciasta do kawki. Bo dziś jest 19 i mamy 5 miesięcy po ślubie:)

o jurcze ale ten wątek szybko mija:) Rozpisałyście sie dzisiaj. Magdaleno przepraszam ze pisałam do Ciebie Madziu. Nie wiedziałam. Przerpaszam najmocniej to się wiecej nie powtrórzy.

beatko w koncu lata 80 to nasze lata bo się urodziłyśmy w tym czasie:)

jo ziomki
magdaleno koniecznie od beatki przegrywaj płyte

trochę się zgadza trochę się nie zgadza...zaczekajcie ja też poszukam:)))

ja też chce płytke od misticów bo tez lubie lata 80:)

To się zastanawiaj :) i gdybym miała przyjechac do Was, to mi przypomnij, wezmę płytkę...

Ja też czasem w gdańsku spotykam różne osoby z miastka.. zawsze jest miło... w końcu ziomki :)

w nowym tzn lutowym twoim stylu jest takie ładne miłosne piosenki
oj madzia koniecznie najlepiej zanim zacznę pracę bo narazie to mi większość terminów pasuje
a wiesz moja dawna przyjaciółka mieszkała na morenie tzn na pieckach migowo górnych:)

Beatko nie wiem zastanowie sie czy sie nie pogniewam
to ja sobie od ciebie ja pozycze oki?
pk co mam kupowac tez

K@juta, mam tą płytkę i gazetę... Fajna składanka. Ja w ogóle szaleje za muzyką z lat 70/80, więc to dla mnie miła sprawa.

Ps.Madziu (ja za to bardzo uwielbiam takie zdrobnienie, moim zdaniem jest piękne, i mam nadzieję, że nie będziesz na mnie zła) - ta płytka od mysticów, co mi ją nagrałaś, z latami 80 jest super, słucham prawie non stop :D

wiecie co ostatnio byłam w szoku czekając na rozmowe kwalifikacyjna spotkałam znajoma ona tez na rozmowę co się okazało przeniosła się z cieszyna tu ona kończyła studia a ja kończyłam dopiero I rok miło było pogadać:) kurcze to ci okazja na spotkanie:)

k@juta to my tym bardziej musimy sie spotkac kiedys
a o jakiej płycie mówicie?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry