Widok
wasz wacuś
Jest związek pomiędzy ruchliwością a ich zdolnością . Zależność ta, pomimo licznych badań, ciągle ma charakter bardziej intuicyjny niż udowodniony statystycznie związek przyczynowo skutkowy. Szczególnie dotyczy to retrospektywnych badań wykorzystujących naturalną koncepcję, jako dowód. Obarczone są one błędami związanymi z niezidentyfikowaną patologią, oraz znaczną zmiennością w jakości ejakulatów. Po raz pierwszy zależność ruchu została wykazana w prospektywnych badaniach Aitkena. Stwierdziły one większą przydatność oceny parametrów ruchu przy zastosowaniu CASA w porównaniu do wyników standardowego badania. Parametrami o szczególnej przydatności okazały się być ALH, VCL oraz STR . Badania o podobnym charakterze , przeprowadzane przy wykorzystaniu najnowszych systemów CASA świadczą również o przydatności tej metody w przewidywaniu szczególnie gdy są uzupełnione o ocenę.
jaqk co to dzwońcie do wacusia
jaqk co to dzwońcie do wacusia
wasz wacuś
Kobiecy słownik do użytku męskiego.Tak = Nie. Nie = Tak
3. Być może = Nie
4. Żałuje = Pożałujesz
5. Potrzebujemy = Chcę mieć
6. Rób jak chcesz = Kiedyś mi za to zapłacisz
7. Musimy porozmawiać = Mam kilka uwag co do twojego zachowania
8. Jest mi wszystko jedno = Oczywiście, ze mi to przeszkadza, idioto!
9. Jaki ty jesteś męski = Lepiej byś się ogolił, umył i popsikał dezodorantem.0. Ach, jakie piękne kwiaty = Czy ty myślisz wyłącznie o seksie?1. Bądź romantyczny i wyłącz światło = Oczko mi poszło na pończosze.2. Ta kuchnia jest niepraktyczna = Chce się przeprowadzić3. Chciałabym kupić jakiś drobiazg do domu = nowe meble, tapety, boazerie...4. Kochasz mnie ? = Zaraz cię poproszę o cos bardzo drogiego.5. Naprawdę mnie kochasz ? = Dziś zrobiłam coś, co ci się na pewno
nie spodoba.6. Za minutkę będę gotowa = Możesz założyć kapcie, napić się piwa i
poszukać ciekawego programu w TV7. Musisz się nauczyć komunikowania = Masz się po prostu ze mną zgadzać.8. Nic = Wszystko.
Słownik męski dla kobiet
. Jestem głodny = jestem głodny. Chce mi się spać = chce mi się spać
3. Jestem zmęczony = jestem zmęczony
4. Może byś do mnie wpadła = Kiedy pójdziemy do łóżka?
5. Może byśmy poszli razem do restauracji? = Kiedy pójdziemy do łóżka?
6. Mogę do ciebie zadzwonić? = Kiedy pójdziemy do łóżka?
7. Zatańczymy? = Kiedy pójdziemy do łóżka?
8. Nudzi mi się = A może poszlibyśmy do łóżka?
9. Kocham cię = A może poszlibyśmy do łóżka już teraz?0. Ja tez cię kocham = No, skoro już to powiedziałem, to może
wreszcie poszlibyśmy do łóżka?. Taak, niezła fryzura = Przedtem było lepiej2. Taak, niezła fryzura = I za to zapłaciłaś 150 zł ?3. (W czasie zakupów) Ta jest niezła = Weź wreszcie którąś z tych cholernych sukienek i wracajmy wreszcie do domu.
jak co to dzwońcie do wacusia
3. Być może = Nie
4. Żałuje = Pożałujesz
5. Potrzebujemy = Chcę mieć
6. Rób jak chcesz = Kiedyś mi za to zapłacisz
7. Musimy porozmawiać = Mam kilka uwag co do twojego zachowania
8. Jest mi wszystko jedno = Oczywiście, ze mi to przeszkadza, idioto!
9. Jaki ty jesteś męski = Lepiej byś się ogolił, umył i popsikał dezodorantem.0. Ach, jakie piękne kwiaty = Czy ty myślisz wyłącznie o seksie?1. Bądź romantyczny i wyłącz światło = Oczko mi poszło na pończosze.2. Ta kuchnia jest niepraktyczna = Chce się przeprowadzić3. Chciałabym kupić jakiś drobiazg do domu = nowe meble, tapety, boazerie...4. Kochasz mnie ? = Zaraz cię poproszę o cos bardzo drogiego.5. Naprawdę mnie kochasz ? = Dziś zrobiłam coś, co ci się na pewno
nie spodoba.6. Za minutkę będę gotowa = Możesz założyć kapcie, napić się piwa i
poszukać ciekawego programu w TV7. Musisz się nauczyć komunikowania = Masz się po prostu ze mną zgadzać.8. Nic = Wszystko.
Słownik męski dla kobiet
. Jestem głodny = jestem głodny. Chce mi się spać = chce mi się spać
3. Jestem zmęczony = jestem zmęczony
4. Może byś do mnie wpadła = Kiedy pójdziemy do łóżka?
5. Może byśmy poszli razem do restauracji? = Kiedy pójdziemy do łóżka?
6. Mogę do ciebie zadzwonić? = Kiedy pójdziemy do łóżka?
7. Zatańczymy? = Kiedy pójdziemy do łóżka?
8. Nudzi mi się = A może poszlibyśmy do łóżka?
9. Kocham cię = A może poszlibyśmy do łóżka już teraz?0. Ja tez cię kocham = No, skoro już to powiedziałem, to może
wreszcie poszlibyśmy do łóżka?. Taak, niezła fryzura = Przedtem było lepiej2. Taak, niezła fryzura = I za to zapłaciłaś 150 zł ?3. (W czasie zakupów) Ta jest niezła = Weź wreszcie którąś z tych cholernych sukienek i wracajmy wreszcie do domu.
wasz wacuś
Wziął wylał na książkę, stłukł na niej szklankę i przejechał. Wydała bardzo mechaniczne okrzyki i połknęła. Szybko po tym wyczyścił, wstawił ją, a Żona czekała już z kluczykami i strojem oddychającym w ręku. Szybko chwycił klucze, emocjonalnie wypowiadając, „ubiorę się w czasie”. Dojazd na dwóch, gdy dojechali, wpięte zostały cztery i się zaczęła. Po wstępnej pora wziąć się w końcu ze sobą to będziemy! Taki napis widniał na tylnej szybie auta. Na bocznych szybach i na masce kupa błota:)
jak co to dwońcie do wacusia
jak co to dwońcie do wacusia
wasz wacuś
Pojawiał się na politycznej scenie i zaraz potem znikał na długo. To samo można powiedzieć o jego współpracownikach. Jednak obecnie – tego akurat możemy być pewni – jego ludzie zagwarantowali sobie na stałe miejsce w naszej pamięci. A to za spawą tego kapitalnego żartu, co to niby miała być zupełnie nowym rozdaniem, a okazała się obleśnym facetem przebranym za królewnę. No – pośmialiśmy się, ale już dziękujemy.