Widok

wacek

jesli mowisz o dyrektorze budowy to wez i pomysl.
spoko dyrektor i tak sie nie pali do walenia kaskiem w mur.
ostatnia budowa byla eksperyment nastepna powinna byc
na serio ale na nia trzeba konkretu i nie na piachu.
od specow instytuty pekaja wszystkie
hihi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kici

wewnętrzne rozderganie. przyjemne rozkojarzenie zmieszane z niepokojem. od lat uczę się nie oczekiwać, ale kłóci się to wciąż z moim charakterem małej dziewczynki, która, gdy jej się coś spodoba, natychmiast chce to mieć. dziewczynka skłonna jest do poświęceń, dziewczynka wiele może zrobić, by osiągnąć swój cel, dziewczynka ma diabła w oczach i pod skórą. dziewczynka nie chce nikogo skrzywdzic. nie chce skrzywdzić także siebie
pomiędzy być albo nie, choć nadzieja mówi, że...

Widmo krąży

Dzięki aktywności animatorów organizacji pozarządowych oraz przychylności władz sieć została istotnie wzbogacona o wysokiej jakości. Również stworzyły w ostatnich latach wiele udogodnień. Wzdłuż głównej osiąga wskaźniki przekraczające niekiedy poziom 300 wszystkich grup wiekowych

wasz wacuś

LUDZIE NIE RÓBCIE Z SIEBIE IDJOTÓW GORSZYCH NIZ JESTEŚCIE NIMI
Cytaty z listów motywacyjnych
Zachowano oryginalną stylistykę i gramatykę.

- Moje dodatkowe umiejętności: układanie truskawek na bitej śmietanie.

- Prośbę swa motywuje tym, ze nazywam się Joanna Kowalska.

- W rubryce wiek: XX

- Pan opisuje szereg prowadzonych przez siebie, różnego rodzaju
działalności gospodarczych. Po czym list motywacyjny kończy zdaniem: Jak
Państwo widzicie mam duże doświadczenie w kręceniu własnym interesem.

- Pisze, ponieważ żadnego zaproszenia na rozmowę nie otrzymałam.
Gwarantuje, ze na pewno bym się wstawiła, gdyż bardzo zależy mi na pracy.

- Dowiedziałem się, ze jeden z waszych pracowników został zwolniony, a drugi złamał rękę.
Proszę, dajcie mi szanse.

- Ofiaruje na budowę kościoła św.. Józefa w Słupsku w miesiącu marcu 2002 r.
kwotę ................. (podpis).

- Jestem dyspozycyjna w stosunku do pracy na zmiany w ilości godzin nieograniczonych.

- W czasie prowadzenia działalności pracowałem w firmie, która zajmowała
się przebudowa i organizacja targowiska miejskiego w Żarach. W firmie
tej zajmowałem się przebudowa targowiska i organizacja handlowa.

- Dzięki hipermarketowi ................ mogłabym normalnie żyć, bo wiadomo bez procy to nie życie.

- Mogę Państwa zapewnić, iż chęć podjęcia pracy jest tak silny, ze chciałabym dostać odpowiedz.

- Moja konstrukcja psychiczna sprawia, ze potrafię z powodzeniem wykonywać powierzone zadania w warunkach stresu i presji.

- Merytoryczne zasoby wiedzy wynikające ze zdywersyfikowanych kierunków wykształcenia oraz praktyczne doświadczenia z ponad dwudziesto letniego stażu pracy na zróżnicowanych stanowiskach upoważniają i predyscynuja mnie do ubiegania się o w/w stanowisko.

- Sadze, ze moje doświadczenia zawodowe (...) wynikające z: (...)
(...) oraz zdobyte na ww. drodze umiejętności dadzą się również przeląc na inny charakter obowiązków służbowych w Waszej firmie.

- Mogę zamieszkać w miejscu pracy.

- Prawo jazdy A i B posiadam od 1969 roku prowadzę od 1969 samochody
średnio do 900 cm motocykle i rowery jak przypadnie.

- List motywacyjny: Staż pracy 35 lat + mgr daje mi możność dobrej roboty za dobra place.

- (Z rozmowy telefonicznej) "Dzwonie w imieniu syna. Chce podjąć prace,
ale nie ma doświadczenia, bo to absolwent. Taki świeży łeb do ukształtowania."

- Preferencje dołączę na życzenie.

- (Z życiorysu, sekcja "Praktyki zawodowe") (...) - praktyka we własnej fikcyjnej firmie zakończona ocena bardzo dobra.

- Uważam, ze jestem osoba interpersonalna.

- Moja osoba skłonna jest zaakceptować każdy przez Państwa proponowany etat.

- Nie będę Państwu opisywał moich osiągnięć (...). Nie będę również
pisał Państwu o bzdurach, które znajdują się we wzorach listów motywacyjnych.

- Ukształciłam się i ukończyłam Szkole w (...) Chojnicach.

- (POCZĄTEK OFERTY) Mam 38 lat, mieszkam w Słupsku, koło budowy Marketu.
Jestem młoda, zdrowa, dyspozycyjna mogę podjąć prace w każdej chwili w karzdym charakterze. Prośże o przyjęcie do pracy jestem zdrowa dyspozycyjna i niezależna. (KONIEC OFERTY)

- Zwracam się z prośba o przyjęcie mnie do pracy w charakterze pracownika fizycznego,
lub ochrony mienia.

- Z życiorysu: "Potem byłam na zasiłku dla bezrobotnych, gdzie pracowałam na umowę zlecenie".

- Z wielka przyjemnością dostarczę dodatkowych informacji, jeśli moje
doświadczenie i kwalifikacje będą odpowiadać Waszej firmie.

- Z życiorysu zawodowego: "Nazwa zakładu pracy: Zakład Ubezpieczeń
Społecznych, stanowisko: rencista".

- Prośbę swa motywuje tym, iż mam już kilkumiesięczne doświadczenie w
pracy w handlu spożywczym, które zdobyłem pracując w dyskoncie spożywczym
"Biedronka", gdzie aktualnie jestem zatrudniony. Jak już wyżej
wspomniałem, aktualnie jestem zatrudniony w dyskoncie spożywczym "Biedronka".

- Uprzejmie proszę o przyjęcie mnie do pracy w Hipermarkecie w Lubinie. Prośbę swa motywuje tym,
iż w chwili obecnej jestem zarejestrowana w Rejonowym Urzędzie Pracy jako bezrobotna.

- Moje wady: nie znoszę niechlujstwa, kłamstwa, zbytnia spostrzegawczość.

- Ze swojej strony oprócz młodego wieku i wysokiej kultury osobistej
gwarantuje duża aktywność i kreatywność oraz pracowitość i dokładność
jak i dyspozycyjność.

- Ja, wyżej wymieniony zwracam się z prozbom do waszej Firmy O przyjęcie
mnie do pracy jako robotnik Fizyczny. Ponieważ zakład został rozwiązany
jestem bez robotny. Proszę o przechylne załatwienie mojej prozby. Przepracowałem 27 lat.

- Obiecuje, ze będę pracować wydajnie i sumiennie.

- Podejmę każda prace w godz. 6-14 lub 7-15.

- Moje wykształcenie jest zawodowe.

- Chciałabym bardzo podjąć prace. Najlepiej, żeby to było w Legnicy, ale
jeżeli będzie w Lubinie to nieszkodzi.

- Proszę o pozytywne rozpaczenie mojego podania.

- W 1991 roku ożeniłem się i ...

wasz wacuś

na dzisiaj dosyć idjoci

jak co to dzwońcie do wacusia

W kręgu stojąc

Dziwne jest to jak czasem szaleństwo przelewa się atramentem w papier. Całe szczęście oglądając te chlapnięcia, podpitej dłoni, zbyt dobrze rysującej cudze obrazki, a tak mało wnoszące myśli w odbiorze, człowiek z podziękowaniem zamyka książkę lub inną formę archiwizacji myśli. Pech człowieka oślepionego warsztatem i cycerońską chęcią zmienienia świata wcale nie pomaga w zbudowaniu jednej tożsamości głównej. A jeśli już szukając jej w zawirowaniach osobowości, poznajemy tylko jedną, dokładnie to ta zasłaniająca się innymi, wymyślonymi jestestwami wewnętrznymi. Walcząca o pierwszeństwo, nie w świecie, lecz w sobie. Wysyłając komunikaty w świat, odbiera je tylko inna tożsamość, mimo, że w treści czasem myśli można się doszukać, nie warto, bo inna tożsamość już zmieni znaczenie i kontekst twórczości osobnika. Ale nie znika białe światło, tożsamość główna jednak rzadziej się pojawia, wyzywa, wyprawia, lecz to już zastępcza. Przemyśl to sobie mój ty przyjacielu.

5

dzięki.
mnie by się nie chciało
tak zebrać się w sobie
i zdobyć na krytykę.
bo czasami...
"...obywatelu nie walcz z prądem,
nikt nie zauważy Twojego utonięcia" ;)

Parę fraz parafrazując

We fragmentach, prawdy mało, albo nie ma prawdy wcale
ale
Lepszy Wacuś w garści niż Kiwdul na dachu.

wasz wacuś

Obecność stanowi dla przechowywanego dwojakiego rodzaju zagro­żenie. Z jednej strony straty bezpośrednie wynikające z ubytku masy. Z drugiej zaś straty pośrednie wynikające z pogorszenia się jakości i zanieczyszczenia go.

wasz wacuś

Jak zmieścić film na dyskietce. List od użytkowniczki:

Dzień dobry, chcę skopiować film na dyskietkę. Gdy dam kopiuj pojawia mi się komunikat, że na dysku A nie ma wystarczająco miejsca. Potem daje „skopiuj skrót” i wtedy mi się film mieści na dyskietce. Problem jednak powstaje gdy chcę go uruchomić na innym komputerze, dlatego, że pojawia mi się komunikat „skrót nie
został znaleziony”, równocześnie na moim komputerze ten film normalnie uruchamiam.
Co z tym mogę zrobić?
i odpowiedź:
Droga użytkowniczko, do swojej torebki nie zmieści Pani swojego futra. Karteczka z tym, że futro ma Pani w szafie, do torebki się jednak zmieści. Tak więc dopóki jest Pani w domu a przeczyta Pani karteczkę z torebki, że futro jest w szafie, bez problemu je Pani tam znajdzie. Gorzej gdy, będąc u przyjaciółki wyciągnie Pani karteczkę z torebki i przeczyta, że w szafie ma Pani futro. W szafie u przyjaciółki może Pani długo szukać, ale tego futra tam Pani na pewno nie znajdzie.

Jeszcze podpowiedź:
Torebka =dyskietka Futro =film Karteczka =skrót Szafa =komputer
mól w szafie =wirus komputerowy sąsiad w szafie =hacker
małżonek wracający z podróży służbowej a zaglądający do
szafy =BSA(Business Software Alliance)

wasz wacuś

Wdrażanie programu przeprowadzamy w cyklu spotkań. Szkolenie – w praktyce szczególnie I część trwa do skutku. Uczestniczą wszyscy, ale każdy uczy się na ogół.
Nie polega na przygotowanych przez trenera zadań, lecz jest faktycznym rozpoczęciem – od początku do końca itp.
pracownicy wykonując samodzielnie następujące zadania:
- uzupełnianie podstaw
- wprowadzanie samodzielnie przez każdego

jak co to piszcie do wacusia

NAGANA

Politbiuro PZPR udziela nagany towarzyszom z PIS za to, ze nie skorzystali z naszej profesjonalnej Agencji Sprzedazy Poslow przy dokonywaniu transakcji politycznych i przez to doprowadzili do skandalu i przypalu, szkodliwego dla calego okraglostolowego ukladu.

Hallo Adler!

Wie gehts Alter..jak zdrowko stary..voll krass dich zu sehen...fajnie cie znow spotkac... Der Adler ist doch der polnische Weisse Adler, oder ?..ten orzel to ten Polski Bialy, czyz, nie?.. Sieht echt voll verschärft aus, Dicker !..wyglada niesamowicie, czleku.
Weiter viel erfolg !
Zycze dalszych sukcesow,

wasz wacuś

Pojawiał się na politycznej scenie i zaraz potem znikał na długo. To samo można powiedzieć o jego współpracownikach. Jednak obecnie – tego akurat możemy być pewni – jego ludzie zagwarantowali sobie na stałe miejsce w naszej pamięci. A to za spawą tego kapitalnego żartu, co to niby miała być zupełnie nowym rozdaniem, a okazała się obleśnym facetem przebranym za królewnę. No – pośmialiśmy się, ale już dziękujemy.

wasz wacuś

Wziął wylał na książkę, stłukł na niej szklankę i przejechał. Wydała bardzo mechaniczne okrzyki i połknęła. Szybko po tym wyczyścił, wstawił ją, a Żona czekała już z kluczykami i strojem oddychającym w ręku. Szybko chwycił klucze, emocjonalnie wypowiadając, „ubiorę się w czasie”. Dojazd na dwóch, gdy dojechali, wpięte zostały cztery i się zaczęła. Po wstępnej pora wziąć się w końcu ze sobą to będziemy! Taki napis widniał na tylnej szybie auta. Na bocznych szybach i na masce kupa błota:)

jak co to dwońcie do wacusia

wasz wacuś

w PISdu z Kaczorami....

wasz wacuś

Kobiecy słownik do użytku męskiego.Tak = Nie. Nie = Tak
3. Być może = Nie
4. Żałuje = Pożałujesz
5. Potrzebujemy = Chcę mieć
6. Rób jak chcesz = Kiedyś mi za to zapłacisz
7. Musimy porozmawiać = Mam kilka uwag co do twojego zachowania
8. Jest mi wszystko jedno = Oczywiście, ze mi to przeszkadza, idioto!
9. Jaki ty jesteś męski = Lepiej byś się ogolił, umył i popsikał dezodorantem.0. Ach, jakie piękne kwiaty = Czy ty myślisz wyłącznie o seksie?1. Bądź romantyczny i wyłącz światło = Oczko mi poszło na pończosze.2. Ta kuchnia jest niepraktyczna = Chce się przeprowadzić3. Chciałabym kupić jakiś drobiazg do domu = nowe meble, tapety, boazerie...4. Kochasz mnie ? = Zaraz cię poproszę o cos bardzo drogiego.5. Naprawdę mnie kochasz ? = Dziś zrobiłam coś, co ci się na pewno
nie spodoba.6. Za minutkę będę gotowa = Możesz założyć kapcie, napić się piwa i
poszukać ciekawego programu w TV7. Musisz się nauczyć komunikowania = Masz się po prostu ze mną zgadzać.8. Nic = Wszystko.
Słownik męski dla kobiet
. Jestem głodny = jestem głodny. Chce mi się spać = chce mi się spać
3. Jestem zmęczony = jestem zmęczony
4. Może byś do mnie wpadła = Kiedy pójdziemy do łóżka?
5. Może byśmy poszli razem do restauracji? = Kiedy pójdziemy do łóżka?
6. Mogę do ciebie zadzwonić? = Kiedy pójdziemy do łóżka?
7. Zatańczymy? = Kiedy pójdziemy do łóżka?
8. Nudzi mi się = A może poszlibyśmy do łóżka?
9. Kocham cię = A może poszlibyśmy do łóżka już teraz?0. Ja tez cię kocham = No, skoro już to powiedziałem, to może
wreszcie poszlibyśmy do łóżka?. Taak, niezła fryzura = Przedtem było lepiej2. Taak, niezła fryzura = I za to zapłaciłaś 150 zł ?3. (W czasie zakupów) Ta jest niezła = Weź wreszcie którąś z tych cholernych sukienek i wracajmy wreszcie do domu.

wacus

ale tlen bierzesz tak?

wasz wacuś

Nie można odnaleźć hosta „SMTP”. Zweryfikuj poprawność wprowadzonej nazwy serwera. Konto: 'HTTP', Serwer: 'SMTP', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 11001, Numer błędu: 0x800CCC0D che che che che che

wasz wacuś

Administratorzy i moderatorzy podejmą starania mające na celu usunięcie wszelkich wypowiedzi uznawanych za wulgarne i obraźliwe, a w szczególności gróźb i wpisów sprzecznych z obowiązującym prawem.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry