Widok

uwaga na prywatne domy opieki..dla osób starszych!

co sie dzieje w państwowych domach opieki dla osób starszych jest łatwiejsze do sprawdzenia ale prywatne domy opieki kryją sporo tajemnic..
głównie tam chodzi tylko o pieniądze a starszej osobie mieszkąjacej tam nie bardzo się wierzy , że nie jest dobrze...
bo ma demencje ..bo inną starczą przypadłosc..
Kochane dzieci jak oddajecie rodzica do domu opieki bądzcie bardzo czujni!!
A może ktoś ma jakieś doswiadczenia z prywatnymi domami opieki?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam swoje spostrzeżenia i popieram to co napisał obserwator..niestety..brak zaangażowania ze strony personelu, brak dzwonka przy łóżkach osób b.chorych skutkuje to tym,że personel godzinami nie zagląda do pensjonariusza!!! Nieważne czy głodny, spragniony czy pampers do wymiany..do tego przeklinanie pań pracujących w owych domach przy pensjonariuszach i UWAGA! osobach je odwiedzających..skandal..to jest chore ze czlowiek płaci duże pieniądze ale to się nijak na tą formę pomocy i szacunek niestety nie przekłada..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

W jaki sposób poprawić erekcję? (10 odpowiedzi)

Nie mówię że erekcji nie mam wcale, bo jest - tyle tylko że na pół gwizdka. Tak, jestem normalnie...

Fizjoterapeuta (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry, Poszukuję bardzo dobrego fizjoterapeuty w Trójmieście. Będę bardzo wdzięczna za...

Feromony (8 odpowiedzi)

Co sądzicie o działaniu takich środków? Ktoś może próbował? Mam w sumie mętlik w głowie, z jednej...

do góry