Widok

Wakacje - Kaszuby - gdzie?

Wakacje coraz bliżej i pora poszukać czegoś na wyjazd. Pierwszy raz chcemy wyjechać na dłużej z Małą.W wakacje będzie miała 1,5 roku. Może polecicie jakieś fajne miejsce na Kaszubach? Chyba najlepiej jakiś mały domek, najlepiej blisko jeziora z ładną plażą... jakieś sprawdzone miejsca?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi sie podobaja Ostrzyce:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jakieś konkretne miejsce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerze polecam ośrodek Adler - Zgorzałe, są drewniane domki i pensjonacik, bardzo dobre wyżywienie, plaża nad jeziorem, pomost i sprzety wodne :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam Ostrzyce są świetne, cisza, spokój, jezioro itp, Wiele tez jest super
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja zawsze będę polecać półwysep Lipa
byliśmy tam już 3 razy, w tym roku będzie 4 sezon:)

http://www.knitter.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
My zawsze jezdzimy do Ostrzyc na swoj domek;)
A w zime do stolema,bardzo blisko jeziora,plazy,sklepow,super!
Ale zawsze mozna znalesc cos innego,raz tez zamiawialam pokoje w Gościniecu U PELPLIŃSKICH - Kaszuby
w Ostrzycach ,tam jest prywatna wydzielona plaza,widok na jeziorko itp.;)
Ogolnie to miejsce przyjazne dzieciom!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
krzeszna polecam
a jakiś sprawdzony nocleg w ostrzycach lub wiele?
Centrum wypoczynkowe Wieżyca..
Spedziłam tam mnóstwo wakacji jako dziecko..
Wczasy z imprezami organizowanymi dla dzieci, rodziców, własna przystań, jedzenie pyszne.
Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rowniez polecam Osztrzyce.
Jest mnostwo pokoi, domkow do wynajecia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
oo tak Ostrzyce rowniez polecam:) Moim rodzicom tak sie tam spodobalo ze 3 sezony tam jezdzili i ja tez bylam z nimi. Wynajmowali domek.
Chmielno,
RELAX.
Pensjonat u Stolema w Ostrzycach - ładne i wygodne pokoje, smaczne jedzenie, sporo atrakcji dla młodzieży i dorosłych ;] gorzej z maluszkami - byliśmy w czerwcu z 1,5 roczniakiem - w sumie dla Niego atrakcją były tylko zwierzątka tuż koło parkingu(mają zagrodę) - koza, świnka, kury z kurczaczkami :]

nie polecam jechać pod koniec roku szkolnego kiedy dzieciaki zakończyły zajęcia i mają biwaki/wycieczki - wtedy o spokoju można tylko pomarzyć - niestety tak trafiliśmy.

http://forum.trojmiasto.pl/wczasy-agroturystyczna-na-kaszubach-czy-znacie-jakies-fajne-miejsce-a-moze-jakis-fajny-domek-t263546,1,16.html
OW Debrzyno
debrzyno z dzieckiem-ale walnęłaś-cały weekend dyskoteki,nawaleni kolesie.... dzięki ale nie z dzieckiem!!!!!
Wiżyca,ostrzyce, krzeszna o tak :)
Ostrzyce kuszą mnie coraz bardziej :) AgusiaGda a polecasz domki czy pokoje u stolema? A jeziorko w tym miejscu jest "przyjazne"?
Sznurki -pokoje nad samym jeziorem Raduńskim;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry