Widok

Wakacje - Kaszuby - gdzie?

Wakacje coraz bliżej i pora poszukać czegoś na wyjazd. Pierwszy raz chcemy wyjechać na dłużej z Małą.W wakacje będzie miała 1,5 roku. Może polecicie jakieś fajne miejsce na Kaszubach? Chyba najlepiej jakiś mały domek, najlepiej blisko jeziora z ładną plażą... jakieś sprawdzone miejsca?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja rowniez Lipa rowniez 4 sezon ,tak sie spodobalo ze moja rodzinka tez sie wciagnela i jezdzi z nami ,tylko ze my pod namioty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
o to chodzi? http://www.polwyseplipa.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
AgaaR a daj jakiegoś linka :)
My juz 7 sezon w Lipie, to miejsce jest magiczne. Zawsze się zarzekam ze za rok jade gdzie indziej a i tak ladujemy w Lipie. W tym roku tez 10dni zarezerwowane.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam i polecam! byłam od pon-pt z 2 letnim i 4 msc dzieckiem, mają super wyżywienie, pokoje hotelowe bądź domki nad samym jeziorem, ośrodek czysty i zadbany, obok stadnina koni i plac zabaw dla dzieci!!! i w tym roku też jadę z dziećmi! A walić to sobie można wiesz co....
Kami - mieliśmy pokój :]

nie wiem jak domki :)
Ja również polecam Ostrzyce, bądź bliżej Przywidz os. Camping

Nie polecam Wiela os. stoczniowy, osrodek może i ładny, ale zero plaży.
Z dzieckiem to porażka, bo nie ma gdzie koca rozłożyć. Jest tylko pomost.
Bylismy tam w sierpniu, pełno kolonistów, domki (wieżyce ) bardzo ciemne.
http://www.utereni.za.pl/dlaczegowarto.html
a jakiegoś linka można prosić?:)
Sznurki -pokoje nad samym jeziorem Raduńskim;)
Ostrzyce kuszą mnie coraz bardziej :) AgusiaGda a polecasz domki czy pokoje u stolema? A jeziorko w tym miejscu jest "przyjazne"?
Wiżyca,ostrzyce, krzeszna o tak :)
debrzyno z dzieckiem-ale walnęłaś-cały weekend dyskoteki,nawaleni kolesie.... dzięki ale nie z dzieckiem!!!!!
OW Debrzyno
Pensjonat u Stolema w Ostrzycach - ładne i wygodne pokoje, smaczne jedzenie, sporo atrakcji dla młodzieży i dorosłych ;] gorzej z maluszkami - byliśmy w czerwcu z 1,5 roczniakiem - w sumie dla Niego atrakcją były tylko zwierzątka tuż koło parkingu(mają zagrodę) - koza, świnka, kury z kurczaczkami :]

nie polecam jechać pod koniec roku szkolnego kiedy dzieciaki zakończyły zajęcia i mają biwaki/wycieczki - wtedy o spokoju można tylko pomarzyć - niestety tak trafiliśmy.

http://forum.trojmiasto.pl/wczasy-agroturystyczna-na-kaszubach-czy-znacie-jakies-fajne-miejsce-a-moze-jakis-fajny-domek-t263546,1,16.html
Chmielno,
RELAX.
oo tak Ostrzyce rowniez polecam:) Moim rodzicom tak sie tam spodobalo ze 3 sezony tam jezdzili i ja tez bylam z nimi. Wynajmowali domek.
Rowniez polecam Osztrzyce.
Jest mnostwo pokoi, domkow do wynajecia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Centrum wypoczynkowe Wieżyca..
Spedziłam tam mnóstwo wakacji jako dziecko..
Wczasy z imprezami organizowanymi dla dzieci, rodziców, własna przystań, jedzenie pyszne.
Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry