Widok

wakacje z 3 i 4 latkiem

Rodzina i dziecko Podróże Temat dostępny też na forum:
Chcielibyśmy wyruszyć pierwszy raz za granicę lecz nie bardzo wiemy gdzie udac się z takimi maluchami, jak o tym mówię to dużo osób mówi że to bez sensu że sa za mali lecz ja latem to średnio mogę liczyć na urlop więc myślałam ze może w marcu - kwietniu może warto by było gdzieś się wybrać. fajnie było by gdybym się zmieściła w 6000, czy to możliwe??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W większości biur podróży są katalogi dedykowane rodzicom. A tam do wyboru, do koloru. Bardzo często takie maluchy mają duże zniżki lub nawet gratisowe spanie w łóżku z rodzicami. My podróżujemy od samego początku i choć mała niewiele pamięta, to wiele nauczyła się podczas wycieczek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W październiku byliśmy z dziećmi 4 lata i 6 mc na wakacjach w Tunezji rewelacja jesteśmy bardzo zadowoleni.Rok temu z córka 3 lata bylismy w Egipcie a jak miała 1.5 roku w Chorwacji. Każde wakacje uważam za udane ,nasza kocha wode cały dzien pływała w basenie.O tej porze roku co piszesz to pewnie Egipt albo Turcja tam jest ciepło i cenowo moze sie zmieścisz .Najlepiej wybrać hotel przyjazny dzieciom
:)
Ja byłam z 2 latkiem i 3 latkiem na greckiej wyspie Kos, było ok ale niestety przywiezlismy stmatąd okropnego rotawirusa. Starszy zachorował juz tam i cąły lot powrotny spał. Jak wrócilismy to od razu skierownao nas do szpitala i tam spedzilismy w sumie1,5tyg bo drugi tez zachorował.

Lepiej się zastanów czy nie lepiej jechać gdzieś w Polskę do dobrego hotelu gdzie są baseny itp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Opinia została zablokowana przez moderatora
Moi rodzice byli w zeszłym roku w lutym na Wyspach Kanaryjskich - temperatury ok 22-23 st. jedynie co było minusem to wiatry (akurat tam gdzie byli wiało), podobno sporo rodzin z dziećmi w samolocie było :)
Z takimi maluchami to na 'leniwy' odpoczynek pewnie nie masz co liczyć :P :) z moich obserwacji warto sprawdzić: czy jest brodzik w basenie dla dzieci i jaka jest głębokość (byliśmy w Bułgarii jak najstarszy miał 16m-cy i brodzik 90 cm był dla niego za głęboki :P), jak wygląda plac zabaw - żeby było sporo 'urządzeń' odpowiednich dla Twoich dzieciaczków, czy jest jakaś 'świetlica' - pokój zabaw dla dzieci wewnątrz.
Na pewno trzeba wybrać hotel przyjazny dzieciom i ze względu na udogodnienia i na to żeby 'stare zgredy' nie patrzyły krzywo jak dzieci trochę pohałasują :PP :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

księgowa?? czy warto? (41 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

do góry