Widok

wanienka+stelaż-potrzebne??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kobitki, jak to jest u Was z kąpielą?macie wanienki zwykłe, wanienki profilowane, wanienki fisher price??duże?małe?w wkładką?jak kąpiecie lub będziecie kąpały swoje szkraby?bo wg mnie fajny jest taki stelaż, na którym się tę wanienkę stawia, tylko to kosztuje ponad 140plnów (sam stelaż). Nie mam dużej łazienki więc pewnie będzie cała akcja w kuchni:))i mam zagadkę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wystarczy normalna jak największa wanienka plastykowa za 30 zeta, stelaż to wg mnie zbędny bajer i wygodniej jest postawić wanienkę albo w dużej wannie, albo na łóżku.

Ja mam zwykla wanienke bez stelaza.Bedziemy kapac malego na stole.
My dalismy radę bez stelaża.

Na łóżku bvym odradzała stawianie wanienki - nie dość, ze stabilne to nie jest (miękkie podłoże), to jeszcze dzieciaki chlapią (nawet przypadkiem). Na stole OK.

My nie mamy wanny. Młody jak skończył pół roku został przeniesiony (bez wanienki) do prysznica w celach kąpielowych ;-).

Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

Ja planuję kapać w zwykłej waniennce bez bajerów jak największej na stole na którym też będę przewijac maluszka , ewentualnie planuję kupić foczkę

no też wanny nie mamy:))tylko kabinę, a łóżko wydaje mi się niewygodne, tym bardziej, że mamy typowo sypialniane i dość niskie
ja kupuję zwykłą, bez żadnych bajerów

będziemy ją stawiać na blacie w łazience a jak Mała podrośnie to bedzie się kapać w wannie ;)-

U nas na sr była taka wannienka ze stelażem i przewijakiem u góry okazała sie bardzo niepraktyczna i aby wykapąpać dziecko potrzeba 2 osoby połozne jej nie polecały więc jeśli któras z was da sie namówić na stelaż to bez przewijaka u góry

no niby nie polecają ale moja kumpela urodziła kilka tyg temu i gdyby nie wanienka na stelażu to by nie dała rady dziecka wykąpać bo blatu takowego nie posiadała a jakby wstawiła do wanny to po schyleniu już by się nie wyprostowała..tak jej kręgosłup siadł a że ja też mam problemy z kręgosłupem i nie mam blatu to kupuję na stelażu i tak na początku będziemy kąpać we dwoje a potem to wprawy nabiorę,wystarczy stabilny stelaż kupić

my mamy zwykłą wanienkę, do której dokupiliśmy też foczkę. stawiamy ją na stole albo na ziemi i jest super.

lemka a jak stawiacie na ziemi to kąpiecie "na kucaka"?tzn czy Wy oczywiście kucacie:) bo ja sie boję o ten mój kręgosłup...

klęczymy :) ja bardzo lubię tą pozycję i uważam, że to wygodne. kąpiel trwa przecież bardzo krótko. uważam, że to wygodniejsze niż ten stojak wysoki.

moja koleżanka radziła sobie stawiając wanienkę na 2 krzesłach ;)

ja mam wanienkę profilowana na stelażu, jak dla mnie rewelacja, nie miałabym siły się schylać bo mi poszedł kręgosłup, a nie miałam nawet na czym jej postawić, więc jak dla mnie to były bardzo dobrze wydane pieniądze, polecam :)
Ja też mam zwykłą wanienkę na stelażu i jestem zadowolona ale dostałam ten komplet więc nie miałam wyboru. Jak dla mnie a raczej męża, który kąpie małego to stelaż jest b. wygodny
@gnieszka moja kumpela ma taka ze stelazem i bedzie chiala ja sprzedac

My też dla Wiki mieliśmy zwykłą wanienke i na stole ją stawialiśmy

mam wanienke na stelazu i bardzo sobie chwale kapie w ten sposob mala w lazience juz 9 miesiac dzieki temu chociaz przy tej czynnosci moj kregoslup odpoczywa
nie ma co na tym zaoszczedzac, bo jest to czynnosc ktora bedziesz wykonywac codziennie glownie wieczorem kiedy juz naprawde bedziesz zmeczona, a łozko raczej stabilna podstawa nie jest szczegolnie przy wiekszym, ruchliwym maluchu
stelaz kupowalam w Alkpolu za ok 60 zl wanienke mam zwykla za ok 30 zl
Pmagdalena, dziękuję, ale wanienkę chciałabym kupić nową:)no chyba, że sam stelaż by chciała sprzedać:)mnie interesuje taki stelaż:
http://allegro.pl/item363159593_stelaz_stojak_okbaby_do_wanienki_onda_laguna_nowe.html

bo taki wydaje mi się mało stabilny:

http://allegro.pl/item365232684_stojak_do_wanienki_poznan.html

gibie się na wszystkie strony:))

nie mam właśnie zamiaru oszczędzać na własnym kręgosłupie, łóżko wydaje mi się za nisko i za miękko, blat w kuchni za wysoko:))w łazience nie ma opcji:))dzięki za wszystkie posty
ja mam wanienkę ze stelażem i uważam, że jest to bardzo udany zakup. Nie mam wysokiego stołu, a dzięki temu stelażowi mój kręgosłup mnie nie boli.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry