Widok
Jestem bardzo zadowolona z tego, że istnieje forum o tematyce ślubnej dotyczące Trójmiasta i okolic. Nie wychodząc z domu dowiedziałam się wielu pożytecznych rzeczy, nie musiałam stosować metody prób i błędów, co może być czasami bardzo kosztowne. Zaoszczędziłam bardzo dużo czasu. Tak się składa, że w moim najbliższym otoczeniu nie było wesel w ostatnim czasie a teraz jest kilka na raz i mozemy dzięki forum zdobyć najnowsze niezbędne informacje. A wariatek tu wcale nie ma, każda normalna kobieta bardzo przeżywa swój ślub i wesele. Dziwne było by raczej, gdyby tego nie robiły. Nie bądź złośliwa Zofio, przecież Twoje imię oznacza "mądrość", więc wykaż się zrozumieniem.
nie mam nic do samego przeżywania itd....
ale postrzeganie osób 'solo' jako ludzi II kategorii ...to zdecydowana przesada...
bo i o czym niby swiadczy wypowiedz takiej wiktorii :
"Zośka a Ciebie facet zostawił?masz doła,czy to zazdrość? Pewnie Cię skreca że my jesteśmy w trakcie przygotowań a Ty z takim podejściem do ludzi możesz nigdy tego nie zaznać,więc wybuduj sobie chatkę na kurzej nużce w w lesie i tam sie ukryj przed światem"
kwintesencja złośliwosci i jadu niczym dla mnie sie nie różniąca od postu nr1
nie wiem dlaczego ale caly czas mam wrażenie ,ze negatywny stereotyp starej panny żyje w świadomosci i ma sie całkiem dobrze....
....skąd pochopny wniosek, że Zośka musi nią być ?
równie dobrze moze być mężatką ,która tu zagląda i ma taką a nie inną opinię na ten temat...
Nie zachowujcie się jak kółko wzajemnej adoracji dla którego ktoś kto zdecydował sie na życie bez stałego partnera jest ucieleśnieniem wszelkiej negacji .
Trochę dystansu do siebie nie zaszkodzi.... :)
Zośka aCiebie facet zostawił?masz doła,czy to zazdrość? Pewnie Cię skreca że my jesteśmy w trakcie przygotowań a Ty z takim podejściem do ludzi możesz nigdy tego nie zaznać,więc wybuduj sobie chatkę na kurzej nużce w w lesie i tam sie ukryj przed światem.My jesteśmy zadowolone ze możemy z kimś kto przeżywa to samo pogadac i poradzic się.Zmykaj!!!
Do Zośki!
A ja, mimo tego, że ślubu jeszcze nie planuję, z chęcią tu zaglądam:)) Tyle szczęścia i radości w jednym miejscu często się nie spotyka:)
Naprawdę przeszkadza Ci, że dziewczyny są takie szczęśliwe i tak przeżywają wszystko? Z chęcią powymieniałabym się z nimi opiniami, ale póki co, wiem już bardzo dużo. Jak sama będę wychodziła za mąż będzie mi łatwiej:P
Wyluzuj dziewczyno! Świat jest piękny:)) a zachowujesz się jak stara panna, której wszytsko przeszkadza!
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :D
I życzę dużo szczescia:)))
A ja, mimo tego, że ślubu jeszcze nie planuję, z chęcią tu zaglądam:)) Tyle szczęścia i radości w jednym miejscu często się nie spotyka:)
Naprawdę przeszkadza Ci, że dziewczyny są takie szczęśliwe i tak przeżywają wszystko? Z chęcią powymieniałabym się z nimi opiniami, ale póki co, wiem już bardzo dużo. Jak sama będę wychodziła za mąż będzie mi łatwiej:P
Wyluzuj dziewczyno! Świat jest piękny:)) a zachowujesz się jak stara panna, której wszytsko przeszkadza!
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :D
I życzę dużo szczescia:)))
Mialam nie komentowac ale sie nie powstrzymam - a ty zoska kiedy sie hajtasz??? Pewnie nie w najblizszym czasie (o ile w ogole), wiec po co tu przychodzisz??
To jest zawsze zalosne, ze osoby ktore nie maja kompletnie nic do powiedzenia (i przy okazji nawet nie zdaja sobie sprawe z tego ze sa zalosne) przychodza i pisza takie brednie zeby tylko zaistniec...
To jest zawsze zalosne, ze osoby ktore nie maja kompletnie nic do powiedzenia (i przy okazji nawet nie zdaja sobie sprawe z tego ze sa zalosne) przychodza i pisza takie brednie zeby tylko zaistniec...