Widok

wariatki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nareszcie troche tu ciszej - pare wariatek sie juz hajtnelo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bez komentarza
a może jednak walniemy jakiś komentarz?

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
wiesz co, chyba juz nikomu sie nie chce komentowac takich wypowiedzi. i dobrze :-)

no dobra, nie to nie ;-) ale gdyby się jednak ktoś zdecydował..... ? ;-)

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
I tak z was beke tocze .
I co wstreciuchy jedne ?
Witch napisał(a):

> no dobra, nie to nie ;-) ale gdyby się jednak ktoś
> zdecydował..... ? ;-)
>
>

A mój dziadek mawia: Nie ruszaj gówna, nie bedzie smierdzialo!
Dajmy sobie spokoj z komentarzami
Ale ta zośka jest jakaś psycholką , wszędzie bredzi i się wtrąca .Żal mi takich płytkich dziewczyn. Naprawdę mi ciebie żal , bo jesteś chora , tylko jeszcze o tym nie wiesz.
problemy typu jakie gacie do slubu wlozyc , to sa problemy co

dla niezorientowanych CZYSTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie odebrałam tej uwagi złośliwie ....

...wyluzujcie
Mialam nie komentowac ale sie nie powstrzymam - a ty zoska kiedy sie hajtasz??? Pewnie nie w najblizszym czasie (o ile w ogole), wiec po co tu przychodzisz??
To jest zawsze zalosne, ze osoby ktore nie maja kompletnie nic do powiedzenia (i przy okazji nawet nie zdaja sobie sprawe z tego ze sa zalosne) przychodza i pisza takie brednie zeby tylko zaistniec...

[img]image[/img]

Do Zośki!

A ja, mimo tego, że ślubu jeszcze nie planuję, z chęcią tu zaglądam:)) Tyle szczęścia i radości w jednym miejscu często się nie spotyka:)
Naprawdę przeszkadza Ci, że dziewczyny są takie szczęśliwe i tak przeżywają wszystko? Z chęcią powymieniałabym się z nimi opiniami, ale póki co, wiem już bardzo dużo. Jak sama będę wychodziła za mąż będzie mi łatwiej:P

Wyluzuj dziewczyno! Świat jest piękny:)) a zachowujesz się jak stara panna, której wszytsko przeszkadza!

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :D
I życzę dużo szczescia:)))
Zośka aCiebie facet zostawił?masz doła,czy to zazdrość? Pewnie Cię skreca że my jesteśmy w trakcie przygotowań a Ty z takim podejściem do ludzi możesz nigdy tego nie zaznać,więc wybuduj sobie chatkę na kurzej nużce w w lesie i tam sie ukryj przed światem.My jesteśmy zadowolone ze możemy z kimś kto przeżywa to samo pogadac i poradzic się.Zmykaj!!!

nie wiem dlaczego ale caly czas mam wrażenie ,ze negatywny stereotyp starej panny żyje w świadomosci i ma sie całkiem dobrze....

....skąd pochopny wniosek, że Zośka musi nią być ?

równie dobrze moze być mężatką ,która tu zagląda i ma taką a nie inną opinię na ten temat...

Nie zachowujcie się jak kółko wzajemnej adoracji dla którego ktoś kto zdecydował sie na życie bez stałego partnera jest ucieleśnieniem wszelkiej negacji .

Trochę dystansu do siebie nie zaszkodzi.... :)
marylka - nie wnikajac jakie pobudki kieruja ludzmi ktorzy sie tak zalosnie zachowuja, to chyba sama przyznasz ze sa jakies granice kultury??
Mozna miec inne zdanie, mozna krytykowac nawet, ale z klasa, ktorej w tym przypadku zosce brak...

[img]image[/img]

olga...bynajmniej nie twierdzę ,że uwaga zośki była na miejscu...

...ale uderzyło mnie coś innego....i to nie pierwszy raz...
No tak - z jednej strony Cie rozumiem, ale z drugiej to w sumie wiadomo ze przychodzac na to forum to mozna znalezc tu niemal wylacznie osoby, ktore szykuja sie do slubu i wesela i nic dziwnego ze to wszystko bardzo przezywaja...

[img]image[/img]

nie mam nic do samego przeżywania itd....

ale postrzeganie osób 'solo' jako ludzi II kategorii ...to zdecydowana przesada...

bo i o czym niby swiadczy wypowiedz takiej wiktorii :

"Zośka a Ciebie facet zostawił?masz doła,czy to zazdrość? Pewnie Cię skreca że my jesteśmy w trakcie przygotowań a Ty z takim podejściem do ludzi możesz nigdy tego nie zaznać,więc wybuduj sobie chatkę na kurzej nużce w w lesie i tam sie ukryj przed światem"

kwintesencja złośliwosci i jadu niczym dla mnie sie nie różniąca od postu nr1
Oj dziewczyny ale dałyście się sprowokować jakiejś wariatce albo wariatowi!Dajcie sobie spokój
do góry