Widok

wariatki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nareszcie troche tu ciszej - pare wariatek sie juz hajtnelo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem bardzo zadowolona z tego, że istnieje forum o tematyce ślubnej dotyczące Trójmiasta i okolic. Nie wychodząc z domu dowiedziałam się wielu pożytecznych rzeczy, nie musiałam stosować metody prób i błędów, co może być czasami bardzo kosztowne. Zaoszczędziłam bardzo dużo czasu. Tak się składa, że w moim najbliższym otoczeniu nie było wesel w ostatnim czasie a teraz jest kilka na raz i mozemy dzięki forum zdobyć najnowsze niezbędne informacje. A wariatek tu wcale nie ma, każda normalna kobieta bardzo przeżywa swój ślub i wesele. Dziwne było by raczej, gdyby tego nie robiły. Nie bądź złośliwa Zofio, przecież Twoje imię oznacza "mądrość", więc wykaż się zrozumieniem.
Witch, rzuć na nią jakiś dotkliwy urok!
M.
A gdzie jest GULA ?
Najlepsza z Najlepszych - SKY. Ameryka.
Witajcie. Dorotko, dlaczego ''GULA''i co to znaczy, ze jest najlepsza??? A to na koncu-''SKY'' ''Ameryka''??? Pozdrawiam.
Masz rację Zośka! Ponad połowa wariatek z tego forum to słodkopierdżące barbi. Coś w stylu: naj, naj..., dużo miłości, wspaniałej podróży poślubnej, etc. Rzygać się chce, zejdżcie na ziemię małotaty. Życie to nie ciągłe rozmowy o balonikach, sukieneczkach i pazurkach...
poziom wypowiedzi świadczy o etapie rozwojowym niektórych osób a raczej o jego zatrzymaniu, takie wątki tworzą ludzie, bo psychiatryki przepełnione niestety, z zaburzeniami psychicznymi.

Bell,
to nie było do Ciebie (oooo...) to musiało boleć. Chyba, że jesteś jedną z nich!
Nie oglądasz filmów ?
Gula to specjalista od planowania ślubów i.t.p

Daje dobre rady a nie widzi swoich.
Heyah.!
a mnie tam bawia wypowiedzi takich frustratow zyciowych, hehe. Smutne, ze niektorzy w taki sposob musza na sile sobie "urozmaicac" zycie.
Pozdrawiaski dla wszystkich slubnch "wariatek" od "tez wariatki" ;)
zoska to frustratka.......................
do góry