Widok

wątek Agathy 2

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w pierwszym:
"W tym wątku Agatha może sobie do woli poużywać i popisać kto jest złośliwy, głupi, tępy, stuknięty itp"
czyli jak sama twierdzi - pokarmić trolle
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Konwaliowa, trolle jak chcą żreć, to same przyłażą. Nie zakłada się dla nich osobnych wątków. To tak, jakby zakładać specjalne grządki dla chwastów... Ty, bidulko, nawet własnych zwyczajów nie potrafisz sensownie zanalizować?
Uderz w stół to i Agatha sie odezwie.

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Tediczku... Słodki jesteś jak zawsze, ale znów używasz przysłowia, którego nie rozumiesz...

Nijak nie pasuje ono do mnie, skoro nasz Zwiędły Kwiatuszek założył ten watek specjalnie dla mnie.

Ale do Ciebie - owszem. Wystarczy wspomnieć o trollach, a już wyskakujesz ze swoimi "mondrościami". Czyli co? Uderz w stół i odezwie się Tediczek?
Troll też człowiek. Chcociaż ja żadnego na naszym trojmiejskim forum nie widze... ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

czy zdarza Wam się dać klapsa swojemu dziecku? (220 odpowiedzi)

Mam dwuletniego synka i wydaję się mi, że ostatnio sprawdza on moją cierpliwość głośnym krzykiem,...

szkola podstawowa nr 80 i numer 5 na Zaspie - proszę o opinie (21 odpowiedzi)

Czy ktoras z Mam zechcialaby sie wypowiedziec na temat tych szkol .z gory dziekuje :)

Płaczące dziecko a sąsiedzi (70 odpowiedzi)

Witajcie, piszę bo mam ogromny dylemat i ciekawa jestem, czy ktoś może sobie z czymś podobnym...

do góry