Widok
Afrodyta, juz Ci wyjasnilem w tamtym watku. Tutaj pisze pod jednym Nickiem. SSS to nie ja, nie czaje ? Na jakiej to podstawie wnioskujesz, reprezentujemy różne style, całkiem odmienne w żaden sposób nie są do siebie zbliżone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poza tym, prześledź sobie topic, i co napisałem z dwóch kont - sam ze sobą nie pisałem nigdzie ani żadnej konwersacji nie prowadziłem.
Kurcze WiatruCzas nie miałam na mysli,ze piszesz tez pod nickiem "ssss".tylko ze piszesz pod nickiem Pener30 i to się zgadza tak?

a napisałam w tym wątku,bo widziałam,ze w nim pisałes i liczyłam na to ze mi szybko odpiszesz..

to który nick zostawiasz?
bunkier?
cholernie droga inwestycja, a najgorsze bedzie zaopatrzenie

ale polecam ci ciekawa oferte...

http://www.mmbydgoszcz.pl/300280/2009/11/19/schron-na-sprzedaz-za---zl--vat?category=news

zawsze na gorze mozna maly domek drewniany postawic tak dla nie poznaki

...

chyba lepiej rozwazyc jakies cieple i przyjemne miejsce, moze australia?
afrodyta prosze nie zasmiecaj "watku prawdziwie gospodarczego"

i zycze udanej randki z Wiatru...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Randki?Dobre..
haha, eSeSeS dobry żarcik :))))))

Dzisiaj przeczytałem ciekawy kawał, posłuchaj:

Oddział terenowy Centralnego Biura Śledczego w Nowym Targu, dzwoni telefon:
- Słucham
- Dobry... kciołem podać,że Jontek Pipciuś Przepustnica chowie w stogu drzewa maryhuanę.
- Dziękujemy za doniesienie, zajmiemy się tym.
Kolejnego dnia zjawiają się na podwórku u Przepustnicy żądni sensacji agenci CBŚ, rozwalają drzewo, rabiąc każdy kawałek na 2, ale narkotyków nie znaleźli. Wydukali do przygladającego się ze zdziwieniem Przepustnicy "przepraszam" i odjechali. Zdziwiony Przepustnica słyszy w domu dzwoniący telefon, idzie odebrać:
- Słucham
- Cesc Jontek... Stasek godo. Byli u Ciebie z cebesiu?
- Byli, tela co pojechali.
- A drzewa Ci narąbali?
- Ano narąbali.
- Syćkiego nojlepsego z okazji urodzin, hej!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
niezłe

choc teraz cbs pewnie sie kibolami zajmuje
a ten dowcip znalam ale winnej wersji - syn morderca z wiezienia napisal list do ojca zeby nie kopal w ogrodku bo sa tam zakopane zwloki

zblizaly sie urodziny kazia i asia postanowila zrobic mu prezent,a ze kaziu uwielbial britney i barneya to wytatulowala sobie inicjaly jego idoli - b na lewym posladku i literke b na prawym posladku, zbliza sie dzien urodzin
- mam dla ciebie prezent- asia zdejmuje spodnie i pokazuje
zdziwiony kaziu patrzy i pyta

- dlaczego BOB?
istny hydepark
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak dla podbicia watku

i dla Halewicza, ktory twierdzi, że zadłuzenie Polski jest fikcją

http://forsal.pl/artykuly/558416,kultura_zycia_w_kredycie_czyli_panstwo_zapozyczone_na_wysoki_procent.html

dług kraju rośnie w tępie 645 zł na sekunde
SPRAWDZAM?!?!?!

http://www.pb.pl/2508243,57709,amerykanie-zamykaja-konta-w-duzych-bankach
Ja już Cię nie proszę, ja Cię błagam...włącz sobie sprawdzanie pisowni (czy coś) - W TEMPIE!!! TEMPO!!! NIE TĘPO!!!!
p.s. autor tego artykułu jest związany z PiS - baaaardzo rzetelne dziennikarstwo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ech...

przyznaje sie do ulomnosci mojej ortografii,

chociaz jak zycie pokazuje, z taka ortografia mozna zostac nawet prezydentem w tym kraju
a co do dziennikarzy...
rozumiem Halewicz, ze wszystkich dziennikarzy dzielisz w Polsce na dwie grupy:
1) neutralni, rzetelni
2) pisowscy, tj. ci co piszą Tobie w niesmak

??
Jestem w stanie przyjść konstruktywną krytykę obecnego rządu ale nie mogę (nie chcę) czytać wypocin w stylu Sakiewicza, Terlikowskiego i innych - to czysta propaganda i straszenie ludzi.
Jeśli ktoś pisze mi "nie w smak", a jego argumenty są rzeczowe (nie setki liczb, niesprawdzalne dane, etc..), to z przyjemnością poczytam.
a co jest bardziej rzeczowego niz liczba?

moze tony smieci na ulicach grecji, tabuny szczurów,
włochy i hiszpania czekajace w kolejce do bankructwa

i polski rzad, ktory kompletnie nie ma pomyslu jak sobie poradzic z obecnym stanem rzeczy?

(znasz nowe szacunki zagranicznych agencji? ze wzrost pkb w 2012 bedzie 2% - a nie 4 % jak zalozyl rzad w prowizorium budzetowym; kosekwencja tego jest to, ze rowniez zmiejszaja sie prognozowany wplywy do budzetu i o miedzy 20 a 40 mld zł - znowu te okropne liczby, co?)
sądze, że nie tylko pisowców ogarnia pusty śmiech po przeczytaniu takiej informacji

zapraszam Halewicz do lektury - mimo, że pisowski dziennikarz to napisał

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/10/23/chirurgiczna-precyzja/
Przepraszam Cię najmocniej, ale Ziemkiewicza nie jestem w stanie czytać - to tak jakbyś mi kazał czytać Mein Kampf i oczekiwał dyskusji ze mną na ten temat.
Dla Ziemkiewicz jest skrajnym i nierzetelnym dziennikarzem, przekonanym, że w Smoleńsku Kaczyńskiego zabili Rosjanie, a prezydent Komorowski to zapewne ruski agent...itp. absurdy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (332 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry