Widok
W biznesie tylko się kombinuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz co tak wpadasz i wypadasz?masz s****zkę?

Pojawiasz się i znikasz, i znikasz, i znikasz,

Mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika,
a co myślicie o podwyżce vatu, to nie tylko 25%ma być, również na żywność i całą resztę mają być podwyżki. Czy to aby normalne, tłumaczenie, że kryzys ma się nijak. W niemczech bodajże vat wynosi 19% a dochodowy 18% (z pamięci piszę)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
image
@sssd - może przyjdzie dzień, że się wymienimy osiągnięciami:)
"wymienimy osiagnieciami"

po co?

w przeciwienstwie do ciebie Hal, nie jestem cyber ekshibicjonistom i tak jak ci napisalem w innym watku nie wypisuje wszystkiego o sobie w internecie, ale jak chcesz sie chwalic tym, co w zyciu osiągnąłeś - to śmiało, pisz, forum jak papier - jest cierpliwe
Chyba zafunduję Ci korepetycje z języka polskiego - naprawdę. Błędy które popełniasz powinny Cię wykluczyć ze świata nauki - nie wypada naukowcowi, co pisuje prace naukowe, nie umieć pisać w ojczystym języku. Jesteś jednak EKSHIBICJONISTĄ, nie OM...
'naukowcem" nie jestem (na pewno nie według standardow anglosaskich, czy zachodnich)

błedy popełniam i owszem - tylko co to ma do rzeczy,

gdy prowadzisz z kims rozmowe biznesowa, rowniez go pouczasz???
że zle kładzie akcent albo, że niewładciwie intonuje koncówki wyrazów?

(to oczywiscie retoryczne pytania, choc nie do końca, bo w wielu przypadkach wsrod wyzszego szczebla kierowniczego kursy z emisji glosu sa standardem)

to jest forum, a przekaz moj do ciebie jest jasny:
wypisujesz mase informacji o sobie w internecie, do tego stwarzasz wrazenie, że to lubisz (lubisz mowic o sobie?) - wg mnie jestes internetowym ekshibicjonistą (i nie zmieni tego faktu okolicznosć, że popełnie byka w słowie ekshibicjonista)
jezeli chcesz sie dowiedziec o czym mowie, to zrob proste cwiczenie....

napisz wszystko co wiesz o mnie

poza
poglądami
(a raczej brakiem pogladow - co mi notorycznie zarzucasz... tak po goebelsowsku, ze jak sie cos tysiac razy powtarza...)
i płcią, chyba wiele o mnie nie napiszesz

tymczasem, z tego co kojarzę twoje wypowiedzi, byłbym w stnanie okreslic: twoj wiek, stan cywilny, strukture rodziny, profil przedsiebiorstwa, ktore prowadzisz, jego wielkosc, przychody, branze, zdolnosc kredytowa (gdzies tez o nie pisales), samochod jakim jezdzisz, a nawet potencjalny krag znajomych (czesto sie powolujesz na jakies rozmowy itd)
jescze miejsce zamieszkania i standard domu, oraz miejsca gdzie bywasz
Masz takie zdolności dedukcyjne, że aż mnie zatkało:))))

Dziwi mnie, że tak skrywasz tytuł swoje pracy naukowej - czyżbyś szykował się do nagrody Nobla?
nie zasmiecaj takim G (thu... H) watku tematycznego
Bardzo często mi się zdarza zwracać uwagę nieukowi, że sadzi błędy, aż uszy więdną - poza tym, jeśli ktoś nie potrafi właściwie mówić w ojczystym języku, to marny z niego partner do interesów.

Ekshibicjonizm? Bynajmniej! To korzystanie z posiadanego doświadczenia i wiedzy. Tylko ludzie fałszywi i obłudni mają coś do ukrycia.

Twój przekaz nie jest jasny. Jesteś obłudny, nieszczery i pokrętny w swoim jestestwie. Udajesz, że jesteś za, a nawet przeciw - a kipi w Tobie Twoje prawdziwe "ja".

Czasem odnoszę wrażenie, że zachowujesz się jak "dziewczynka", co to udaje tiu-tiu-rutiu, a pod sukieneczką smrodek się unosi.
no comment
Halewicz - jaki jest nr KRS społki, której jestes włascicielem?
tu nie potrzeba zadnych zdolnosci dedukcyjnych
(choc ty pewnie i tak nie wiesz czym jest dedukcja albo czym dedukcja rozni sie od indukcji, czy dysjunkcji)

wystarczy przeczytac co o sobie wypisujesz i zebrac to do kupy

a jezeli wezmie sie za to ktos kompetentny, wyksztalcony w psychologii to zbuduje cały twoj profil psychoosobowy

a jezeli prowadzisz biznes na taaaak wielka skale jak opisujesz, to wierz mi, że twoj partnetrzy/konkurenci maja cie rozpracowanego
no Hal... nie ma sie czego wstydzic! badz odwazny! badz wiarygodny! pochwal sie dorobkiem zycia!

podaj nr KRS
Jak dasz mi przeczytać swoje dzieło naukowe:) A skąd wiesz, że KRS? A może działalność gospodarcza nie podlegająca pod wpis w KRS? No! Dedukcjo Ty moja!!! Dziewczyneczko ukryta pod płaszczykiem!!!
a czemu "no comment"? Chyba Ci się pończoszka pokazała ^_^
jeśli weźmie się za to ktoś kompetentny...z pewnością:) Ale do nich się nie zaliczasz, niestety, przykro mi.
Czy Ty w ogóle rozumiesz, co piszesz? Czasem odnoszę wrażenie, że tak wklejasz te swoje linki, coś tam cytujesz...ale krzty w tym kreacji. Tylko te 50 stronicowe dzieło naukowe...tajemne.

Powiedz, a kto będzie czytał Twoje naukowe dzieło, skoro je tak ukrywasz, Niuniuś? Co?

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (243 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry