Widok

uwazacie ze to dobry pomnysl zamawiac striptizaera na panienski?

zszokowal mnie ten watek http://forum.trojmiasto.pl/Poszukiwany-striptiser-na-wieczor-panienski-t966,1,1.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie:-)

Każda robi jak uważa,a czasami nie ma na to wpływu,bo ma nadgorliwe koleżanki:-)

Mi osobiście nie rajcują takie atrakcje,bo niby czemu mają one służyć?Nie podobają mi się panowie,którzy robią striptiz,zbyt metro jak dla mnie:-)A swoją drogą jestem wstydliwa także w ogóle nie ma mowy,żebym dotknęła obcego facia:-)

Moja kuzynka miała striptizera.Okazało się,że to jego pierwszy raz.Biedulek w skarpetkach tańcował i nie miał wyczucia rytmu,żal mi go trochę było:-)Oznajmił,że jest full serwis,ale kuzynka rzecz jasna nie skorzystała,potem miała pretensje do siebie,bo sterta naczyń czekała do umycia:-)
Ostatnio u mojej kumpeli na panieńskim była striptizerka:)!!! Uczyła dziewczyny seksownego poruszania się i rozbierania z korzyścią dla wszystkich:) Była super zabawa:) Chyba lepsza opcja niż striptizer:)
image
image

image
Zależy kto co lubi, mnie osobiście nie kręcą takie rzeczy.
imageimage

Inne tematy z forum Kobieta

Szukam dla siebie nowego zapachu (8 odpowiedzi)

Szukam dla siebie nowego zapachu. W cenie do 100 zł. Które byście polecili? Ważne aby nie był to...

Hiszpańska mucha (19 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

do góry