Widok
to zalezy od sukni. Ja chcialabym miec welon z haftem, ale suknia ktora sobie upatrzylam jest cala haftowana, wiec do tego welon z haftem- bylo by za duzo. Przymierzalam tez sukienke bez koronek, do takiej fajnie pasuje welon z haftami. Ale tez mialam na sobie suknie, z blyszczacym paskiem na dole spodnicy, do tej zdecydowanie pasowal welon z blyszczaca lamowka. Wydaje mi sie,ze welony z lamowka optycznie wygladaja na ciezsze. My sie bardziej podobaja welony z haftem lub bez niczego, ale to kwestia gustu i tego co pasuje do sukienki
ja mam koronke na gorsecie, skromna sukienke, wiec nie pasowalby mi juz welon z koronka. Z kolei lamowka na welonie faktycznie, powodowala, ze calosc wygladala dosc ciezko. Taki bez lamowki wygladal na jakis nie dokonczony. Wiec mam rozwiazanie posrednie - krawcowa obszyla mi welon delikatna zylka, wyglada to jak obszyty taka biala nitka - ladnie, lekko i porzadnie :o)
ja miałam welon z haftem, niedośc ze mi sie pobobają tekie welony ale tez miałam suknie z haftami bardzo sliczną kazdy welon do niej pasował długi czy krudki ja wybrałam krudki bo i tak miałam go bardzo nisko podpiente.
i powiem jedna zecz jak komus sie to podoba to niech robi wszystko zeby w tym wystąpić.
pozdrawiam Aga
i powiem jedna zecz jak komus sie to podoba to niech robi wszystko zeby w tym wystąpić.
pozdrawiam Aga
ja miałam welon z haftem, niedośc ze mi sie pobobają tekie welony ale tez miałam suknie z haftami bardzo sliczną kazdy welon do niej pasował długi czy krudki ja wybrałam krudki bo i tak miałam go bardzo nisko podpiente.
pozdrawiam Aga
pozdrawiam Aga