Widok
Wer
Skończyłam właśnie czytać...to co się tu działo. Wiesz, wierzę Ci, że chciałeś pomóc! Ale naprawdę zabrałeś się ze złej strony za TO. Może i jesteśmy "lekko" złośliwi, ale nie pozostajesz nam dłużny i powiem Ci jedno, dlaczego to wszystko się zaczęło? Ponieważ NIKT, ale to nikt nie cierpi być traktowany "z góry", każdy wysłucha mądrej rady, ale nie w sposób, jaki nam zaserwowałeś. Jeżeli pragniesz choć częściowo skierować tok myślenia innych na sprawy Twoim zdaniem priorytetowe, to nie od strony d...y. Jeśli nie znasz osoby, której rad udzielasz, to nie zakładaj, że jest to osoba z Twojej "szufladki", nie można ludzi skatalogować i ocenić po 1 wypowiedzi...w HP. Ale nie będę Tobie robiła wykładów(hihihi) Pozdrawiam Cię i...zainwestuj w siebie, idź na kurs psychologii.... zobaczysz jak wspaniale nauczą Cię zrozumienia dla innych. A ja osobiście nic do Ciebie nie mam, bo przecież świat jest taki kolorowy........
Fritigern
Klikasz kolejno i 2-krotnie : "Mój Komputer" , dalej "Panel sterowania" , następnie "opcje internetowe" i wpisujesz
adres strony , którą chcesz używać jako główną . Po wpisaniu klikasz na przycisk OK ... no i jest ok jak chciałeś . Tu też możesz "wyczyścić historię" abu twój szef nie wiedział skąd ściągasz te sex dziewczyny :)
adres strony , którą chcesz używać jako główną . Po wpisaniu klikasz na przycisk OK ... no i jest ok jak chciałeś . Tu też możesz "wyczyścić historię" abu twój szef nie wiedział skąd ściągasz te sex dziewczyny :)
Ifciu
Bylismy małoskromni i pomysleliśmy sobie, że pisząc do przyjaciół miałaś na myśli nas też odrobinkę. Bardzo chętnie wybralibyśmy sie gdziekolwiek odreagować po tam cięzkim okresie :P. Sopot chyba jest najbardziejszym miejscem do takowych spotkań. Trzeba zrobić wywiad jak ma sie reszta wesołej gromadki. Czy wszyscy pozbyli sie juz balastu w postaci róznego rodzaju choróbsk. Bądźmy w kontakcie a coś pieknego samo się wydaży. Całuski od Żonci i od jej mężulka hihi. I dla wszystkich pozytywnie myślących misiów uściski.
ps. Jorundzie jak zdrówko?
ps. Jorundzie jak zdrówko?
pennywise
tylko tyle powiem teraz ..... czasem bunt czasem miłość czesem złośc...... czasem zwątpienie ...... beznadzieja ... eh uff
" .... soy un perdedor
I'm Loser baby, so why don't you kill me ? ....."
może dziś w niedzielę spotkamy sie na skwerku lub bulwarze gdyńskim
pozdrawiam serdecznie cały HYDE PARK ----
bądźmy razem
" .... soy un perdedor
I'm Loser baby, so why don't you kill me ? ....."
może dziś w niedzielę spotkamy sie na skwerku lub bulwarze gdyńskim
pozdrawiam serdecznie cały HYDE PARK ----
bądźmy razem
wszyscy
przypominam Ifcia proponowała spotkanie przy piwie w dobrym towarzystwie i ie było odzewu co jest . pozamykani jesteście w domach i nie potraficie wyjśc nigdzie tylko do pracy. Dajmy sobie szanse na coś więcej niż tv.
Ifcia ja idę na "piwo" dziś tj w niedzielę .... kiedy i gdzie . proponuje skwer gdyński .
kto jeszcze ?
Ifcia ja idę na "piwo" dziś tj w niedzielę .... kiedy i gdzie . proponuje skwer gdyński .
kto jeszcze ?
MIESZKAŃCY ORUNI GÓRNEJ
DLACZEGO JESTEŚCIE TACY ZGORZKNIALI, PRZECIEŻ MACIE WSZYSTKO
BOISKA - WSPANIAŁE I NAJBARDZIEJ NOWOCZESNE W CAŁYM TRÓJMIEŚCIE
SZKOŁA - Z DYREKCJĄ KTÓRA BOI SIĘ WŁASNEGO CIENIA I SĄ BEZ JAJ -NAJLEPSZE WYJŚCIE DLA NICH
ZAMKNĄĆ SZKOŁĘ I NIE WPUSZCZAĆ TAM UCZNIÓW BO JEST Z NIMI PROBLEM !!!!!!!!!!!!
KOŚCIÓŁ - ZE WSZYSTKO WIEDZĄDZYM I WIELKIM MATERIALISTĄ PAZERNIAKIEM PROBOSZCZEM
KOMISARIAT - W CIĄGŁEJ BUDOWIE
RYBICKIM - WIELKIM SPONSOREM SZKOŁY HA-HA-HA
TYLKO ŻYĆ NA TAKIM "wspamiałym " OSIEDLU
ZRÓBMY COŚ BO ZWARIUJEMY
BOISKA - WSPANIAŁE I NAJBARDZIEJ NOWOCZESNE W CAŁYM TRÓJMIEŚCIE
SZKOŁA - Z DYREKCJĄ KTÓRA BOI SIĘ WŁASNEGO CIENIA I SĄ BEZ JAJ -NAJLEPSZE WYJŚCIE DLA NICH
ZAMKNĄĆ SZKOŁĘ I NIE WPUSZCZAĆ TAM UCZNIÓW BO JEST Z NIMI PROBLEM !!!!!!!!!!!!
KOŚCIÓŁ - ZE WSZYSTKO WIEDZĄDZYM I WIELKIM MATERIALISTĄ PAZERNIAKIEM PROBOSZCZEM
KOMISARIAT - W CIĄGŁEJ BUDOWIE
RYBICKIM - WIELKIM SPONSOREM SZKOŁY HA-HA-HA
TYLKO ŻYĆ NA TAKIM "wspamiałym " OSIEDLU
ZRÓBMY COŚ BO ZWARIUJEMY
Pażdziernikowa Jesień
Nastała jesień, zimni jakoś zapał zNIKA;
Trzeba zWERyfikować kończące się dni pażdzierNikA.
Zacząłem WERtować, poszukiwać, wNIKAć,
okazało się, że rok temu było zimniej niż bieżącego pażdzierNIKA
Kończę więc tym WERsem, bo mnie zimno przeNIKA...
...pozwoliłem sobie na mały żarcik i zNIKAm
Trzeba zWERyfikować kończące się dni pażdzierNikA.
Zacząłem WERtować, poszukiwać, wNIKAć,
okazało się, że rok temu było zimniej niż bieżącego pażdzierNIKA
Kończę więc tym WERsem, bo mnie zimno przeNIKA...
...pozwoliłem sobie na mały żarcik i zNIKAm
Gretka
Piszę do Ciebie ku pokrzepieniu serc - można się zakochać po milionie porażek!!!! Zapewniam Cię i przyjmij to za pewnik. A skoro już masz wątpliwości to znaczy, że niedługo spotkasz Tę Osobę. Życzę Ci szczęścia.
Ps. Możesz skorzystać z mojej bazy danych i pisz na gg:329197 - jest to fantastyczny młody mężczyzna.
Ps. Możesz skorzystać z mojej bazy danych i pisz na gg:329197 - jest to fantastyczny młody mężczyzna.
ironiczny mówi
-Ach zabierzcie mnie stąd - krzyczał siedząc za stołem. Parówki kupione w supermarkecie czekały w lodówce na swoją szansę.
Student pryszczaty ma swoją rację, po osiemnastej ucieka od zasyfionej uczelni w mieście wojewódzkim i Sam na czele jednoosbowego stada przechadza się po przestrzeni wirtualnej. Jest ciepły mżysty październik. Lekkie zeschłe liście opadają dostojnie. Nikt nie kazał mu czuwać. Mimo to pryszczaty student chwyta za ciężką książkę i czyta. Jaka awangardowa okładka. Tekst wchodzi mu w usta i oczy. Student zaczyna przemawiać tekstem z awangardowej książki. Jest zadowolony. Poprawia słowa na brzegach zdania. Wybucha cisza. Nikt nie rozumie studenta. Pozostaje sam. Wodzi wzrokiem po chodnikowych płytach i fasadach kamienic. Coś tu mu wyraźnie nie pasuje.
Czyźby był lamusem?
Student pryszczaty ma swoją rację, po osiemnastej ucieka od zasyfionej uczelni w mieście wojewódzkim i Sam na czele jednoosbowego stada przechadza się po przestrzeni wirtualnej. Jest ciepły mżysty październik. Lekkie zeschłe liście opadają dostojnie. Nikt nie kazał mu czuwać. Mimo to pryszczaty student chwyta za ciężką książkę i czyta. Jaka awangardowa okładka. Tekst wchodzi mu w usta i oczy. Student zaczyna przemawiać tekstem z awangardowej książki. Jest zadowolony. Poprawia słowa na brzegach zdania. Wybucha cisza. Nikt nie rozumie studenta. Pozostaje sam. Wodzi wzrokiem po chodnikowych płytach i fasadach kamienic. Coś tu mu wyraźnie nie pasuje.
Czyźby był lamusem?
dotyczy oruni cd.
DZIĘKUJE ZOSI I BOŻKOWI ZA POPARCIE , WIDZE, ŻE JEST KTOŚ JESZCZE KOMU NIE JEST OBOJĘTNE JAK NIEOMYLNI I WSPANILI TRWONIĄ NASZE PINIĄDZE.
JESTEM BARDZO CIEKAWY CZY ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ
KTO WYTŁUMACZY TAKI STAN RZECZY.PROSZE TYLKO POMYŚLEĆ JAKIE MARNOTRASTWO MUSI ISTNIEĆ W CAŁYM GDAŃSKU SKORO NA TAKIEJ ORUNI ZMARNOWANO PIENIĄDZE I RZPADKĄ DZISIAJ SZNSE ZROBIENIA CZEGOŚ NA POZIOMIE .
MAM PYTANIE DO NASZYCH RAJCÓW
POCO ISTNIEJE TA STRONA ?
JEŻELI WIECIE TO PROSZĘ O ODPOWIEDZ
Z WYRAZAMI SZACUNKU DLA DYREKCJI SZKOŁY
I DLA PODPISUJĄCYCH ODBIÓR INWESTYCJ.
BOLEK
P.S MOŻE BY TAK NASZ SĄSIAD PAN RYBICKI SIĘ
WYPOWIEDZIAŁ
I
JESTEM BARDZO CIEKAWY CZY ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ
KTO WYTŁUMACZY TAKI STAN RZECZY.PROSZE TYLKO POMYŚLEĆ JAKIE MARNOTRASTWO MUSI ISTNIEĆ W CAŁYM GDAŃSKU SKORO NA TAKIEJ ORUNI ZMARNOWANO PIENIĄDZE I RZPADKĄ DZISIAJ SZNSE ZROBIENIA CZEGOŚ NA POZIOMIE .
MAM PYTANIE DO NASZYCH RAJCÓW
POCO ISTNIEJE TA STRONA ?
JEŻELI WIECIE TO PROSZĘ O ODPOWIEDZ
Z WYRAZAMI SZACUNKU DLA DYREKCJI SZKOŁY
I DLA PODPISUJĄCYCH ODBIÓR INWESTYCJ.
BOLEK
P.S MOŻE BY TAK NASZ SĄSIAD PAN RYBICKI SIĘ
WYPOWIEDZIAŁ
I