Widok

wer

To co napisałam niżej, to do Ciebiewer
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wer

Zrób wszystkim przysługę proszę i wyciągnij wnioski... Na co Ty liczyłes chłopie? Za kogo Ty sie masz? Myślałeś, że ktos bedzie prosił Cię o cokolwiek, skoro stawiałeś sie w pozycji lepszego i patrzyłeś na wszystkich/wszystko z góry? "Ucałowania" od Żony.

Reszta swiata

KOCHAJCIE SIE LUDZIE (a jak wystarczy Wam cierpliwości i serca, pomyślcie czasem o Werze)

wszystkim usmiechnietym

wasze zdrowko ciach//piwo :) pozdrawiam wszystkich pozytywnie myslacych... :)

:)

Dziś miałam w końcu okazję "wejść" w net. Rozpętaliśmy słowną wojenkę... hihihi. Kochani pozdrawiam Was wszystkich jeszcze z Warszawy, ale jutro wracam do DOMU!!!! Szykujcie się (do przyjaciół) na duże PIWO...może Sopot???? Całuski i do zobaczenia... zielono mi...

Wer

Skończyłam właśnie czytać...to co się tu działo. Wiesz, wierzę Ci, że chciałeś pomóc! Ale naprawdę zabrałeś się ze złej strony za TO. Może i jesteśmy "lekko" złośliwi, ale nie pozostajesz nam dłużny i powiem Ci jedno, dlaczego to wszystko się zaczęło? Ponieważ NIKT, ale to nikt nie cierpi być traktowany "z góry", każdy wysłucha mądrej rady, ale nie w sposób, jaki nam zaserwowałeś. Jeżeli pragniesz choć częściowo skierować tok myślenia innych na sprawy Twoim zdaniem priorytetowe, to nie od strony d...y. Jeśli nie znasz osoby, której rad udzielasz, to nie zakładaj, że jest to osoba z Twojej "szufladki", nie można ludzi skatalogować i ocenić po 1 wypowiedzi...w HP. Ale nie będę Tobie robiła wykładów(hihihi) Pozdrawiam Cię i...zainwestuj w siebie, idź na kurs psychologii.... zobaczysz jak wspaniale nauczą Cię zrozumienia dla innych. A ja osobiście nic do Ciebie nie mam, bo przecież świat jest taki kolorowy........

Wakagi

trzymaj sie! mam nadzieje, ze piatek aktualny? moze wczesniej, niz 18? mam ochote na dluga pogawedke...
pozdrawiam jak zwykle cieplo :)))

banner

Czy u was też pojawia się ten banner Intelligo? Jest jakoś dziwnie zrobiony i rozwala mi cały obraz. To zniechęca do kliknięcia nań...

Strona startowa

Co zrobić, żeby ustawić sobie trojmiasto.pl jako stronę startową. Coś chyba w ustawieniach w menu windowsa ale nie jestem pewny. Napiszcie mi to ustawię na wszystkich komputerach w pracy, hi, hi, hi...

Fritigern

Klikasz kolejno i 2-krotnie : "Mój Komputer" , dalej "Panel sterowania" , następnie "opcje internetowe" i wpisujesz
adres strony , którą chcesz używać jako główną . Po wpisaniu klikasz na przycisk OK ... no i jest ok jak chciałeś . Tu też możesz "wyczyścić historię" abu twój szef nie wiedział skąd ściągasz te sex dziewczyny :)

Ameno

Witaj , będę prawdopodobnie o 17.15
pozdrawiam serdecznie

Sztywne lacze

Witam
Chcialbym zorganizowac siec z dostepem do internetu.
Chetnych pomoc i samych zainteresowanych zapraszam do wspolpracy.I etap sieci to Gdynia Chylonia ulice Rozewska, Morska(od numeru 291 do 305)i Swarzewska (numer 2, 7, 22).

Pozdrawiam Grafi

zdrowko !

Zdrowie tych ktorzy chca a nie moga!

Krabate

kiedys trzeba od czegos zaczac;-))))
milego dnia

Zima

Ludzie, zimno, ciemno, kiedy ten czas zmieniamy??? Ja chcę spać. Szaro mi :(

Smutno mi !!

Smutno mi dzisiaj.

Nica

To ten dzień, taki szary i brzydki. Wieje zimnem i wspomnieniami ... cholera chandra mnie dopada. Idę popracować.

Nica

Pozdrowienia ocieplą Twe myśli ,
Ich słoneczna emanacja , niech rozświetli usmiechem
twa śliczna twarz

co zrobić...

...smutny dzień, smutek wnętrza, smutny świat, pada deszcz, pada łza, pada cień, szaro jest, smutno naprawdę jest....

Wakagi

do usłyszenia, w takim razie! milej pracy, pamietaj o zadaniu domowym ;)))

Inne tematy z forum Hydepark

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

do góry