Widok

wesele do polnocy ...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Planuje slub w przyszlym roku i zastanawiam sie nad weselem tylko do polnocy.
Nie bardzo odpowiada mi idea rzucania welonem i konkursow polegajacych na sprawdzaniu po kolankach i nosach ...
myslalam bardziej o tym zeby zjesc, zatanczyc i do domu

co o tym myslicie?? czy ktoras z Was myslala juz o tym??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Takie krotkie wesele ja osobiscie nazywam "przyjeciem weselnym" a nie "weselem" :)
Ja moim gosciom jakos wlasciwie nie mowilam do ktorej przyjecie bedzie trwalo, bo sama tak naprawde tego nie wiem.
Znam swoja rodzine (z mojej strony bedzie garstka osob) i nie podejrzewam zeby robili jakis problem z tego powodu, ze beda musieli wyjsc z restauracji o 1:00.
Jak juz pisalam - poniewaz zmienilismy lokal, na taki w ktorym jest przewidziany "goracy posilek po polnocy" to juz wiadomo ze przyjecie sie przeciagnie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My również nie przewidujemy wesela, tylko uroczysty obiad weselny, który potrwa powiedzmy od 15 do 22-giej. Jak się potoczy -to zobaczymy, ale nie sądzę, by 7 godzin to było mało, w końcu goście się zmęczą i sami zaczną się rozchodzić do domów ;-)
My w zaproszeniach napisaliśmy, że zapraszamy na "uroczysty obiad weselny" i chyba każdy skumał o co chodzi i nie będzie siedział na upartego do rana ;-) w końcu to nie o to chodzi aby wesele trwało do rana, ale by atmosfera była miła.
Nam też się nei podobają tradycyjne wesela i dlatego się zdecydowaliśmy na taką formę. Co do cen, to nam wyszła ogromna różnica, bo rozważając urządzenie wesela całonocnego i obiadu weselnego wynisło to około 30 tys.zł.

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Alice mam pytanko ,gdzie ostatecznie zdecydowaliscie sie zrbic obiad weselny?????
Wesele to wesele i skoro sie zdecydujecie to nie powinno sie konczyc o 24. Skoro chcesz kameralniej to zaznacz wlasnie w zaproszeniach ze to obiad weselny, to goscie sie domysla ze kroi sie krotsza impreza bez tancow i szalenstw. Moim jednak zdaniem mozna urzadzic normalne wesele bez konkursow, oczepin, podziekowan rodzicom i innych takich, mysmy tak wlasnie zrobili. Mieslismy DJa, ktory gral normalna muzyke zagraniczna i polska, nie bylo biesiadnie wcale, w Rozy Watrow, do 3.00.
Dzieki dziewczyny.
Wszystkie Wasze wypowiedzi daly mi do myslenia.
Wczoraj usiadlam z Darkiem i przedyskutowalismy temat.
Wesele jak robic to przynajmniej do 2.00.
Postanowilismy oddac to losowi - bedzie trwalo jak dlugo wszyscy bedziemy sie bawic.

Ufff, chociaz jedno ustanole. pora zabrac sie za szukanie odpowiedniego miejsca.

jeszcze raz dziekuje.
Jezu, Sabra! Szukam Cię od miesiąca. Piszę na gg ( o ile mam dobry nr) szukam Twojego mejla i nic! To Ty miałaś wesele w Złotym Ulu, tak? Bo już wszystko mi się pomieszało! Szukałam naszego starego wątku o Ulu żeby być pewną, że o Ciebie chodzi i nie mogłam znaleźć, Ty się nie odezwałaś po weselu... Mam kilka pytań. Napisz do mnie na mejla pliss...

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
do góry