Widok

wesele do polnocy ...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Planuje slub w przyszlym roku i zastanawiam sie nad weselem tylko do polnocy.
Nie bardzo odpowiada mi idea rzucania welonem i konkursow polegajacych na sprawdzaniu po kolankach i nosach ...
myslalam bardziej o tym zeby zjesc, zatanczyc i do domu

co o tym myslicie?? czy ktoras z Was myslala juz o tym??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzisz Alex, u mnie jest taki problem ze moj luby nie bardzo widzi sobie wesele.

Ja jednak nie wyobrazam sobie wyjsc z kosciola, pojsc na obiad i do domu.
Dlatego pomyslalam zeby wynajac restauracje z mysla o obiedzie i jak w naturalny sposob ktos poczuje przyplyw energi i zacznie tanczyc to czemu nie (szczerze mowiac, ja na to licze)
Jesli nie, to po konsumpcji wszyscy rozejdziemy sie do domku.

Bylam juz kiedys na takim weselu. Goscie podjedli i zaczeli spiewac przy stole. potem ktos wyrwal na parkiet i tak sie potoczylo...
a mialo sie skonczyc tylko na obiedzie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bylam juz na wielu weselach i nie na wszystkich byly konkursy, a ludzie i tak się bawili do rana.A przeważnie konkursy są o północy i trwają ok pół godzinki, no może godzinkę. O północy to się skończyło chyba tylko jedno wesele na jakim byłam, bo było to małe przyjęcie w domku w formie uroczystego obiadu i kawki z ciastem( bez tańców).
a czy to nie jest tak ze wlasnie dzieki tym wszystkim konkursom wesela trwaja tak dlugo??

bo gdyby ludzie nie mieli tego typu przerywnikow to chyba impreza padlaby szybciej?
czy nie?
wlasnie sama nie wiem
myslalam zeby to ujac jakos w grzecznej formie w zaproszeniach
Wcale nie musi byc rzucania welonu, zabaw itp. to kwestia dogadania sie z orkiestrą.A jak wyobrażasz sobie że o północy tak poprostu goście grzecznie się rozejdą?!
do góry