Widok

wiązanka ślubna w Rumi

Rumia Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam ślub 26 IV a jeszcze nie mam wiązanki. Czy ktoś zna jakąś dobrą kwiaciarnię w Rumi. Pytałam w kwiaciarni Asia na Starowiejskiej, bo wiem, że jest dobra ale nie mieli wolnego terminu....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam kwiaciarnię na Dąbrowskiego na przeciwko Ailor Banku, te Panie potrafią wyczarować cuda, zawsze kupujemy tam kwiatki, na każdą możliwą okazję i nigdy nie było sytuacji aby kwiatki szybko zwiędły ;)
Ja też już zamówiłam w Asi, a ślub we wrześniu!
Właśnie chciałam polecić Joasię. Robili mi wiązankę ślubną i była piękna :) Z tego, co się orientowałam - najlepsza kwiaciarnia w Rumii.
my bierzemy zawsze kwiaty z kwiaciarni w takich pawilonach koło szkoły ekologicznej :) zapewnia nam również wystrój sali, samochodu itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
o kurcze... to ile wczesniej w Asi trzeba zamawiac?? ;/

http://forum.trojmiasto.pl/kwiaciarnia-w-rumii-t148968,1,11.html?hl=kwiaciarnia w rumi#hl
polecam zdecydowanie Kwiaciarnię u P. Gabrysi Skiba w Janowie obok bloku Gdańska 24/58, sama tam robiłam bukiet ślubny i całe życie tam kupujemy kwiaty; właścicielka robi fajnie i niedrogo, ja zapłaciłam za bukiet 100 zł z kalii i eustomy - za taki sam inna forumka zapłaciła w Gdańsku 250 zł!
do góry