Widok

witam

witam orjentóje sie ktos moze bo słyszalam cos takiego ze gdy sie długo nie wspułzyje po np. 2 ciażach bo niema ochoty czy taka osoba na starosc prawdopodobnie bedzie chodziła w pampersach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co? pierwszy raz coś takiego słysze,nie masz ochoty na seks pewnie ze zmęczenia albo z innych powodow ,nie wiem kto ci nagdał takich głupot ale jestem pod wrażeniem:)
nieźle się ubawiłam :)))) dobre
imageimage
żartujesz prawda ? :D heh, dobra beka . . . :D
Ależ to najprawdziwsza prawda! :))))) Piszę żartem ale ziarno prawdy może w tym być - współżycie = lepiej wyćwiczone mięśnie, To może mieć związek z nietrzymaniem moczu, które często dopada kobiety w późniejszym wieku. Na logikę - im lepiej wyrobione mięśnie w tamtych okolicach, tym mniejsze szanse,że będziemy robić pod siebie.
Poprawka - zamiast przecinka powinna być kropka. Inteligentni zrozumieją o co mi chodziło, mimo, że zasypiam nad klawiaturą:P A wogóle - brak współżycia ->pampersy na starość->kapcie z pomponami->moherowy beret:)))
jaja se robisz he he ale sie usmialam to jest nie mozliwe he
orjentóje - ojoj

Inne tematy z forum Zdrowie

Grupa wsparcia - odchudzanie (6 odpowiedzi)

Drogie dziewczyny (niestety mężczyzn pomijam, bo oni mają łatwiej), z racji tej, że mam słabą...

Żele intymne jakie testowaliście? I jakie polecicie? (6 odpowiedzi)

Próbowaliśmy wiele. Pytam się tutaj głównie o żel zwiekszający doznania. Niestety ale te...

dr zabielski-neurolog (14 odpowiedzi)

Poszukuję informacji my tego lekarza.

do góry