Widok
ja nie moge wogole o co chodzi????? juz nie mozna o kims dobrego slowa powiedziec bo od razu oskarzenia ze ja to nie ja!!!!!! to jest forum weslene a tu panuje tyle zlosci i asympatii
poza tym o wizie nie wyrazam sie dobrze tylko ja a wiele wiele innych forumowiczek i ona sie nie reklamuje, reklamuja ja osoby zadowolone z jej uslug nie zauwazyles yupi zauwazyles :)))
i od razu pojawia sie" ewai piotr czy to nie podejrzane" puknij sie w glowke :))))))))
poza tym o wizie nie wyrazam sie dobrze tylko ja a wiele wiele innych forumowiczek i ona sie nie reklamuje, reklamuja ja osoby zadowolone z jej uslug nie zauwazyles yupi zauwazyles :)))
i od razu pojawia sie" ewai piotr czy to nie podejrzane" puknij sie w glowke :))))))))
yupi akurat jestem kolezanka heheheheh moj facet u wizy sie nie maluje hehehehhehhe jak na razie
poza tym nie nie staje w obrone wizy jak ktos stwierdzi ze sie nie podoba jej makijaz bo kady ma do tego prawo ale taki madzik b pisze jakies glupoty i oskarza o reklame !!! bezpodstawnie
poza tym jak widzis zmoj drogi pojawilam sie tylko dwa razy i to dopiero teraz
wiec sie wyluzju
poza tym nie nie staje w obrone wizy jak ktos stwierdzi ze sie nie podoba jej makijaz bo kady ma do tego prawo ale taki madzik b pisze jakies glupoty i oskarza o reklame !!! bezpodstawnie
poza tym jak widzis zmoj drogi pojawilam sie tylko dwa razy i to dopiero teraz
wiec sie wyluzju
dziwnie do tego podchodzicie,jeśli nawet sie reklamuje-niech to robi jest mnóstwo dziewczyn potrzebujacych dobrej wizażystki-one skorzystaja-a kto nie chce niech nie pisze ani komentuje,chyba ze wam sie nudzi mocno-ja tu znalazłam do niej kontakt ale rozmawialam tez bezposrednio z osoba ktora ja bardzo chwaliła...widziałam jeje makijaże ,kosmetyki na których pracuje sa profesjonalne...hmm mnie to przekonało...kogos nie?to nie korzystaj!!!po co taka zawiść?szkoda ze nawet podczas rzygotowań do tak ważnego dnia znajdzie sie ktś kto musi swoje kilka wrednych uwag wtrącić :(
Witam,
widze ze swietnie sie bawicie moim kosztem. Nie chce przeszkadzac ale chcialam tylko napisac ze ZLOSC ZAWISC i NIENAWISC szkodza pieknosci wiec zycze Wam 'pieknej' twarzy na slubie, o ile w ogole jestescie Pannami Mlodymi.
Szczegolnie chcialabym pozdrowic MadzieB....zycze duzo ZADOWOLONYCH klientek.
Pozdrawiam
Wiza
widze ze swietnie sie bawicie moim kosztem. Nie chce przeszkadzac ale chcialam tylko napisac ze ZLOSC ZAWISC i NIENAWISC szkodza pieknosci wiec zycze Wam 'pieknej' twarzy na slubie, o ile w ogole jestescie Pannami Mlodymi.
Szczegolnie chcialabym pozdrowic MadzieB....zycze duzo ZADOWOLONYCH klientek.
Pozdrawiam
Wiza
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
hmm mam nadzieje ,że nie zrobiło ci sie przykro czytając te głupoty-pomyśl czy warto się martwić tak smutnymi ludźmi (zawiść,zazdrość hmm szkoda mi was dziewczęta i to przed ślubem-może zrezygnujcie z pisania na forum jak wam to służy do wyładowania swoich frustracji życiowych?-warto pomyśleć).Do Ciebie Wiza-nie trać czasu na czytanie takich opinii,pewnie masz świadomość swojej wartości,rób dalej to co robisz najlepiej - zreszta klientek masz tyle ,żę nie ma dla mnie terminu;)ale dziękuję za kontakt do Ani ,może mi pomoże wybrac coś bliżej Ustki:).ps pozdrawiam wszystkie szcześliwe i szczere dziewczyny:)
dokładnie! nie warto takich bzdur czytać, szkoda zachodu. A Ciebie Wiza, tak jak napisała Monia, nie trzeba pocieszać. Fakt tylu zadowolonych klientek, które miały okazję Cię spotkać mówi sam za siebie!!! Zresztą Ty sama wiesz jak dobrze robisz swoja pracę... Żal mi tylko tych osób, które mają w sobie tyle zawiści i zazdrości. Ludzie skończcie juz z tym! Życie jest naprawdę piękne!!!