Widok
dokładnie! nie warto takich bzdur czytać, szkoda zachodu. A Ciebie Wiza, tak jak napisała Monia, nie trzeba pocieszać. Fakt tylu zadowolonych klientek, które miały okazję Cię spotkać mówi sam za siebie!!! Zresztą Ty sama wiesz jak dobrze robisz swoja pracę... Żal mi tylko tych osób, które mają w sobie tyle zawiści i zazdrości. Ludzie skończcie juz z tym! Życie jest naprawdę piękne!!!
hmm mam nadzieje ,że nie zrobiło ci sie przykro czytając te głupoty-pomyśl czy warto się martwić tak smutnymi ludźmi (zawiść,zazdrość hmm szkoda mi was dziewczęta i to przed ślubem-może zrezygnujcie z pisania na forum jak wam to służy do wyładowania swoich frustracji życiowych?-warto pomyśleć).Do Ciebie Wiza-nie trać czasu na czytanie takich opinii,pewnie masz świadomość swojej wartości,rób dalej to co robisz najlepiej - zreszta klientek masz tyle ,żę nie ma dla mnie terminu;)ale dziękuję za kontakt do Ani ,może mi pomoże wybrac coś bliżej Ustki:).ps pozdrawiam wszystkie szcześliwe i szczere dziewczyny:)
Witam,
widze ze swietnie sie bawicie moim kosztem. Nie chce przeszkadzac ale chcialam tylko napisac ze ZLOSC ZAWISC i NIENAWISC szkodza pieknosci wiec zycze Wam 'pieknej' twarzy na slubie, o ile w ogole jestescie Pannami Mlodymi.
Szczegolnie chcialabym pozdrowic MadzieB....zycze duzo ZADOWOLONYCH klientek.
Pozdrawiam
Wiza
widze ze swietnie sie bawicie moim kosztem. Nie chce przeszkadzac ale chcialam tylko napisac ze ZLOSC ZAWISC i NIENAWISC szkodza pieknosci wiec zycze Wam 'pieknej' twarzy na slubie, o ile w ogole jestescie Pannami Mlodymi.
Szczegolnie chcialabym pozdrowic MadzieB....zycze duzo ZADOWOLONYCH klientek.
Pozdrawiam
Wiza
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl