Widok
Wiza bierze 200 zł, za probny i wlasciwy. Pisalam ostatnio do Wizy maila z pytaniem i taka dostalam odpowiedz.Ela Skoczen bierze tylko 50 zl wiecej. Tez do niej pisalam.Mam slub w pazdzierniku ale juz szukam.Wiec cena 200-250 to raczej normalna kwota za dobrze zrobiony i dobrany makijaz . A zastanawia mnie to 100zl, czemu az tak tanio??2 makijaze z dojazdami do domu za tak niska cene?? Obawiam sie ze jakosc makijazu bez urazy oczywiscie jest taka jak cena. Ja bym sie bała, ze splynie po paru godzinach.
Witam,
chcialabym tu nieco sprostowac. Makijaz slubny kosztuje 120zl z dojazdem do domu a probny 50zl wykonywany w salonie fryzjerskim lub 80zl domu u klientki.
Pozdrawiam:)
Elena 'wiza'
chcialabym tu nieco sprostowac. Makijaz slubny kosztuje 120zl z dojazdem do domu a probny 50zl wykonywany w salonie fryzjerskim lub 80zl domu u klientki.
Pozdrawiam:)
Elena 'wiza'
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Ja polecam Elę Skoczeń, świetny profesjonalny makijaż, dojazd do domu wszelkie porady z zakresu pielęgnacji cery, dobrania kiecki, bukietu, a nawet fryzury! Do tego mile spędzony czas. Nic dodać nic ująć.Fakt 250 to nie mało ale z pełną odpowiedzialnością polecam.
Dziewczyny to nasz dzień- kasa to nie wszystko.
Pozdrawiam
Dziewczyny to nasz dzień- kasa to nie wszystko.
Pozdrawiam
oj, widzę,ze duzo dziewczyn robiło makijaż u Eli Skoczen.Cena 125 zł za makijaż slubny i 125 za probny , i oba z dojazdami do domu,warto dać. Wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka z Żukowa, Ela była u niej w Żukowie i zrobiła jej próbny. Tak się spodobał, ze zapisała sie od razu jej mama i swiadkowa:))) No to ja juz się cieszę. Generalnie ceny u dobrych makijażystek są podobne,wahają si e od 200 do 250 zl z dojazdami do domu a dać już to 50 zł więcej czy mniej, przy takim nakładzie wydatkow jakim jest ślub to juz naprawdę nie robi. A zdjęcia są na całe życie:))
Witam,
miałąm wczoraj makijaż próbny u p. Eli Skoczeń i jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona. Makijaż świetny, trzymał się rewelacyjnie, czułam się w nim znakomicie, narzecozny zachwycony:)
Poza tym bardzo rzeczowy wywiad dotyczący kolorów które lubię, rady dotyczące sukni ślubnej,dodatków, fryzury, butów, a oprócz tego pielęgnacji buźki do dnia ślubu, diety, kosmetyków- jednym słowem kompleksowa porada. Polecam bardzo gorąco!:)
miałąm wczoraj makijaż próbny u p. Eli Skoczeń i jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona. Makijaż świetny, trzymał się rewelacyjnie, czułam się w nim znakomicie, narzecozny zachwycony:)
Poza tym bardzo rzeczowy wywiad dotyczący kolorów które lubię, rady dotyczące sukni ślubnej,dodatków, fryzury, butów, a oprócz tego pielęgnacji buźki do dnia ślubu, diety, kosmetyków- jednym słowem kompleksowa porada. Polecam bardzo gorąco!:)
Jestem juz po probnym u Eli Skoczeń. Malowala mnie wczoraj o 8,30 rano. Jestem zachwycona, moja brzydka cera zrobila sie aksamitnie gladka, oczy rozswietlone a ja cala w skowronkach.:))Ela jest przesympatyczna, doradzila mi wszystko, zadała mi sto pytan, a makijaz byl przesliczny i subtelny. O 23,00 dopiero go zmylam ,bo chcialam sprawdzic, czy dlugo wytrzyma, dziewczyny, nie zrobilam zadnej poprawki,trzymal sie rewelacyjnie!!Wiec dołączam do grona zadowolonych Klientek Elżbiety Skoczeń i polecam:)) Dziekuje.
Nie masz jeszcze wybranego wizazysty ??
Wyslij do mnei email i sie umowimy na próbny makijaż :o)
Dojazd do klientek :O)
Skonczylam rok temu szkołe wizazu i stylizacji, pracowalam na pokazach mody, uczestniczylam w sesji zdjeciowej do miss wybrzeza 2005, malowalam aktorów w teatrach jak i tancerzy w operze jak równiez panny młode :o)
Wyslij email jlandowska@o2.pl
Wyslij do mnei email i sie umowimy na próbny makijaż :o)
Dojazd do klientek :O)
Skonczylam rok temu szkołe wizazu i stylizacji, pracowalam na pokazach mody, uczestniczylam w sesji zdjeciowej do miss wybrzeza 2005, malowalam aktorów w teatrach jak i tancerzy w operze jak równiez panny młode :o)
Wyslij email jlandowska@o2.pl