Widok
Nie masz jeszcze wybranego wizazysty ??
Wyslij do mnei email i sie umowimy na próbny makijaż :o)
Dojazd do klientek :O)
Skonczylam rok temu szkołe wizazu i stylizacji, pracowalam na pokazach mody, uczestniczylam w sesji zdjeciowej do miss wybrzeza 2005, malowalam aktorów w teatrach jak i tancerzy w operze jak równiez panny młode :o)
Wyslij email jlandowska@o2.pl
Wyslij do mnei email i sie umowimy na próbny makijaż :o)
Dojazd do klientek :O)
Skonczylam rok temu szkołe wizazu i stylizacji, pracowalam na pokazach mody, uczestniczylam w sesji zdjeciowej do miss wybrzeza 2005, malowalam aktorów w teatrach jak i tancerzy w operze jak równiez panny młode :o)
Wyslij email jlandowska@o2.pl
Jestem juz po probnym u Eli Skoczeń. Malowala mnie wczoraj o 8,30 rano. Jestem zachwycona, moja brzydka cera zrobila sie aksamitnie gladka, oczy rozswietlone a ja cala w skowronkach.:))Ela jest przesympatyczna, doradzila mi wszystko, zadała mi sto pytan, a makijaz byl przesliczny i subtelny. O 23,00 dopiero go zmylam ,bo chcialam sprawdzic, czy dlugo wytrzyma, dziewczyny, nie zrobilam zadnej poprawki,trzymal sie rewelacyjnie!!Wiec dołączam do grona zadowolonych Klientek Elżbiety Skoczeń i polecam:)) Dziekuje.
Witam,
miałąm wczoraj makijaż próbny u p. Eli Skoczeń i jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona. Makijaż świetny, trzymał się rewelacyjnie, czułam się w nim znakomicie, narzecozny zachwycony:)
Poza tym bardzo rzeczowy wywiad dotyczący kolorów które lubię, rady dotyczące sukni ślubnej,dodatków, fryzury, butów, a oprócz tego pielęgnacji buźki do dnia ślubu, diety, kosmetyków- jednym słowem kompleksowa porada. Polecam bardzo gorąco!:)
miałąm wczoraj makijaż próbny u p. Eli Skoczeń i jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona. Makijaż świetny, trzymał się rewelacyjnie, czułam się w nim znakomicie, narzecozny zachwycony:)
Poza tym bardzo rzeczowy wywiad dotyczący kolorów które lubię, rady dotyczące sukni ślubnej,dodatków, fryzury, butów, a oprócz tego pielęgnacji buźki do dnia ślubu, diety, kosmetyków- jednym słowem kompleksowa porada. Polecam bardzo gorąco!:)
oj, widzę,ze duzo dziewczyn robiło makijaż u Eli Skoczen.Cena 125 zł za makijaż slubny i 125 za probny , i oba z dojazdami do domu,warto dać. Wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka z Żukowa, Ela była u niej w Żukowie i zrobiła jej próbny. Tak się spodobał, ze zapisała sie od razu jej mama i swiadkowa:))) No to ja juz się cieszę. Generalnie ceny u dobrych makijażystek są podobne,wahają si e od 200 do 250 zl z dojazdami do domu a dać już to 50 zł więcej czy mniej, przy takim nakładzie wydatkow jakim jest ślub to juz naprawdę nie robi. A zdjęcia są na całe życie:))
Ja polecam Elę Skoczeń, świetny profesjonalny makijaż, dojazd do domu wszelkie porady z zakresu pielęgnacji cery, dobrania kiecki, bukietu, a nawet fryzury! Do tego mile spędzony czas. Nic dodać nic ująć.Fakt 250 to nie mało ale z pełną odpowiedzialnością polecam.
Dziewczyny to nasz dzień- kasa to nie wszystko.
Pozdrawiam
Dziewczyny to nasz dzień- kasa to nie wszystko.
Pozdrawiam
Witam,
chcialabym tu nieco sprostowac. Makijaz slubny kosztuje 120zl z dojazdem do domu a probny 50zl wykonywany w salonie fryzjerskim lub 80zl domu u klientki.
Pozdrawiam:)
Elena 'wiza'
chcialabym tu nieco sprostowac. Makijaz slubny kosztuje 120zl z dojazdem do domu a probny 50zl wykonywany w salonie fryzjerskim lub 80zl domu u klientki.
Pozdrawiam:)
Elena 'wiza'
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl