Widok

wizażystka do domu

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mieszkam na chełmie i poszukuje dobrej wizażystki, która umaluje mnie do ślubu, chcę aby przyszła do odmu, znacie kogoś takiego? ile kosztuje profesjonalnie zrobiony makijaż??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie masz jeszcze wybranego wizazysty ??
Wyslij do mnei email i sie umowimy na próbny makijaż :o)
Dojazd do klientek :O)

Skonczylam rok temu szkołe wizazu i stylizacji, pracowalam na pokazach mody, uczestniczylam w sesji zdjeciowej do miss wybrzeza 2005, malowalam aktorów w teatrach jak i tancerzy w operze jak równiez panny młode :o)

Wyslij email jlandowska@o2.pl
blue a jaki masz termin?

image
Mogę polecić świteną wizażystkę. Robi naturalne, trwałe makijaże. Dobrze dobiera kolory.Zainteresowanym prześlę info na maila.
proszę podaj naiary na wizażystke
hej:) ja mam juz WIZE zabukowana na za rok:))
moge dac namiary do siostry kt óra pięknie maluje
image

image
a ja polecam mmegi....pisałam o niej w innym wątku...
zapraszam na mój mail
A czy ktoś wie, czy te Panie dojadą do miejscowości odległych ok. 160 km od Trójmiasta:)? Za dodatkową opłatą oczywiście.
Jestem juz po probnym u Eli Skoczeń. Malowala mnie wczoraj o 8,30 rano. Jestem zachwycona, moja brzydka cera zrobila sie aksamitnie gladka, oczy rozswietlone a ja cala w skowronkach.:))Ela jest przesympatyczna, doradzila mi wszystko, zadała mi sto pytan, a makijaz byl przesliczny i subtelny. O 23,00 dopiero go zmylam ,bo chcialam sprawdzic, czy dlugo wytrzyma, dziewczyny, nie zrobilam zadnej poprawki,trzymal sie rewelacyjnie!!Wiec dołączam do grona zadowolonych Klientek Elżbiety Skoczeń i polecam:)) Dziekuje.
dziewczyny a ja w końcu (miałam wcześniej dwa próbne i byłam załamana) mogę też kogoś polecic - Ania 501 228 875, z próbnego jestem bardzo zadowolona, bardzo podobał mi się makijaż oczu, bardzo dokładnie wykonany i co najważniejsze cały makijaż trwały
image
Witam,
miałąm wczoraj makijaż próbny u p. Eli Skoczeń i jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona. Makijaż świetny, trzymał się rewelacyjnie, czułam się w nim znakomicie, narzecozny zachwycony:)
Poza tym bardzo rzeczowy wywiad dotyczący kolorów które lubię, rady dotyczące sukni ślubnej,dodatków, fryzury, butów, a oprócz tego pielęgnacji buźki do dnia ślubu, diety, kosmetyków- jednym słowem kompleksowa porada. Polecam bardzo gorąco!:)
image

image
oj, widzę,ze duzo dziewczyn robiło makijaż u Eli Skoczen.Cena 125 zł za makijaż slubny i 125 za probny , i oba z dojazdami do domu,warto dać. Wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka z Żukowa, Ela była u niej w Żukowie i zrobiła jej próbny. Tak się spodobał, ze zapisała sie od razu jej mama i swiadkowa:))) No to ja juz się cieszę. Generalnie ceny u dobrych makijażystek są podobne,wahają si e od 200 do 250 zl z dojazdami do domu a dać już to 50 zł więcej czy mniej, przy takim nakładzie wydatkow jakim jest ślub to juz naprawdę nie robi. A zdjęcia są na całe życie:))
potwierdzam, bardzo mile spedzony czas....i extra makijaz - polecam takze p. Ele Skoczen

Ja polecam Elę Skoczeń, świetny profesjonalny makijaż, dojazd do domu wszelkie porady z zakresu pielęgnacji cery, dobrania kiecki, bukietu, a nawet fryzury! Do tego mile spędzony czas. Nic dodać nic ująć.Fakt 250 to nie mało ale z pełną odpowiedzialnością polecam.
Dziewczyny to nasz dzień- kasa to nie wszystko.
Pozdrawiam

image
Magdas czy mogłabym Cię prosić o namiary do tej wizażystki nie mam jeszcze fryzjerki a ślub już 3 czerwca. Z góry dziękuję
Witam drogie dziewczyny, polecam sie -wykonuje makijaze wszelakie, slubne oczywiscie tez, z dojazdem i na probny i wlasciwy, szczegoly przez maila, zapraszam!!!

No czyli oba makijaze slubny i probny z dojazdem do klientki bo o to wlasnie chodzilo to kwota 200 zl tak jak napisałam powyzej.
Witam,
chcialabym tu nieco sprostowac. Makijaz slubny kosztuje 120zl z dojazdem do domu a probny 50zl wykonywany w salonie fryzjerskim lub 80zl domu u klientki.
Pozdrawiam:)
Elena 'wiza'
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
hehe, i tak zrobie:))) dziewczyny, co Wy na to??Jakie jest wasze zdanie??
do góry