Widok

wkład do gotowania na parze - ikea...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
... taki rozkładajacy sie i dostosowujacy do garnka. jak go uzywacie? jestescie zadowolone?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też używam takiego wkładu do gotowania, mam go 2 lata i wg mnie jest super.
Dejwi, a wodę gdzie sie wlewa? do tego białego naczynia i pozniej kladzie się na kuchenkę?
*super

a ja mamto:http://allegro.pl/luminarc-garnek-do-gotowania-na-parze-arcoflam-i1613566996.html

ju z jakieś 8 lat i jest sper

Na wlasnie tez sie zastanawiam. Chodzi mi jeszcze po glowie takie urzadzenie do gotowania na parze -chyba firmy Tefal Vitamin... Nie wiem na co sie zdecydowac.
też planuję zakup tego wkladu , one naprawde pasują na obojętnie jaki garnek ??
łoj przeraziłam sie jak zobaczyłam suwak i ze ze dziecko ma 3 miesiace ... i już je warzywa / owoce !!

a potem doczyłam ze to 3 miesiace do urodzin!! ufffffffffffff hehheheh

ja mam taką wkładkę i jest ok. bardzo często jej używam, bo mojej Laurce robię na niej warzywa i owoce a później miksuje...Ja zawsze do garnka nalewam tyle wody aby zrównało się z dnem tej wkładki, później wrzucam warzywa do tej wkładki, a na to wszystko pokrywka od garnka i się robi się ;]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry