Widok
wiecie co, ja tez nad tym myślałam ale moj K uważa że to nie bardzo abysmy jechali naszym
ja to wogole wymyśliłam abysmy spakowali mała i sobie sami do usc podjechali a swiadkowie i goscie juz by tam byli
no bo plener mamy przed slubem wiec jedziemy z małą na fotki - bo chcemy też miec z nia zdjecia
ja to wogole wymyśliłam abysmy spakowali mała i sobie sami do usc podjechali a swiadkowie i goscie juz by tam byli
no bo plener mamy przed slubem wiec jedziemy z małą na fotki - bo chcemy też miec z nia zdjecia
planowaliśmy jechać na dwa auta - samochodem szwagra podjechać pod Pałac Opatów :) a swój mieć zapa(r)kowany kawałek dalej - żeby po uroczystości przesiąść się i od razu jechać w podróż (w tej wersji Tata miał go podstawić pod USC)
jednak nasze auto (już zapakowane) stało u mnie pod klatką, a do ślubu jechaliśmy samochodem szwagra/świadka :)
jednak nasze auto (już zapakowane) stało u mnie pod klatką, a do ślubu jechaliśmy samochodem szwagra/świadka :)
No ja pytalam bo bylam ciekawa czy tylko my bedziemy jechac swoim...Ale widze ze jest duzo wiecej osob!!
Nasze autko nie jest moze takie bardzo "slubne" bo to kombi, no i do tego kojarzy sie nam bardziej teraz z przeworzeniem masy roznych gratow bo remontujemy dom, wiec niejedno ostatnio w tym samochodzie jechalo....
Ale odrobina dekoracji napewno zdziala cuda!
Nasze autko nie jest moze takie bardzo "slubne" bo to kombi, no i do tego kojarzy sie nam bardziej teraz z przeworzeniem masy roznych gratow bo remontujemy dom, wiec niejedno ostatnio w tym samochodzie jechalo....
Ale odrobina dekoracji napewno zdziala cuda!
Tak. W tradycyjnych wypożyczalniach samochodów. Wychodzi wtedy cenowo o wiele korzystniej niż w wypożyczalni samochodów ślubnych. Nie znajdziesz tam starodawnych samochodów ale jest sporo samochodów nowoczesnych .
Szukaj w większych wypożyczalniach ( będzie więksszy wybór, poza tym takie wypożyczalnie miewają naprawdę wypaśne furki.....).
Na przykład w Avisie:
https://www.avis.pl/
W 3 city mają kilka swoich punktów.
Szukaj w większych wypożyczalniach ( będzie więksszy wybór, poza tym takie wypożyczalnie miewają naprawdę wypaśne furki.....).
Na przykład w Avisie:
https://www.avis.pl/
W 3 city mają kilka swoich punktów.