Widok
Tak. W tradycyjnych wypożyczalniach samochodów. Wychodzi wtedy cenowo o wiele korzystniej niż w wypożyczalni samochodów ślubnych. Nie znajdziesz tam starodawnych samochodów ale jest sporo samochodów nowoczesnych .
Szukaj w większych wypożyczalniach ( będzie więksszy wybór, poza tym takie wypożyczalnie miewają naprawdę wypaśne furki.....).
Na przykład w Avisie:
https://www.avis.pl/
W 3 city mają kilka swoich punktów.
Szukaj w większych wypożyczalniach ( będzie więksszy wybór, poza tym takie wypożyczalnie miewają naprawdę wypaśne furki.....).
Na przykład w Avisie:
https://www.avis.pl/
W 3 city mają kilka swoich punktów.
No ja pytalam bo bylam ciekawa czy tylko my bedziemy jechac swoim...Ale widze ze jest duzo wiecej osob!!
Nasze autko nie jest moze takie bardzo "slubne" bo to kombi, no i do tego kojarzy sie nam bardziej teraz z przeworzeniem masy roznych gratow bo remontujemy dom, wiec niejedno ostatnio w tym samochodzie jechalo....
Ale odrobina dekoracji napewno zdziala cuda!
Nasze autko nie jest moze takie bardzo "slubne" bo to kombi, no i do tego kojarzy sie nam bardziej teraz z przeworzeniem masy roznych gratow bo remontujemy dom, wiec niejedno ostatnio w tym samochodzie jechalo....
Ale odrobina dekoracji napewno zdziala cuda!
planowaliśmy jechać na dwa auta - samochodem szwagra podjechać pod Pałac Opatów :) a swój mieć zapa(r)kowany kawałek dalej - żeby po uroczystości przesiąść się i od razu jechać w podróż (w tej wersji Tata miał go podstawić pod USC)
jednak nasze auto (już zapakowane) stało u mnie pod klatką, a do ślubu jechaliśmy samochodem szwagra/świadka :)
jednak nasze auto (już zapakowane) stało u mnie pod klatką, a do ślubu jechaliśmy samochodem szwagra/świadka :)
wiecie co, ja tez nad tym myślałam ale moj K uważa że to nie bardzo abysmy jechali naszym
ja to wogole wymyśliłam abysmy spakowali mała i sobie sami do usc podjechali a swiadkowie i goscie juz by tam byli
no bo plener mamy przed slubem wiec jedziemy z małą na fotki - bo chcemy też miec z nia zdjecia
ja to wogole wymyśliłam abysmy spakowali mała i sobie sami do usc podjechali a swiadkowie i goscie juz by tam byli
no bo plener mamy przed slubem wiec jedziemy z małą na fotki - bo chcemy też miec z nia zdjecia