Widok
włosy clip in a fryzura ślubna
Dziewczyny, czy któraś z Was zdecydowała się może na przedłużenie własnych włosów pasmami dopinanymi na klipsowe "grzebyczki"?
Wymarzyłam sobie burzę kręconych loczków (sama mam włosy średniej długości) na ślub...zastanawiam się, czy te doczepiane włosy wyglądają naturalnie, czy nie zsuwają się z głowy no i jak to jest z tym dopasowaniem koloru.
Wymarzyłam sobie burzę kręconych loczków (sama mam włosy średniej długości) na ślub...zastanawiam się, czy te doczepiane włosy wyglądają naturalnie, czy nie zsuwają się z głowy no i jak to jest z tym dopasowaniem koloru.
o kurcze.. dobry pomysł!
ja chciałabym mieć spięte i wypuszczone włosy zarazem
ale mam ich za mało :)
a takie rozwiązanie byłoby super
mam koleżankę która zajmuje się takimi rzeczami pracuje w lecil w Gdyni
spytam się ile by coś takiego kosztowało
ale myślę że nie będą to duże pieniądze.. może będzie można "wypożyczyć" takie włosy?
ja chciałabym mieć spięte i wypuszczone włosy zarazem
ale mam ich za mało :)
a takie rozwiązanie byłoby super
mam koleżankę która zajmuje się takimi rzeczami pracuje w lecil w Gdyni
spytam się ile by coś takiego kosztowało
ale myślę że nie będą to duże pieniądze.. może będzie można "wypożyczyć" takie włosy?
a dziewczyny ja też jestem zainteresowana, włosy mam dośc grube chodzi o to żeby były dłuższe bo jak zrobie loki to pewnie wyjdą tylko do ramion..., piszcie jak coś będziecie wiedzieć:)
hej dziewczyny :)
jestem posiadaczką takich włosków :) i naprawdę jestem z nich baaardzo zadowolna :) nie plączą się i jak jest dobrze dobrany kolor to nie można poznać, że to są sztuczne włosy :) ja swoje naturalne mam raczej gęste więc nic nie widać ale nie wiem jak to będzie u dziewczyn, które mają troszkę mniej włosków... tzn. czy nie będzie widać tego klipsa...
ale muszę powiedzieć, że włosy naprawdę dobrze się trzymają, miałam je na swoich urodzinach( bawiłam się całą noc w klubie w rozpuszczonych włosach) i nic się nie działo!!! nawet nie drgnęły zmiejsca :) także wiem, że tym bardziej jak wykorzystam je na swoim weselu ( podobnie chce mieć część włosów spięte a część rozpuszczoną) to fryzura mi wytrzyma :)
także dziewczyny naprawdę polecam !!!! :)
pozdrawiam
jestem posiadaczką takich włosków :) i naprawdę jestem z nich baaardzo zadowolna :) nie plączą się i jak jest dobrze dobrany kolor to nie można poznać, że to są sztuczne włosy :) ja swoje naturalne mam raczej gęste więc nic nie widać ale nie wiem jak to będzie u dziewczyn, które mają troszkę mniej włosków... tzn. czy nie będzie widać tego klipsa...
ale muszę powiedzieć, że włosy naprawdę dobrze się trzymają, miałam je na swoich urodzinach( bawiłam się całą noc w klubie w rozpuszczonych włosach) i nic się nie działo!!! nawet nie drgnęły zmiejsca :) także wiem, że tym bardziej jak wykorzystam je na swoim weselu ( podobnie chce mieć część włosów spięte a część rozpuszczoną) to fryzura mi wytrzyma :)
także dziewczyny naprawdę polecam !!!! :)
pozdrawiam
madziorek a czy te włosy można kręcić?:) bo jeżeli tak to już jestem zdecydowana po twoim opisie:)
te włosy można nawet farbować :D
można kręcić, prostować, lakierować! Wszystko można robić :) a jak wiadać, że należy je "wyprać" to najlepiej w jakimś delikatnym szamponie i są jak nowe :) ja jeszcze przed nałożeniem spryskuje je nabłyszczaczem, aby jeszcze lepiej komponowały się z moimi włosami :) a kupiłam je na allegro :)
można kręcić, prostować, lakierować! Wszystko można robić :) a jak wiadać, że należy je "wyprać" to najlepiej w jakimś delikatnym szamponie i są jak nowe :) ja jeszcze przed nałożeniem spryskuje je nabłyszczaczem, aby jeszcze lepiej komponowały się z moimi włosami :) a kupiłam je na allegro :)
ooo to super:) a powiedz gdzie takie włosy moge kupić? czy u fryzjera będą je mieli?:)
już widze że na allegro:)
Ostola a te pasma kupiłaś u fryzjera czy na allegro?
Kupilam w sklepie fryzjerskim. Nie jest to tania sprawa, ja kupilam 2 paczki i kosztowalo mnie to €80... Ale warto! Kupilam je na slub ale mialam je juz kilka razy od tego czasu i rozpuszczone i spiete i sprawdzaja sie rewelacyjnie. Teraz niestety nie moge ich uzywac, bo zmienilam kolor wlosow na blond ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
szkoda bo będe się czesała u tego samego fryzjera co ty i myślałam że może tam można je kupić...ehhh no szkoda będe musiała poszukać
Ja nie mieszkam w Polsce wiec wolalam sie zabezpieczyc, ale pogadaj z Wiesia, to Ci doradzi i spoko kupi dla Ciebie co trzeba. Ja nawet nie wiem czy u niej je mozna kupic, bo po prostu nie pytalam, wolalam sama dobrac tu u siebie.
I gratuluje wyboru fryzjerki! Wiesia jest swietna! Czesala mnie tez do pleneru i w ogole chodzilam do niej przez lata kiedy jeszcze mieszkalam w Gdansku. Super tez farbuje i scina.
I gratuluje wyboru fryzjerki! Wiesia jest swietna! Czesala mnie tez do pleneru i w ogole chodzilam do niej przez lata kiedy jeszcze mieszkalam w Gdansku. Super tez farbuje i scina.
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
dzięki Ostola, tak zrobie:)