Widok

woda Gerber

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, nie wiecie, co się stało z wodą mineralną Gerber. Od kilku tygodni nie mogę jej dostać. Zawsze była w Bomi, teraz jej nie widzę, w moim lokalnym sklepie również jej nie zamawiają. Może było z nią coś nie tak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mm-82 nie przesadzaj w Biedronce czy Lidlu jedzenie nie zabija.
Jedzenia z biedrony czy Lidla nie zabija, no może nie od razu. Bo ile lat można przezyć na konserwantach :)

ja podawałam wodę nisko zmineralizowaną, później z filtra Brity, którego używam do dziś dnia :D
wiem , ze Gerber wycofał się z produkcji ale zastanawiam się dlaczego, bo ze sklepów słyszałam że bardzo dobrze się sprzedawała. Teraz używamy Dobrawy i jest ok.
Jest tez woda mama i ja i tak sie nazywa ja daje malej kranowke od urodzenia ale podobno bardzo dobra ta woda
A ja przez długi czas kupowałam mojemy małemu Dobrawe ( ja akurat kupowałam ją w biedronce hehe bo tam jest najtańsza) i jak przejrzałam wiele wod ze wzgledu na zawartosc sodu to ona poza mega drogim Gerberem miała jego najmniej. :) a moj synek z uwagi na bakterie w moczu musiał miec wody z jak najmniejsza zawartoscia sodu.
O wlasnie, Dobrawa:)
Dobrawa to bardzo dobra woda. ie jest "biedronkowa" tylko po prostu tam można ją między innymi kupić...
gdzie mozna kupic gerbera?
jest jeszcze woda Babydream z Rossmana, w kartonie specjalnie dla dzieci od 1.dnia zycia. 1,99/L

W Biedronce chyba nie ma wód niskozmineralizowanych, a taka powinna być dla niemowlęcia. Lidlowa Sanguro jest niskozmineralizowana.
woda mama i ja rowniez jest dobra i dostepna w tesco i realu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry