Widok

woda dla dziecka,bez gotowania

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy podawałyscie dzieciom np mama i ja czy cos takiego,wode ktorej sie nie gotuje?troche sie boje,ze zrobi rewolucje w zolodku,skoro pija caly czas kranowe przegotowana,ale nie mam wyjscia bo wyjezdzamy a nie chce brac wody z tamtejszego kranu.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na poczatku podawalam gotowanego zywca, potem juz go nie gotowalam, a teraz gotuje przefiltrowana kranowke i nic sie nie dzieje :)
image
image
Ja młodemu mineralnej Żywca w ogóle nie gotuję i nic się nie dzieje.

Ja również żywca małej nie gotuję, gdziekolwiek jedziemy to kupuję butlę żywca i nie martwię się jaka woda będzie na miejscu, czy małą brzuszek nie będzie bolał itd.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
ja już jakiś czas temu zrobiłam rewolucję, najpierw dawałam wodę niegazowaną różnych firm (niegotowaną), a jak się nic nie działo to przeszłam na wodę z kranu przefiltrowaną przez Britę
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
moja mała od 4tygodnia życia pije niegotowana dobrawę, mama i ja, ewentualnie primaverę. Nigdy nic się nie działo
Amelia od 5 miesiąca zycia pije nieprzegotowaną Primaverę (wcześniej ją gotowałam).

image

image
U nas na początku nieprzegotowany Żywiec i do tego zagotowany Żywiec, a teraz nieprzegotowany Żywiec i zagotowana kranówka.
image
image
Tzn. to do przygotowania mleczka oczywiście, a do picia po prostu Żywiec, ewentualnie woda innej firmy.
image
image
Ja tylko w pierwszych dniach jak dokarmiałam Miśkę gotowałam wodę, ale niepamiętam czy mineralkę czy kranówę.

Potem ok 5-6 miesiąca jak zaczęła znów dostawać czasami mleko mod. to robiłam już je na przefiltrowanej kranówie - tak jak Salambo :)

Dalej takie daję i do mleka i do picia.
imageimage
a od którego miesiaca życia zaczęłyście dawać nieprzegotowaną wodę butelkową? bo ja nadal ją gotuję.
Ja daję wodę mineralną nie przegotowaną. Obojętnie jaką - taką, jaką akurat mam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
od początku podaję Małemu Dobrawę :) nigdy jej nie gotowałam :) jest podgrzewana do mleka lub zimna do picia :)
dziewczyny gdzie ja taka wode kupie?potrzebuje na jutro rano.w bomi nie ma.
image
dobrawa w biedronie, mama i ja oraz primavera w tesco
Dobrawe kupisz w Akpolu-rozne pojemnosci, w Biedronce-poj.0,75l, w Carrefourach(marketach i hiperze) poj. 1,5l

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry