Widok

wózek BEBECAR Adventure - czy ktoś zna ten model??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dostałam taki model wózka (on jest sprzed kilku lat), ale nie mam do niego żadnej instrukcji obsługi i nie wiem co jak się gdzie montuje, jak rozkłada itd.
mam też do niego fotelik z tego samego modelu - kupiony osobno, ale nie mogę sobie poradzić z jego montażem..
ktoś może miał taki wózek? albo podobny model i zna jego obsługę??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
fotelik udało mi się zamontować, ale nadal nie wiem do czego są różne przyciski...

na pewno nie ma tu kogoś kto zna ten model wózka??
image
:/
image
a to szkoda..
image
widzę że nikt się nie odzywa, ale już wczoraj się skontaktowałam z firmą Godex (dystrybutor Bebecara na Polske) i mnie odesłali do p.Andrzeja w sklepie Mama i ja - on faktycznie się zna na tych wózkach b.dobrze
okazuje się też, że to nie jest model Adventure (to linia kolorystyczna) tylko model Unibig sprzed 7 lat :)

to tak tylko piszę, jakby ktoś kiedyś szukał też porady o tych wózkach Bebecara :)) firma (portugalska) swoja drogą bardzo dobra!!!
image
poda pani model wozka bo samo BEBECAR Adventure nic nie moi poniewaz adventure to dodatkowa wersja wrzuc najlepiej foto to moze cos wykombinujemy
sorki doczytalam sie odezwe sie jak cos znajde
tak, to jest Bebecar Unibig jednak.. jeśli masz jakieś dojścia do instrukcji to chętnie skorzystam ;))
a jak nie to pójdziemy z wózkiem do tego sprzedawcy w Mama i ja, może nam wytłumaczy wszystko na żywo :))
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry