Widok
wózek BEBECAR Adventure - czy ktoś zna ten model??
dostałam taki model wózka (on jest sprzed kilku lat), ale nie mam do niego żadnej instrukcji obsługi i nie wiem co jak się gdzie montuje, jak rozkłada itd.
mam też do niego fotelik z tego samego modelu - kupiony osobno, ale nie mogę sobie poradzić z jego montażem..
ktoś może miał taki wózek? albo podobny model i zna jego obsługę??
mam też do niego fotelik z tego samego modelu - kupiony osobno, ale nie mogę sobie poradzić z jego montażem..
ktoś może miał taki wózek? albo podobny model i zna jego obsługę??
widzę że nikt się nie odzywa, ale już wczoraj się skontaktowałam z firmą Godex (dystrybutor Bebecara na Polske) i mnie odesłali do p.Andrzeja w sklepie Mama i ja - on faktycznie się zna na tych wózkach b.dobrze
okazuje się też, że to nie jest model Adventure (to linia kolorystyczna) tylko model Unibig sprzed 7 lat :)
to tak tylko piszę, jakby ktoś kiedyś szukał też porady o tych wózkach Bebecara :)) firma (portugalska) swoja drogą bardzo dobra!!!
okazuje się też, że to nie jest model Adventure (to linia kolorystyczna) tylko model Unibig sprzed 7 lat :)
to tak tylko piszę, jakby ktoś kiedyś szukał też porady o tych wózkach Bebecara :)) firma (portugalska) swoja drogą bardzo dobra!!!