Widok

wózek TUTEK problem z przebitymi oponami

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej,

czy któraś z Was użytkuje wózek Tutek i ma problem z przebijaniem się opon?
Ja posiadam Tutek Ambero i już chyba z 4-ty raz na przestrzeni ostatnich tygodni mam przebitą oponę - raz faktycznie coś się wbiło, ale pozostałe niewiadomo co, niewiadomo jak, a powietrze ucieka :/ zaczynam się zastanawiać czy to nie jakaś wada tych wózków czy faktycznie ja mam takiego pecha?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przebita to raczej dętka,moze wewnątrz opony coś siedzi i ją uciska dętkę
a moze obrecz jest krzywa albo jest stara guma i puszcza; reklamuj do skutku
Ja użytkuję Tutka i nic mi się nie dzieje, odpukać ;)
Wózek Tutek Grander - po pół roku lewe tylne koło mi odpadło (mocowanie na ośce się rozleciało - wymienili od ręki całe koło), po kilku następnych miesiącach padło mi drugie tylne koło - dętka przy wentylu puszczała powietrze - wymienili od ręki, następnie poszła dętka z lewego przedniego (przy wentylu) - kazali reklamować na gwarancję, to zareklamowałem razem z zepsutym dachem od spacerówki i łuszczącą się farbą z ramy - koło wymienili, resztę naprawili. Po niespełna 2 tygodniach poszła dętka w prawym tylnim... aż się nie chce iść do sklepu reklamować...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
I właśnie dlatego kochane mamusie zdecydowałam się jednak na koła piankowe i wybrałam ostatecznie Graco Evo. No bynajmniej nie będę miał takich problemów. Rodzice odradzali mi koła piankowe a teraz widze że jednak warto
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sorki że zaśmiecam temat Tutka ale jak już ktoś napisał ...

mam pytanie o to Graco Evo - to jak kojarzę ten najnowszy wózek z Graco? Jak on sie w ogóle sprawuje? Jak z prowadzeniem, podbijaniem pod krawężniki i składaniem?

No i najważniejsze - jaka tak jest spacerówka> Kubełkowa czy zwykła i czy rozkłada się na plasku całkowicie? I czy ma odwracane siedzenie ? Sorki za nawał pytań ale jestem tego wózeczka troszkę ciekawa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
EVO to model z 2012 roku więc stosunkowo nowy no dość fajny
Moja siostra kupiła go latem zeszłego roku zaraz jak się pojawił w sklepach - pamiętam bo z nią jeździłam i dopiero go sprowadzali.
Mnie się podoba, ona nie narzeka. Co do jazdy- miałam okazję i prowadzi się go bez zarzutów- lekki, zwinny, z podbiciem problemu nie ma. Składanie bezproblemowe.

A spacerówka normalna, z rozkładanym całkowicie siedziskiem że dziecko położysz płasko i jak dobrze kojarzę to tak- jest odwracane, ale szczerze to w tej kwestii musiałabym spytać siorę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam dokładnie ten sam problem. Żałuję, że wcześniej nie znalazłam tego wątku. Opony i dętki są fatalne. Najgorszej jakości! Strach wyjechać tym wózkiem na dłuższy spacer.
Nie zgodzę się ja użytkuję ten wózek od 2014 dokładnie od stycznia i nic nigdy się nie stało prawie dwa lata jeździł w nim syn a pół roku już córka używany codziennie po nieciekawej drodze nie tylko od święta i po asfalcie i jest ok także może trafiłaś na felerny wtedy trzeba reklamować jednak nie każdy jest taki :) ja polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Używam wózka Tutek Grander Plus od 6 miesięcy i nie mam najmniejszych problemów z oponami lub dętkami.
Ale za to przednie koło mi się zdecentralizowało (jest takie słowo?), czyli jest krzywo. Samo się skrzywiło. Tutek powinien dopracować kilka szczegółów.
Ja też mam wózek Tutek i też wymieniałam opony a obecnie jsk napompowalam opony to dwie mi wystrzelily i polamaly koło . Gdzie mogę je dokupic?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

do góry