Widok
ja mam nico plus - kupowałam w Tygrysku w Wejherowie (taniej niż u producenta online). Używam od 2 miesięcy i jestem zadowolona. Wady - buda w gondoli nie może być rozłożona częściowo, albo całkiem płasko albo całkiem rozłożona. Trochę siły trzeba aby wózek złożyć ale ja sama daję radę. Ogólnie wózek dobrze się prowadzi nawet 1 ręką, jest lekki i śmiało daję radę wnosić go po schodach. O spacerówce się nie wypowiadam bo jeszcze nie używałam :) Jedyne co już zauwazyłam przy spacerówce to to, że budą można bardzo dziecko zasłonić więc jak jakiś wiatr czy coś to dziecko będzie super osłonięte. Ogólnie polecam!
ja mam go ponad pol roku ;) ja tam jestem zadowolona, super buda, duzo miejsca w spacerowce, moze nie jest super lekka ale cos za cos ;) Zawieszenie i prowadzenie super. Jak dla mnie minusem jest podnozek, moj poltoraroczny syn w pozycji lezacej ma nozki na rancie tego oparcia.
Wozek jak jest nowy ciezko się składa to fakt ale to kwestia wyrobienia sie ramy.
Wozek jak jest nowy ciezko się składa to fakt ale to kwestia wyrobienia sie ramy.
jest lekko odchylone, troche mi to przeszkadzało ale teraz mały sie przyzwyczaił. Minusem jest to, że w pozycji leżącej oparcie nie ma zabezpieczenia i mały juz ma siłe sam się podciagnac do gory zabierajac ze soba oparcie ;) nie da sie zmusic do lezenia ;)
a w pozycji do leżenia dziecko mozna polozyc plasko ale nie pamietam czy jest to 100% czy lekko sie odchyla
a w pozycji do leżenia dziecko mozna polozyc plasko ale nie pamietam czy jest to 100% czy lekko sie odchyla