Widok

wózek bexa b4

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z Was ma ten wózeczek? Jak sie sprawuje? Czy wogóle ktoś widział go w jakimś sklepie z wózkami w Trójmieście abym mogła go oglądnąć na żywo?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
upppp
image
moja sąsiadka ma ten wózeczek tylko w wersj B3, kolor ciemny szary wpadający nawet w czarny. Jest w bardzo przystępnej cenie w stosunku do tych wszystkich wózków 3 w 1 dostępnych na rynku. Jest z niego bardzo zadowolona stąd moja decyzja o jego zakupie za jakieś 2 tygodnie :) Wymacałam, obejrzałam z każej strony - jest świetny. Tylko że ja biorę B4 bo na moje wertepy na drodze bardziej się nadaje, jej jest na mojej drodze mało stabilny. Reszta super. W sklepach nie widziałam. Zamawiam z internetu.
pozdrawiam
ja mam jeszcze czasu trochę. a powiedz mi jak spacerówka? czy jest duża i czy dobrze buda zabezpiecza od wiatru
image
hej ja mam ten wozek bexa b4 caly zestaw i jestem bardzo zadowolona. Skretny, dobrze sie go prowadzi. Narazie korzystam z gondoli, ktora jest naprawde spora i chociaz moj synek ma juz prawie 6 miesiecy jeszcze sie w niej miesci. spacerowka super juz nie moge sie doczekac kiedy sie do niej przesiadziemy:) Fotelik moglby byc troche lepszy ale reszta bez zastrzezen. W sklepie nigdzie go nie ma w calym Trojmiescie szukalam i nie znalazlam ale ciesze sie, ze sie na niego zdecydowalam bo jest inny niz wszystkie, ktore spotykam na ulicach:)
dziekuję za opinie, czekam na nowe;) a jaki kolorek masz tego wózeczka bo ja niemogę się zdecydować
image
Mam ten czerwono czarny fajnie wyglada:)Najpierw zamowilam ten turkusowy ale okazalo sie ze to bardziej seledyn niz turkus i wymienilam na czerwony. Ten seledyn bardzo jasny i az razil w oczy:)
hej!!!
ladny ten wozeczek. Powiedzcie mi dziewczyny czy z praktycznego punktu wdzenia jest on ciezki ?? jak się go prowadzi po sniegu?? I gdzie go mozna kupic ??
Pozdrawiam
Witam! Jestem świeżo po zakupie wózka Bexa B4 zamówiłam go przez internet, nie widząc wcześniej i jestem bardzo zadowolona!! Amortyzacja świetna, można zawieszenie ,,zmienić" na twarde i miękkie:) miękkie mi siębardziej podoba:D Gondola, spacerówka super się prezentują!! Fotelik z reszta też! Tylko mam jeden problem bo nie mogę rozgryść jak reguluje się daszek w spacerówce-może ktoś pomoże?? A sparecówke rozkłada się momentalnie, jednym pociągnięciem ręki-super! Kolor wózka to S6 super wygląda!
Hej ja dzis wlasnie otrzymalam ten wozeczek tylko Bexa B3:)Jestem bardzo zadowlona kolor S1 jest superrrr.... Angelika tam z boku masz dziirki co trezba wlozyc ten daszek :)POLECAM kazdemu tylko narazie smierdzi guma hehehe juz za meiisac wyprubuje:) bo mam termin juz nie moge sie doczekac
Dziewczynki a prześlijcie kilka fotek wózeczka :)
Nie mogę się zdecydować czy B3 czy B4 mam jakiś miesiąc na decyzję.
Ja dostałam super zdjęcia na mailia od Pani ze sklepu "osito",wystawiaja te wózki na necie.
Ja kupiłam tydz.temu(a raczej zaliczkowałam:) bexe b4 kolor s8,wydaje mi sie ze 4kołówka jest stabilniejsza,w sklepie w którym sobie zamówiłam ten wózek stala b3,niby ok ale po drodze przed moim domem jezdzi b3 i strasznie telepie tymi kołami(baaardzo dziurawa droga)
Jutro mam mieć wózek do sklepu przywieziony ale że sie tam narazie nie wybieram(najwcześniej 5 maja)to nic wiecej nie napisze o b4.
A no i cena-w sklepie kupuje wózek(bez fotelika-bo mam już inny) 990zł a w necie jest po 1299zł.
Warto zadzwonic do producenta i zapytać o cene-napewno jest niższa niż w necie.Pozdrawiam
zadzwonili do mnie ze sklepu zeby przyjechała zobaczyć czy wózek mi pasuje bo jeśli tak chowają go do swojego magazynu i na mnie czeka.
No wiec byłam,widziałam,skladalam i jestem zadowolona:)
Teraz tylko czekam na pasażera tego wózka.
A i kolor-praktycznie bez różnicy miedzy zdjęciami z neta a kolorem w realu.
napisz jaki to sklep. może komuś się ta wiedza przyda.
oj obawiam sie że niestety nie:(dlatego że sklep jest prawie w Krakowie...
Hej,
Ja też zastanawiam się nad zakupem Bexy B4 (alternatywnie myślę jeszcze o Jedo Fyn 4ds, który jest niestety droższy, ma większe gabaryty po złożeniu i kolorystyka jest taka sobie). Być może uda mi się go obejrzeć w Warszawie (bo tu mieszkam), ale pewności nie mam. Dziewczyny, mam pytanie, czy na oparciu na nóżki w spacerówce jest może folia ochronna? Mi się podoba kolor, w którym ten element spacerówki jest w jasny a nie chciałabym później w kółko prać tapicerki.
A jak wygląda możliwość odpięcia tapicerki gondolki i spacerówki? W Jedo wnętrze gondolki można odpiąć i uprać.
Ja rozpinałam wczoraj coś z tyłu-za daszkiem gondoli bo sie zastanwaiałam co to ale bardziej sie skłaniam ku temu że to coś w rodzaju wentylacji(chociaż w sumie moze to były zatrzaski do ew.wyjęcia do prania...)gąbke napewno da sie wyjać ze środka,pastwiłam sie chwile na tych czesciach,ale że mam spooory brzuch to za moment dałam sobie spokój ze sprawdzaniem co do czego i obserwowałam jak sie montuje i demontuje te wszystkie cześci do stelaza:)Folii ochronnej na spacerówce nie widziałam.Tak jak większość wózków sama szmatka tam jest.
Ale spacerówka ma fajny tył tzn.jest siatka do wietrzenia i jak dzieć leży to łapek nie bedzie nam tamtędy przekładał,wszystko jest na zamek wiec sie nie niszczy tak jak rzepy,można całkiem zdjąć budke tak ze na moje oko jest ok.
I na przednich skretnych kółkach sa "błotniki" tego na zdjeciach w necie nie widzialam i do tego kola są łożyskowane.
A jesli chodzi o kolor ten niby fiolet-to widziałam go na ulicy-jest straaaasznie jasny,w necie widziałam nawet że jest prawie sliwkowy.
"A no i cena-w sklepie kupuje wózek(bez fotelika-bo mam już inny) 990zł a w necie jest po 1299zł"

Onunka, moja rodzina będzie w okolicach Krakowa w przyszłym tygodniu, więc będą mieli okazję zajrzeć do tego sklepu. Będę baaaardzo wdzięczna za namiary na sklep (adres, ew. telefon), bo różnica w cenie jest rzeczywiście fajna.
Z góry dzięki
Sklep jest w Niepołomicach w rynku,z wózkami to raczej jedyny sklep tam:)Wiem napewno że razem z moim przyjechała bexa b3-bo ta co ja ją oglądałam tydz.wczesniej została sprzedana.
Nazwy sklepu nie podam bo nie pamiętam:(chyba Junior ale 100%pewności nie mam.Otwarty do 18 od 8lub 9.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (40 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (46 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

do góry