Widok
Ja uzytkuje ten wozek od ponad 2 tygodni.Jak na razie jestem dosc zadowolona,chociaz odkrylam juz w nim znaczaca wade.Mianowicie,buda w foteliku sie nie sklada,co niestety jest klopotliwe,bynajmniej dla mnie.Za kazdym razem kiedy chce odpowiednio usadowic w siedzonku moja pocieche musze sciagac bude.od samego poczatku zreszta mialam problem z ta buda,poniewaz nie wiedzialam jak ja zalozyc.Intrukcja obslugi,jaka otrzymalam w rezultacie okazala sie byc nic nie znaczacymi obrazkami,no ale jakos w koncu sama doszlam do tego.Z gondoli jak na razie jestem zadowolona,chociaz popsul mi sie po dwoch dniach jeden nap i kolekny urwal sie w koszyczku(wlozlam do niego salate i rzodkiew),wiec ciezszych rzeczy nie radze tam wkladac.no chyba ze tylko ja mam takie doswiadczenia i innym nic sie takiego nie dzieje.Ogolnie wozek estetycznie wyglada.Ja mam ten ciemno szary i naprawde ladnie sie prezentuje za ta cene,chodz jest lekko bublowaty.napisze niebawem o dalszych odkryciach.pozdrawiam.
witam
proponuje najlepjej kupować wózeczki od producenta wysyłkowo ze względu na duża ilość podróbek wózków "bexa" orginalne wózeczki sa w cenie 1499 zł z fotelikiem cena detaliczna sprzedawane sa na alegro przez producenta i przez sklepy internetowe i stacjonarne reszta wózków które pojawjają sie z niższych cenach są najczęsciej podróbkami pozdrawiam
proponuje najlepjej kupować wózeczki od producenta wysyłkowo ze względu na duża ilość podróbek wózków "bexa" orginalne wózeczki sa w cenie 1499 zł z fotelikiem cena detaliczna sprzedawane sa na alegro przez producenta i przez sklepy internetowe i stacjonarne reszta wózków które pojawjają sie z niższych cenach są najczęsciej podróbkami pozdrawiam
dziewczyny ale w tym sklepie jest chińska podróbka, bo nawet producent nie sprzedaje po tej cenie, sklepy średnio mają 15-20% zysku a tu jest dużo niższa,
oszczędzają na materiałach, które są potem bardzo szkodliwe dla dzieciaków
rozmawiałam ostatnio z mikado producentem fajnych wózków i mówili że też mają taką sytuację
oszczędzają na materiałach, które są potem bardzo szkodliwe dla dzieciaków
rozmawiałam ostatnio z mikado producentem fajnych wózków i mówili że też mają taką sytuację
Ja dowiedzialam sie dopiero w trakcie uzytkowania ze moglam go zwrocic do 10 dni , ale to nawet nie o to chodzi bo wizualnie on mi sie podobal dopiero w czasie uzytkowania okazuje sie ile wozek posiada dodanich i ujemnych cech. Ja tak jak juz wczesiej pisalam jestem wtrakcie uzytkowania spacerowki. Do furii doprowadza mnie teraz podnóżek , ktory jest nisko i musze na okroglo podkladac jakies kocyki by dzieciatko mialo rowno nozki z siedzeniem. Zauwazylam ze w spacerowkach ten podnozek nawet do gory mozna podniesc tu takiej mozliwosci nie ma. Poza tym rama nie ma regulacji nie mozna sobie ja ustawic wyzej czy tez nizej i jest dosc blisko siedzenia. Poza tym dosc płytka buda i teraz na pewno szukalabym wózka ktory w budzie ma jakies okienko by mozna bylo podejrzec dziecko ktore jest odwrocone przodek do kierunku jazdy. Jesli chodzi o sam stelaz to jedyne co bez zarzutu dobra amortyzacja wozek dosc latwo sie prowadzi chociaz znajoma twierdzi ze moj zjezdza na jedna strone
ja kupiłam bexa przez internet na http://www.bambinesco.pl
jakby się nie podobał to można zwrócic do 10 dni
jakby się nie podobał to można zwrócic do 10 dni
wszystkie dane są na http://www.bsmbinesco.pl
ale są i plusy:)gondola jest naprawde spora,takie babelki jak mój(wcale nie mały)syn zmiesciły by sie ze dwa:)
no i wszystko można zdjąć i wyprać zarówno w gondoli jak i spacerówce.
Szkoda tylko ze nie dołaczają folii przeciwdeszczowej-trzeba bedzie dokupić no i może parasolke-tylko nie wiem gdzie przypiąć...
A jezdzi sie całkiem przyjemnie,wózek bardzo skrętny-tylko gdzie jest regulacja amortyzacjii?
no i wszystko można zdjąć i wyprać zarówno w gondoli jak i spacerówce.
Szkoda tylko ze nie dołaczają folii przeciwdeszczowej-trzeba bedzie dokupić no i może parasolke-tylko nie wiem gdzie przypiąć...
A jezdzi sie całkiem przyjemnie,wózek bardzo skrętny-tylko gdzie jest regulacja amortyzacjii?
Dzis miałam chwiel zeby te moja bexe dokładnie obejżec i to co zauważyłam to to że rzeczywiscie chyba kazda bexa jest inna...mam zdjecia ze sklepu internetowego i w moim wózku(szczególnie w spacerówce jest kilka różnic) mam czerwone bolce wewnątrz spacerwóki do wypinania budki(długo mi zajeło wymyslenie do czego one sa:) )-na zdjeciach Pani pokazała mi czrne przyciski na zewnatrz-dosć spore,mam "błotniki",ten pas w kroczu który zapina sie na barierke nie jest szary tylko w kółeczka(tak jak wzorek na wózku),faktycznie zapinanie osłonki na nogi wychodzi strasznie wysoko-ale ja cos wymyśle zeby to jednak niżej było:)w gondoli budka otwiera sie po wciśnieciu po obu stronach równoczesnie takich kóleczek jak przy regulacji raczki-oczywiście z tym też walczyłam bo nie wiedziałam dlaczego nie moge złożyć budki:) kosz-nawet ok,rama wózka kolor srebrny-mat,wozek szary(ani jasny ani ciemny)no i zastanawia mnie czy u innych użytkowniczek trzeba zdjac koła żeby je zablokować tą nakładką?bo to mnie akurat wkurza choć pewnie zbyt czesto z tego korzystać nie bede.
Ciekawa jestem co Pani odpisze producent prosze dac znac ja juz kiedys też pisalam bezposrednio do producenta, gdy odkryłam wadliwosc swojego wozka, który a propo wyjechal juz z produkcji nie taki jak powinien byc. Mialam nadzieje, ze chociaz spacerowka spelni swoja funkcje niestety ... juz sie zastnawiam co to zrobic by dziecko siedzac w wozku w okresie jesienno-zimowym moglo byc przykryte pokrowcem, ktory jak juz wczesniej pisalam po zapieciu siega mu czola. Super rozwiazania. Czy w ogole ktos wczesniej testował ten wozek przed wypuszczeniem go na rynek??
Witam,
Ja mam wozek BEXA B3 (podwójne jedno koło z przodu), póki co uzywam gondoli ale po 4 miesiącach stelaż trzeszczy i piszczy ..... guziki przy budce sie zacinaja a sama budka przy skladaniu i rozkładaniu niemiłosiernie trzeszczy, dodatkowo na dnie gondoli i od spodu materacyka pojawił sie grzyb! Nie ma mozliwosci o zlym przechowywaniu wozka gdyż jest on caly czas w domu .... nie stal nigdy ani dluzej na dworzu ani w żadnej piwnicy etc, jestem bardzo niezadowolona, napisałam juz maila do producenta i czekam na ich reakcję.
Ja mam wozek BEXA B3 (podwójne jedno koło z przodu), póki co uzywam gondoli ale po 4 miesiącach stelaż trzeszczy i piszczy ..... guziki przy budce sie zacinaja a sama budka przy skladaniu i rozkładaniu niemiłosiernie trzeszczy, dodatkowo na dnie gondoli i od spodu materacyka pojawił sie grzyb! Nie ma mozliwosci o zlym przechowywaniu wozka gdyż jest on caly czas w domu .... nie stal nigdy ani dluzej na dworzu ani w żadnej piwnicy etc, jestem bardzo niezadowolona, napisałam juz maila do producenta i czekam na ich reakcję.
Nie mam niestety mozliwosci zrobienia fotek ale u mnie w miescie jest duzo tych wózkow nagle wysypalo sie ich i z tego co zauwazylam to fiolet na necie jest w realu zupelnie inny ladniejszy bardziej intensywny to samo kolor turkusowy, za to popiel to prawie czarny. Natomiast jesli chodzi o wyglad to w sumie jest taki sam jak fotkach jedynie z tego co zauwazylam te kolory stelaze roznia sie jedne sa na polysk drugie w macie , niektore maja blotniki inne nie ale nie wiem czym to jest spowodowane.
Na pewno ten wózke bexa można zobaczyc w Katowicach mają na magazynie, strona to http://www.bambinesco.pl
tylko trzeba się wcześniej unmówić telefonicznie
tylko trzeba się wcześniej unmówić telefonicznie
Chyba za bardzo nie da rady nic tu wykombinowac poniewaz sama buda jest dosc plytka i wysoko zamontowana no coz tak to jest, ze przy pierwszym dziecku najwiecej błedów sie popełnia , a wydawało mi sie ze zrobilam zakup zycia, ale mam nadzieje, ze Pani bedzie sie lepiej użytkowało ten wózek. Prosze tez zauwazyc , ze siatka w budzie jest przyszyta do spacerowki co powoduje ze nie mozna na oparcie zalozyc spiwora zimowego, a wiekszosc z nich ma specjalna kieszen ktora sie zaklada na oparcie by spiworek sie nie zsuwał.