Widok

wózek blizniaczy

Oliwa Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Czy ma ktoś bądz zna kogoś kto miałby do oddania bądz odsprzedania wózek blizniaczy za niewielką opłatą,mam dwójkę maluchów 2 lata i 3 miesiące , czasami ciężko mi się poruszać jak muszę iść na zakupy bądz do lekarza,do niedawna wkładałam synka do gondoli razem z córką ale tam już bardzo mało miejsca i za duża waga wózek się ugina i w każdej chwili może się zarwać,najlepszy byłby jeden za drugim ale i takim obok siebie też się zadowolę.Proszę o info na @ gonus1@o2.pl
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
po sześciu latach chyba już te dzieciaczki w wózku nie jeżdżą ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ten wózek jest jeszcze aktualny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rozumiem :) było ogłoszenie do oddania niedawno taki "tramwaj" ale pani nie odpisywała na @ a pisałam do niej z 6 czy 7 razy potem ogłoszenie zniknęło a druga miała za 20 zł nie odbierała telefonu a jak juz odebrała to powiedziała że prześle mi foto i ani nie przesłała ani telefonu już nie odbiera,wogóle nie odbierała a z różnych kom dzwoniłam,narobiła mi tylko nadzieje ,nie rozumiem takich ludzi dlaczego tak robią,jakby mi napisała chociaż odwal sie wózka nie ma to bym zrozumiała a tak,szkoda słów na takich "miłych" ludzi.
gf mogłabyś przysłać mi zdjęcia na @ byłabym wstępnie zainteresowana
przykro mi nie mogę Ci go sprezentować choć bym chciala ale tez mam małe dzieci i nie pracuję,jesli sprzedam ten wózek to odrazu kupuje spacerówkę,która też jest mi potrzebna.Życzę powodzenia!
ok juz masz wiadomosc na poczcie:)
Patrzyłam niestety ceny mnie przerastają bo mój cały dochód na chwile obecną to 400 zł na 4 osoby rodzina pomaga nam jak może ale sami nie za dużo mają :( , mają swoje rachunki do płacenia
ja mam do odsprzedania za 200zł wózek, który kupiłam w zeszłym roku za 650zł.Mam jeszce paragon za niego.Na dniach chcialam go wystawić na allegro ale najpierw chce go wyprać.Jest granatowy ale ja miałam 2 córcie i tez było dobrze.mój email maf2010@wp.pl napisz do mnie to Ci przeslę zdjęcie jesli jestes zainteresowana.pozdrawiamgf

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry