Widok

wózek w czarnym kolorze

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was ma/miała wózek w czarnym kolorze? Idzie lato i nie wiem, czy dziecko mi się w tym nie "upiecze". Fakt, że chcemy wózek 3 w 1, więc będzie służył przez kilka lat, a nie tylko teraz. Ale czarna gondola na końcówkę maja i lato może nie jest dobrym pomysłem?
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mielismy taki - co prawda czarny + granat ale jest ok
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-wozek-GRACO-gleboko-spacerowy-t102261,1,16.html
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
mi się podobają czarno-białe ;) ale stwierdziliśmy, że są za smutne :P
biały po 5 wyjsciu bedzie szary :(
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Ja mam czarno-grafitowy i w dodatku dla dziewczynki.
Jest super, wcale się mocno nie nagrzewa ;)
U nas też dla dziewczynki. Pytanie, czy czarny się nie brudzi, nie kurzy? Bo jak myśleliśmy o kolorze, to jasne odpadły właśnie ze względu na brudznie się.
image
image
Kosz na zakupy owszem się brudzi, bo jest blisko ziemi. To nieuniknione.
I wiadomo... koła, dolne "zawieszenie"...

Ale żeby sam wózek, to nie.
Chyba, ze masz na myśli jak dziecko uciapie ciastkami albo wyleje mleko itp... to myślę, ze każdy kolor się pobrudzi :)
ja mam ciemny fiolet z granatem...nie jest za ciepło i nie brudzi się-chociaz to też zalezy z jakiego materiału jest obicie
Chodziło mi głównie o gondolę i spacerówkę, czy się nie kurzą od zwykłego użytkowania, a usmarowanie jedzeniem to pewnie też sprawa nieunikniona :)

Dzięki za opinie, chyba jednak zostanę przy czarnym, ewentualnie jakiś kolor oliwkowy. Chociaż rodzinka oczywiście dla dziewczynki by widziała śliczniutki różowiutki :/ Ale może wózek dotrzyma kolejnej pociechy, a kto wie jaka płeć się trafi za drugim razem?
image
image
ja mam czarno zielony (limonka). chciaslam kupic bezowo oliwkowy, ale widzac co wyprawiaja dzieci szwagierki dsoszlam do wniosku, ze spacerowke musilabym czyscic co drugi dzien (podnozek byl bezowy a tu gdzie mieszkam ciagle pada-bloto itp.)
cywilny 05.06.2008 (Koscielny 30.08.2008)
image

image

My także rozważaliśmy opcję wózka czarno-białego...Był ten sam dylemat czy nie będzie za ciepło latem....W końcu stanęło na grafitowym....
wygląda tak...
http://forum.trojmiasto.pl/Gdzie-po-wozek-oprocz-Mama-i-ja-i-Akpolu-t100924,1,16.html
image

image
http://img207.imageshack.us/img207/8131/obraz036e.jpg
image

image
Ładny :) My chyba weźmiemy coś bardziej klasycznego, bez wzorków, ale jednak czarny (albo grafit/granat).
image
image
mi podobają się np. takie:

image

ale chyba stanie na czerwonym, czerwono-czarnym lub zielonym ;P
Ja także wiele razy oglądałam Ballerinę i to ona mnie zainspirowała.....Jak szukałam w sklepach to nigdzie jej nie mieli a ja chciałam dotknąć, pomacać.....No i nie podoba mi się ten kosz na zakupy, jakiś płytki no i wszystko może się zachlapać jak jest brzydka pogoda.Wolę kosz materiałowy bo można go wyprać...
image

image
ja mam wlasnie taka Ballerine tylko ze ciemny fiolet.w sklepach rzeczywiscie takich nie ma.kupilam ją na allegro i nie zamienilabym tego wozka na zaden inny:)))
Jest bardzo lekki.super lekko sie prowadzi i gdzie nie pojde to wszyscy sie zachwycaja jakbym wozek conajmniej z Ameryki sprowadzila hehe.Ale to chyba ze wzgledu na nietypowy kolor:)
Czarno-białe tez ladnie wygladaja tego typu.
a kosz na zakupy jest w tym wózku fantastyczny.duzo sie w nim miesci i nigdy nie mialam zachlapanych zakupów a jezdzilam niz juz w styczniu.kosz wcale nie jest płytki.
Można ją dotknąć i pojeździć w bobowózki w Rumi. Byłam widziałam i chyba taki chcę.
ja mam czarno-białą Bartatinę i gorąco polecam !!!
My mamy czarny, dziecko urodziło sie w maju. Bardzo polecam!
My też mamy Ballerinę! zielono-czarną POLECAM!
image

image
dzisiaj się dowiedziałam, że moja Kuzynka (Jej synek ma się urodzić w czerwcu) kupiła czarny wózek :)

zobaczymy czy będzie zadowolona :)
A jak jest z ciemnym kolorem i wyblekaniem go poprzez dzialanie slońca? Kuzynka urodziła właśnie dziecko, kupiła czarny wózek i teraz zastanawia się czy przez pogodę nie straci koloru??
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
Mam grafitowego x-landera. Właściwie prawie czarnego. Nie nagrzewał się jakoś specjalnie w wakacje. Ale i tak jakiegokolwiek koloru miałabym wózek, nie wystawiałabym go na słońce na długi czas.
ładne są wózki czarny z jakimś kontrastem, wiem, że bartatina ma taki czarno- zielony. Tylko się zastanawiałam czy ta czerń po całym lecie nie wyblaknie. W koncu wzielam bezowy :)
My wzięliśmy w końcu czarny z białymi elementami odblaskowymi, chociaż pani w Akpolu namawiała nas na kolor Navy ;-)
image
image
a ja mam czarno- grafitową gondolę, a spacerówkę niebieską :)
image
a ja też właśnie mam dylemat. mamy okazję kupić baaaardzo tanio spacerówkę musty tyle, że w czarnym kolorze no i cały czas się martwie czy to nie za ciemny kolor dla maluszka? z jednej strony bardzo praktyczny a z drugiej bardzo smutny :/
image

image
calego czarnego wozka bym nie kupila,z dodatkami czerni owszem.
no ale...kwestia gustu:)

Wydaje mi sie, ze nie bedzie problemu :)

Ja też uważam, że nie powinno być żadnego problemu z ciemniejszym wózkiem. Sama kupiłam dla swojego syna wózek: https://dorjan.com.pl/featured_item/prim-vip/ w kolorze czarno-białym. Wózek jest wyposażony m.in. w trzystopniową regulację siedzonka, pojemny kosz na zabawki, pięciopunktowe pasu bezpieczeństwa oraz amortyzowane koła. Jesteśmy bardzo z niego zadowoleni.

A tu proszę, Agaa z Baśka same sobie gawędzą. Jedna i ta sama osoba, ale rozmowa udana co???

Jeśli chodzi o wózek, to szczerze polecam Cavoe Axo. Jest świetnie przemyślany, ma dobrą amortyzację dzięki której możesz sobie pozwolić na spacer po każdym terenie. Ja używam od roku i wciaż jestem zachwycona, a przed nami jeszcze conajmniej 2 lata użytkowania go :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry