Widok

wózki głęboko-spacerowe

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Trójmieście warto wybrać się na poszukiwania wózka? Gdzie duży wybór? Gdzie dobra jakość za rozsądną cenę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mama i ja, Akpol, Bobowózki, sklepik koło kolejki SKM w Gdyni, i na 3 Maja, sklepik w Centrum Wzgórze
a kojarzysz może jaka jest nazwa tego sklepu koło kolejki Skm w Gdyni?
sklep "mama i ja" jak byłam na etapie poszukiwań wózka to właśnie tam pojechałam..... pobawiłam się różnymi modelami i wybrałam ten który mi najbardziej pasował....co do ceny... okazało się , że bardziej opłaca się zamowić wózek w ich internetowym sklepie niż na miejscu :)
według mnie najlepiej obejrzeć, wybrac w mama i ja lub akpolu a potem kupić w tygrysku ; ))
tam naprawde maja niskie ceny ; ))
W centrum handlowym wzgórze zlikwidowali sklepik i gdzieś przenieśli nie pamietam gdzie.Ale tak jak piszą poprzedniczki najlepiej pomacać na miejscu a potem zamówić przez internet.Można sporo zaoszczędzić.JA tak zrobiłam
Ja jeszcze do wymienionych w Gdańsku sklepów dorzuce boboraj na ul Szarej. Ja właśnie tam kupiłam swój wózek:)
w tygrysku na Przymorzu sa w rozsadnej cenie ;) min. z orsolinea, stork, ramatii, mikrus (tylko jeden)

PONIEWAZ JESTEM Z CORA W SZPITALU I NIE MA KTO BYC NA SKLEPIE. DO SRODY SKLEP JEST NIECZYNNY ;(
chetnie modele i ceny przesle mailem, jesli ktos bedzie ciekaw ;)
To ja poproszę o listę modeli i ceny na maila: kamcia1983@wp.pl
Może przy okazji poleciłaby Pani jakieś konkretne modele? Na pewno zależy nam żeby był 4-kołowy
a gdzie jest tygrysek na przymorzu?
Dziewczyny gdybyście były zainteresowane mam na sprzedaż wózek x-lander xa spacerowka plus gondola. Spacerówka NOWA a gondola w stanie idealnym bez śladów użytkowania, zapraszam. link ponizej:

http://forum.trojmiasto.pl/sprzedam-x-landera-xa-t206556,1,161.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry