Widok

wózki głęboko-spacerowe

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Trójmieście warto wybrać się na poszukiwania wózka? Gdzie duży wybór? Gdzie dobra jakość za rozsądną cenę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mama i ja, Akpol, Bobowózki, sklepik koło kolejki SKM w Gdyni, i na 3 Maja, sklepik w Centrum Wzgórze
sklep "mama i ja" jak byłam na etapie poszukiwań wózka to właśnie tam pojechałam..... pobawiłam się różnymi modelami i wybrałam ten który mi najbardziej pasował....co do ceny... okazało się , że bardziej opłaca się zamowić wózek w ich internetowym sklepie niż na miejscu :)
według mnie najlepiej obejrzeć, wybrac w mama i ja lub akpolu a potem kupić w tygrysku ; ))
tam naprawde maja niskie ceny ; ))
W centrum handlowym wzgórze zlikwidowali sklepik i gdzieś przenieśli nie pamietam gdzie.Ale tak jak piszą poprzedniczki najlepiej pomacać na miejscu a potem zamówić przez internet.Można sporo zaoszczędzić.JA tak zrobiłam
Ja jeszcze do wymienionych w Gdańsku sklepów dorzuce boboraj na ul Szarej. Ja właśnie tam kupiłam swój wózek:)
w tygrysku na Przymorzu sa w rozsadnej cenie ;) min. z orsolinea, stork, ramatii, mikrus (tylko jeden)

PONIEWAZ JESTEM Z CORA W SZPITALU I NIE MA KTO BYC NA SKLEPIE. DO SRODY SKLEP JEST NIECZYNNY ;(
chetnie modele i ceny przesle mailem, jesli ktos bedzie ciekaw ;)
To ja poproszę o listę modeli i ceny na maila: kamcia1983@wp.pl
Może przy okazji poleciłaby Pani jakieś konkretne modele? Na pewno zależy nam żeby był 4-kołowy
a kojarzysz może jaka jest nazwa tego sklepu koło kolejki Skm w Gdyni?
a gdzie jest tygrysek na przymorzu?
Dziewczyny gdybyście były zainteresowane mam na sprzedaż wózek x-lander xa spacerowka plus gondola. Spacerówka NOWA a gondola w stanie idealnym bez śladów użytkowania, zapraszam. link ponizej:

http://forum.trojmiasto.pl/sprzedam-x-landera-xa-t206556,1,161.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry