Widok

wpadka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak byscie zareagowaly gdybyscie teraz zaszly w ciaze?
ostatnio to spotkalo moja kolezanke....
ja sie caly czas nad tym zastanawiam, czy przyspieszylabym termin gdybym teraz zaszala (mam jeszcze 5 miesiecy), czy zostawilabym tak jak jest(w koncu tyle zalatwionych juz spraw), ale z kolei pokazanie sie na slubie ze sporym brzuszkiem....

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to może byc kłopot, zmieniac jak już jest wszystko załatwione? zależy kiedy on ama ślub, 5miesięcy to dużo i moż ebyc widac, ale z drugiej strony moż enie tak barzdo. ja bym chyba zostawiła, moze kupic inna sukienkę w której by lepiej wyglądała.
Nie wpadałabym w panikę - przecież nie biorą ślubu z powodu ciąży... Chyba bym się cieszyła... suknia to drobiazg - jeśli nie ma "rybki", to zawsze można ją poszerzyć...:)
ona ma na szczescie slub za 3,5 m-ca
za 5 to mam ja i zastanawiam sie czysto hipotetycznie co bym wowczas zrobila...

image
luzik,
bardzo bym się cieszyła, tym bardziej ze tylko miesiąc do slubu, a na dodatek bardzo kocham mojego przyszłego męża- pełnia szczęścia!!!!

Ech, chciałabym bardzo...............
troszkę bym sie wystraszyła, ze względu na zmiany które dzidziuś przynosi... ale na pewno bardzo byłabym szczęśliwa... a mój mąż przyszły pewnie jeszcze bardziej! ;o)))

Podswiadomie to bym chciala... Dlatego po slubie dlugo czekac nie zamierzamy (wlasciwie to prawie wcale nie zamierzamy czekac ;))

Jesli jest slub za 3,5 miesiaca to spoko - przeciez chyba nie bedzie jeszcze nic widac. Gdyby do slubu bylo 5 miesiecy to juz tak.. Ale faktycznie suknie mozna poszerzyc i wszystko bedzie ladnie :))) No i trzeba uwazac zeby nie szalec z tancami (o alkoholu juz nie wspomne..). tylko nie wiem co ze stresem przedslubnym... Tego sie nie da uniknac a jest to niewskazane.

[img]image[/img]

Ja Ci powiem tak,moja kumpelka bardzo chciała dzidzię,bardziej niż ślub,zaszła w ciąże i zdecydowali,że jednak wezmą ślub jeszcze przed porodem.Brali w lutym,ona była w 5 miesiacu.Miała szytą na brzuszek sukienkę,wyglądała prześlicznie,nawet dobrze się czuła na samej imprezie,mimo,że poprzednio miała trochę "przejść szpitalnych".Wydaje mi się,że jak się babka dobrze czuje,to nie ma problemu czy bierze ślub w ciąży.Mnie to czeka,bo właśnie wyszło,że jestem w 1 miesiącu,ślub w czerwcu,więc będę w 2,5, w sukienkę mam nadzieję się zmieszczę,bo od 3 rośnie brzuszek i zamierzam się dobrze bawić.Tyle,że od alkoholu daleko.Pozdrawiam
Nie poszłabym do ślubu z brzuchem. Wzięłabym szybki slub natychmiast i odwołała wielką imprezę.
Dziecko planujemy za rok-dwa, ale na szczęscie zabezpieczam się na maksa i wpadka nie wchodzi w grę.
W takich sprawach nie lubię niespodzianek.
Nesia - moje gratulacje :)))))

[img]image[/img]

Dzięki,choć początkowo trochę szok,ale właściwie to było świadome "wyluzowanie" przed ślubem,akurat remont naszego mieszkanka skończyliśmy a dzidzię już chciałam-co to za różnica starać się chwilkę przed weselem czy zaraz po ;)
popieram Cie Nesia w 100% ;))))

pozdrówka dla Ciebie i fasolki,
meg

Super :) No i bardzo dobre podejscie - trzy miesiace to zadna roznica, a dziecko jest czyms najwspanialszym co moze ludzi spotkac :)))
No to idz na forum gimbla - jak masz jakies pytania dot. ciazy itp to sie chyba dowiesz wszystkiego :)

[img]image[/img]

Weszłam na te gimble,rzeczywiście mnóstwo informacji.Dzięki za poleceni.Potem ja się będę dzielić z Wami jakby co.Pozdrawiam.
tak samo bym postąpiła, jak Mila :) o Dzidzi jeszcze nie myślę, nie jestem jeszcze gotowa...

Della
image
:) Przy ex husbendzie myślałam o dziecku za 7-8 lat, a teraz za rok-dwa. Ale postep:) To musi być love.....
faktycznie, to napewno jest love ;)))

and all we need is love :)
tam tadam tam tam ;-)

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
Witch Ty lepiej siadaj do nauki, a nie w głowie Ci love...btw powodzenia jutro!! :)

Della
image
i nie tylko love w przypadku meg1 - pewnie zegar biologiczny tykajacy tez ;-))
mialo byc to o mila29 ;-)
Ja nie mam wogóle instynku, a dzieci nie znoszę, ale przy moim obecnym zaczynam coś czuć:)
Niedługo kończę 30, bez przesady. 34-35 lat na urodzenie dziecka to wg mnie w sam raz.
No jasne - jak ktos nie czuje instynkty macierzynskiego to zmuszanie sie zeby miec dziecko jest beznadziejne. To trzeba czuc :) A instynkt przychodzi z czasem - u jednych wczesniej, u innych pozniej :)
Po co ktos ma miec dziecko przed 30-ka "bo tak wypada, bo zegar biologiczny itp..) skoro nie bedzie tak naprawde tego chcial??
Na pocieszenie moge powiedziec ze nawet jak sie tego instynkt nie ma, to tuz po urodzenia dziecka kobieta wariuje ze szczescia ;)
Ale lepiej jest czekac az naprawde sie poczuje ze to jest ten moment :))))

Pozdrawiam :)

[img]image[/img]

do góry